2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım sen kendini yorma fazla
Valla çok aşırı dikkat ediyorum desem yalan olur. Normal hayat devam ağır kaldormiyorum ama.

Doktor uzun yol gidebilirsiniz uçağa binebilirsin.

Kanama olmadigi sürece bel ağrısı kaşık ağrısı uyku hali yorgunluk mid bulantısı gerginlik ateş basması üşüme normal dedi canim

@anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))

Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?

cevap verdiler mi soruna bilemiyorum ama pınar su üstünde yazdığı ph a sahip değil. yeni bi video izledim hangisi doğru söylüyor diye link paylaşabiliyor muyum acaba neyse orda hangisi yüksek ph a sahip ve hangi su içilir onu gösteriyor. suların ph değeri video yazarsan youtube ta ilk link çıkacak arkadaşım

Maşallah canım inşallah o güzel kalp atışını da duyarsın

Sıkıntı yok canım çok şükür kese göründü.

2 hafta sonra kalp atışı için gidecez
Canim benim şükür keseyi görmüşsün çok sevindim yaaa. Sıra kalpte hadi bakalım. Kaç embriyo transfer edildi sana

Valla ben bugün bir yürüdüm yoruldum uykudan alamadım kendimi sersem gibiyim

Canim benim şükür keseyi görmüşsün çok sevindim yaaa. Sıra kalpte hadi bakalım. Kaç embriyo transfer edildi sana

Valla ben bugün bir yürüdüm yoruldum uykudan alamadım kendimi sersem gibiyim
Dikkat et yöne de çok abartmadan yürümeyi canım sakin sakin. Bana 2 tane transfer edildi .

Kizlar açılmış olan gonalf 450 lik ilacı iki ay sonra kullanabiliyor muyuz?İki hafta gibi bir zaman önce opu oldum.Havuz işlemi uygulanıyor.Bu ay değil önümüzdeki ay inşallah tekrar opu olacağım.

Canlar mucize oldu :) kese göründü, düşecek derken bir anda işler değişti.. Allahım çok büyük çok şükür.. haftaya da kalp atışı için çağırdı dr hala inanamıyorum
Canim cok sewindim Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebisleri insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…