- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.421
Şükür canım çok sevindim :)))))Sıkıntı yok canım çok şükür kese göründü.
2 hafta sonra kalp atışı için gidecez
valla etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben ilk tüp bebekte kızımda yani tuketmiştim çok .Genellikle sitede okuyorum da transfer sonrasi tutunma için ananas ve kabak çekirdeği öneriliyor. Pozitif sonuç elde eden arkadaşlar sizler de tükettiniz mi bunlardan?
Aynen canm biz de tüketelim.Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri..Allah bağışlasın bu arada..:))valla etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben ilk tüp bebekte kızımda yani tuketmiştim çok .
Valla çok aşırı dikkat ediyorum desem yalan olur. Normal hayat devam ağır kaldormiyorum ama.Canım sen kendini yorma fazla
Amin insallah canimhayırlı olsun canım sağlıkla kalp atışınıda duyarsınız inşallah
Darısı sana.Şükür canım çok sevindim :)))))
Darısı sana.
Durmak yok çalış
Haberini bekliyorum inşallah
:)
Çok sağol canım benim. Dualarımızla iyi olur inşallahCANIM HEP AKLIMDASIN DEĞERLERİNİ BEKLİYORUM MESAJLARINDA
MAŞALLAH İSTİKRARLA DEĞERLERİN ARTIYOR UMUDUM YÜKSEK SENDEN
UNUTMA %70 ÜZERİ ARTIŞ SAĞLIKLI GEBELİK DEMİŞTİ DRUM BANA
Ederim canimHayırlı olsun canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin. Sende bize dua et :)
@anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))
Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?
Valla çok aşırı dikkat ediyorum desem yalan olur. Normal hayat devam ağır kaldormiyorum ama.
Doktor uzun yol gidebilirsiniz uçağa binebilirsin.
Kanama olmadigi sürece bel ağrısı kaşık ağrısı uyku hali yorgunluk mid bulantısı gerginlik ateş basması üşüme normal dedi canim
Canim benim şükür keseyi görmüşsün çok sevindim yaaa. Sıra kalpte hadi bakalım. Kaç embriyo transfer edildi sanaSıkıntı yok canım çok şükür kese göründü.
2 hafta sonra kalp atışı için gidecez
Valla ben bugün bir yürüdüm yoruldum uykudan alamadım kendimi sersem gibiyimValla çok aşırı dikkat ediyorum desem yalan olur. Normal hayat devam ağır kaldormiyorum ama.
Doktor uzun yol gidebilirsiniz uçağa binebilirsin.
Kanama olmadigi sürece bel ağrısı kaşık ağrısı uyku hali yorgunluk mid bulantısı gerginlik ateş basması üşüme normal dedi canim
Dikkat et yöne de çok abartmadan yürümeyi canım sakin sakin. Bana 2 tane transfer edildi .Canim benim şükür keseyi görmüşsün çok sevindim yaaa. Sıra kalpte hadi bakalım. Kaç embriyo transfer edildi sana
Valla ben bugün bir yürüdüm yoruldum uykudan alamadım kendimi sersem gibiyim
Amin amin inşallah isteyen herkese insallahMaşallah canım inşallah o güzel kalp atışını da duyarsın
Adige senin tek mi kesen 2 mi göründü canım. Çok sevindim sen benden erken gördün keseyi:)Dikkat et yöne de çok abartmadan yürümeyi canım sakin sakin. Bana 2 tane transfer edildi .
Canlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı drhala inanamıyorum
Canim cok sewindim Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebisleri insallahCanlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı drhala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?