2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar açılmış olan gonalf 450 lik ilacı iki ay sonra kullanabiliyor muyuz?İki hafta gibi bir zaman önce opu oldum.Havuz işlemi uygulanıyor.Bu ay değil önümüzdeki ay inşallah tekrar opu olacağım.
Hayır canım 28 gün süresi var açılmış gonal f in

Canlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı dr :anneadayı: hala inanamıyorum
Rabbimin mucizesi canım sıkı sıkı tutunmuş annesine ne mutlu sana çok şükür hayırlı olsun inşallah bundan sonra da yolunda gider her şey:nazar:

Arkadaşlar benim son 1 saattir alt karnım çok ağrıyor :110: bi sıkıntı var mıdır acaba sizin de oluyor mu böyle??

Dikkat et yöne de çok abartmadan yürümeyi canım sakin sakin. Bana 2 tane transfer edildi .
Peki ikiside tutmuşmu canım
Canlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı dr :anneadayı: hala inanamıyorum
Gözün aydın canım benim

Flakon canm.Geçen sefer hemşire 6 aya kadar bişey olmaz dedi diye hatırlıyorum ama..o_O
Eğer dolapta soģuk zincire uygun sakladıysan bişey olmaz. Ben de tedaviye başladığımda açılmış vardı hemde 5aylık bir kalem :KK54: gerçi çok fark etmez kalem ya da flakon oluşu ama ben birebir aynı örnek veririm belki diye sormuştum. Velhasıl Allah'a çok şükür hiç problem yaşamadım. Aha şimdi kan tahliline gün sayıyorum :dua:

Eğer dolapta soģuk zincire uygun sakladıysan bişey olmaz. Ben de tedaviye başladığımda açılmış vardı hemde 5aylık bir kalem :KK54: gerçi çok fark etmez kalem ya da flakon oluşu ama ben birebir aynı örnek veririm belki diye sormuştum. Velhasıl Allah'a çok şükür hiç problem yaşamadım. Aha şimdi kan tahliline gün sayıyorum :dua:
Maşallah canm inşallah çok güzel haberlerini yazarsın buraya.Sağlıklı bir hamilelik sonrasi saglikli hayirli bebiş(ler)ini kucaklarsın inşallah..

Iyi akşamlar kızlar 30 eylulde transferim oldu yarın kan testi günüm ama ben bu sabah da dahil 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı yarın kan vercem pozitif çıkma durumum varmı olabilirmi böyle bişi yaşayan oldumu yoksa 14 . Gün idrarda da cikarmiydi test sonucum negatifmi bir bilgisi olan varmı acaba

Genellikle sitede okuyorum da transfer sonrasi tutunma için ananas ve kabak çekirdeği öneriliyor. Pozitif sonuç elde eden arkadaşlar sizler de tükettiniz mi bunlardan?

Ben kabak çekirdeği yedim gunde bi paket
Tutmadi
Burda kizlar söyledi rahim duvarini inceltiyormuş diye
Bir dahakine yemiyecem

Back