- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.481
Bilmiyorum ki faydası oluyor diyenler de var olmuyor diyenler de..Ah bir emin olsak ona göre dikkat ederdik..Ben kabak çekirdeği yedim gunde bi paket
Tutmadi
Burda kizlar söyledi rahim duvarini inceltiyormuş diye
Bir dahakine yemiyecem
İnnnşallah canım aminn..Allah hiç kimsenin emeğini araya vermesin innnşallah..Ayy canım benim inşallahve inşallah sen de bütün süreçleri güzel, sağlıklı, sorunsuz atlatır ve sonunda pozitif haberini alırsın.
Açıldıktan sonra süresi 1 ay demişlerdi banaKizlar açılmış olan gonalf 450 lik ilacı iki ay sonra kullanabiliyor muyuz?İki hafta gibi bir zaman önce opu oldum.Havuz işlemi uygulanıyor.Bu ay değil önümüzdeki ay inşallah tekrar opu olacağım.
Evet canm burda genelde öyle okudum.Yarın hemsireyi de arayıp sorayım.En azından emin olurum ama 6 ay süresi var dediğini hatırlıyor gibiyim.Açıldıktan sonra süresi 1 ay demişlerdi bana
Çok sagol canımParadise82 bebeğin hep seninle kalacak inşallah gözün aydın . Rabbim ne buyuksun. Çok sevindim .
Konyalı değilim ama konyada yaşıyorum canım doktorum ali acar sen konyalı misin
Sanırım bende peşinizden gelicem :) Ekim sonuna doğru adet olmam lazım yani kesin günü kestiremiyorum histereskopi oldum etkiler mi günümü bilemedim. Adetin 2.günü gel demişti doktorum. Dondurulmuş transfer için start vericez inşallah. Birbirimize destek oluruz kızlar :)Reglim gecikmezse Ve rahimde bi sıkıntı olmazsa senden önce olabilirim transferi canım haklısın. Çnkü benim ekimin sonunda regli olucak doktor tahmini 17 gün sonra transfer olur dedi en geç kasım 20 ye kadar benim transfer olur ama peşpeşe olucaz bence çok fark yok aramızda gün saycaz beraber
Cnm ben aslında normaldim ama bu tedavi sürecinde 5 kg verdim. 54 kgyum şimdi :)Hadi ya :)) ben de senin için öyle hissediyorum ve haklıyım bence. Ohss riski var demiştin çünkü :)) gittiğim doktor sadece bu hafta karbonhidrat tüketme haftaya bakalım dedi. Olmazsa bir diyetisyenle görüşürüm
Kızlar kasiklarimda ara ara bi ağrı oluyo soldan soldan. Dik yuruyemiyorum fazla.adetime de 2 gün kaldı çok korkuyorum olcam diyegöğüs uçlarima deyince hafif karincalanma gidiklanma gibi bir şey oluyo bugün yoğun özellikle. Off bu beklemek ne zorr
Sanırım bende peşinizden gelicem :) Ekim sonuna doğru adet olmam lazım yani kesin günü kestiremiyorum histereskopi oldum etkiler mi günümü bilemedim. Adetin 2.günü gel demişti doktorum. Dondurulmuş transfer için start vericez inşallah. Birbirimize destek oluruz kızlar :)
Inşallah canım.7.gunum bugün. :) Adet belirtim böyle olmuyo normalde ama korkuyorum yine de.Ayy inşallah hamilelik belirtisidir canım kaçıncı gün bugün?
Merhaba canım. Histereskopi çok kolay geçti anestezi verildi zaten hiç bişey hatırlamıyorum. Çok hafif adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti 4-5 gün kadar da leke şeklinde kanama oldu. Tuplerim temiz çıktı rahim aynı şekilde temiz bi sıkıntı yokmuş. Sadece rahimde biraz eğrilik varmış onu düzeltmiş doktorum. Bir de rahim duvarına çizik atıldı embriyonun tutunmasina yardımcı oluyormuş. Birde videoya kaydedip verdiler açıp izledik :)
Merhaba herkese
Beni de aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?