2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

mrb kızlar bugün tüp bebek sonucunu aldım negatifi gördüm moralim sıfır birsey soracağım tüp bebekten sonra sürekli yattınızmı diğer ay dondurulmuş emriyo transferi var.

mrb kızlar bugün tüp bebek sonucunu aldım negatifi gördüm moralim sıfır birsey soracağım tüp bebekten sonra sürekli yattınızmı diğer ay dondurulmuş emriyo transferi var.
Canım benim suan moralin çok bozuktur eminim. Hakkımızda hayırlısı ilk olarak.ben sadece 2 gün yatabildim çok sevmem yatmayı. Sonrasında dikkat ederek ağır iş yapmayarak ara ara dinlenerek geçiriyorum. Benim de test günüm çarşamba bakalım bende durum ne. Ama bugün çok mutsuzum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum :(

Canım bende ilk gün ve sonraki gün uzandım hep sadece yemek ve lavabo için kalktım ağır iş yapmıyorum sadece arada ayağa kalkıp yiyeceğim şeyleri alıyorum mutfaktan o kadar.
İnşallah bir daha ki transferinde olumlu sonuç alırsın şimdi sana ne dense boş anlıyorum ama üzmemeye bak kendini :KK15:

Yani doktorlar bi saat sonra bile işe gidebilirsin diyor ama yine de cok yormayacak sekilde normal hayatina devam et diyorlar
İlk 3 gün evde gecir istersen sonra çıkarsın dışarı
Haklısın canım evde sıkılınca çıkayım dedim

Canım ilk günü saymazsak benim 3. Günüm ama bende bir şey yok :KK52:
Bugün 1 2 defa batma oldu canım yürüdüm o yüzden oldu diye korktum ben

Kızlar bugün 3. Kez test yaptırdım. Elhamdülillah 12. Gün 28 14.gün 47 16. Gün yani bugün 95 çıktı. :nazar::nazar::nazar:

İnşallah devamı gelir dualarınızda beni unutmayın lütfen. Yoğunluktan pek girmesem de değerim değeri düşük olanlara umut olsun diye yazmaya çalışıyorum.
Gözünaydın canım :nazar:

benim de dün oldu transferim. benim de sol tarafımda çok hafif batmalar oldu. ben de bir yarım saat kadar yürüdüm dışarda o esnada hissettim batmayı da zaten. sürekli yatmanın da zararlı olmasından korktum. işin aslı allah nasip ettiyse tutunacak bebişler bize yoksa ne yapsak nafile o yüzden allah'a sığınıp gerginlik yapmamaya çalışıyorum.
Evet canım benimde öyle oldu kendimi eve kapatmak istemedim bu zamanı sıkıntılı geçirmeyi dedim ama batma olunca korktum açıkçası

Çok sağol cancan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Transferin 23. Günü keseler göründü. Ama birinin besin kesesi o zaman görünmemişti. Bugün 26. Günü iki kese de yerleşmiş artık.

Dua ediyorum inanın hepinize :)
Canım gözünaydın :nazar::nazar:

Kızlar bugün 3. Kez test yaptırdım. Elhamdülillah 12. Gün 28 14.gün 47 16. Gün yani bugün 95 çıktı. :nazar::nazar::nazar:

İnşallah devamı gelir dualarınızda beni unutmayın lütfen. Yoğunluktan pek girmesem de değerim değeri düşük olanlara umut olsun diye yazmaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin. Sende bize dua et :)

CANIM HEP AKLIMDASIN DEĞERLERİNİ BEKLİYORUM MESAJLARINDA
MAŞALLAH İSTİKRARLA DEĞERLERİN ARTIYOR UMUDUM YÜKSEK SENDEN
UNUTMA %70 ÜZERİ ARTIŞ SAĞLIKLI GEBELİK DEMİŞTİ DRUM BANA

Sağol canım benim darısı sana inşallah. Şeker başta olmak üzere herşeye dikkat etmem gerek. Zira şuan 87 kiloyım malesef. Keşke bendeki mevcut stokları kullanarak gelişse bizim sıpalar da doğuma bu kiloyla girsem ne güzel olurdu:halay:
açıkcası bu kadar kilolu olduğunu bilmiyordum, hayalimde sankı çıtı pıtı kız gibi canlandırıyordum seni :halay:doktor sana özel bir beslenme programı verir belki, inş kolay bir şekılde bu süreci atlatırsın tatlımmm :dua:

Transferi tutan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne içtiniz anlatırsanız çok mutlu olurum
R rune @Paradise82 @xra221 @sewils88 @Zeyneptanemm Limon agacim Limon agacim ve diğer hamiş kızlar
Canim ben transferden sonra gunde bir bardak taze sikilmis hawuc suyu ictim we bir awuc badem yedim ilk uc gun uzandim hep sonrada yawas yawas kalktim bunun disinda bisey yapmadim Rabbim hepinizin tedawilerini basarili kilsin insallah bizimde saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bana insallah kalp atisini goremeyen doktorumda beni sterse soktu halbuki iki gun oncesinde gormustuk insallah persembe gunu bende senin gibi bi oh cekerim

Kızlar gerim sayım başladı bugün 7. Gün çarşamba günü tahlil var sanki artık zaman geçmiyor. Sabah test yaptım çıkmadı ama hala umutluyum bu sefer olacak inşallah formdaki yazıların hepsini okudum neredeyse bu yüzden umutsuz değilim.bu sefer diğer transferlerimden farklı olarak son iki gündür adet sancısı çekiyorum ama şükür olmadım bunu iyiye yoruyorum inşallah tutunma ağrısıdır. Sizlerde de böyle oldu mu

Back