2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Reglim gecikmezse Ve rahimde bi sıkıntı olmazsa senden önce olabilirim transferi canım haklısın. Çnkü benim ekimin sonunda regli olucak doktor tahmini 17 gün sonra transfer olur dedi en geç kasım 20 ye kadar benim transfer olur ama peşpeşe olucaz bence çok fark yok aramızda gün saycaz beraber :KK66:
Sanırım bende peşinizden gelicem :) Ekim sonuna doğru adet olmam lazım yani kesin günü kestiremiyorum histereskopi oldum etkiler mi günümü bilemedim. Adetin 2.günü gel demişti doktorum. Dondurulmuş transfer için start vericez inşallah. Birbirimize destek oluruz kızlar :)

Hadi ya :)) ben de senin için öyle hissediyorum ve haklıyım bence. Ohss riski var demiştin çünkü :)) gittiğim doktor sadece bu hafta karbonhidrat tüketme haftaya bakalım dedi. Olmazsa bir diyetisyenle görüşürüm
Cnm ben aslında normaldim ama bu tedavi sürecinde 5 kg verdim. 54 kgyum şimdi :)

Kızlar kasiklarimda ara ara bi ağrı oluyo soldan soldan. Dik yuruyemiyorum fazla.adetime de 2 gün kaldı çok korkuyorum olcam diye :( göğüs uçlarima deyince hafif karincalanma gidiklanma gibi bir şey oluyo bugün yoğun özellikle. Off bu beklemek ne zorr :KK34:

Kızlar kasiklarimda ara ara bi ağrı oluyo soldan soldan. Dik yuruyemiyorum fazla.adetime de 2 gün kaldı çok korkuyorum olcam diye :KK43: göğüs uçlarima deyince hafif karincalanma gidiklanma gibi bir şey oluyo bugün yoğun özellikle. Off bu beklemek ne zorr :KK34:

Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım kaçıncı gün bugün?

Sanırım bende peşinizden gelicem :) Ekim sonuna doğru adet olmam lazım yani kesin günü kestiremiyorum histereskopi oldum etkiler mi günümü bilemedim. Adetin 2.günü gel demişti doktorum. Dondurulmuş transfer için start vericez inşallah. Birbirimize destek oluruz kızlar :)

Merhaba Emyldrm Emyldrm
Histeroskopi nasil gecti?
Biraz anlatir misiniz .. ne islem yapildi

Merhaba Emyldrm Emyldrm
Histeroskopi nasil gecti?
Biraz anlatir misiniz .. ne islem yapildi
Merhaba canım. Histereskopi çok kolay geçti anestezi verildi zaten hiç bişey hatırlamıyorum. Çok hafif adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti 4-5 gün kadar da leke şeklinde kanama oldu. Tuplerim temiz çıktı rahim aynı şekilde temiz bi sıkıntı yokmuş. Sadece rahimde biraz eğrilik varmış onu düzeltmiş doktorum. Bir de rahim duvarına çizik atıldı embriyonun tutunmasina yardımcı oluyormuş. Birde videoya kaydedip verdiler açıp izledik :)

27 yaşındayım 6 yıllık evliyim. Geçen sene çikolata kisti ameliyatı oldum ve sağ yumurtalığım alındı. Ameliyattan bir ay sonra kist tekrarladı. Daha sonra tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim. Hiç aşılama şansım bile olmadan tüp bebeğe başladım. Birinci denememde embriyo gelişmedi 9 haftalıkken kalp atışını bile duymadan kürtaj oldum. İkinci denemem dondurulmuştu ve 2 ekimde transfer oldum. Şükür şimdilik pozitif aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Pozitif olan arkadaşlar doktor kese ve kalp atışı için ne zaman çağırdı

Kızlarr salı günü test günüm ama gögüs şişkinliği dışında hiç birşey yok belirti olarak. Ne karında bir şişkinlik, ne kasıklarda batma hissi.. hiçbirşey.. offf bu 5. Denememiz, bundan önceki transfer pozitifti ama 3. Kan testinde değerim düşmeye başladı ve tamamen gitmesi 1 ayı bulmustu, kabus gibiydi :(
şimdi ise 2 tane 6. Gün blast transfer edildi.
Hiç belirti olmadığı halde hamile kalan var mı aranızda? Morale ihtiyacım var

Back