2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar merhaba, bugün OPU'm vardı. Biraz gergindim ama iyi geçti çok şükür. Kaliteli 8 yumurta toplanmış yarın haber verecekler kaçı döllenmiş. Haftaya iki tanesi transfer edilecek başka kaliteli kalırsa donduralım dedi doktorum. Çok heyacanlıyım şimdiden...

Cok güzel insallah hepsi sağlıklı embriyo olarak geri döner:)
Kaçtık igne dozu kullanmıştın?

Aekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Bi de proluton depot iğne verdi haftada 1 yaptıracakmışım 20. Haftaya kadar
Jele ve folik asite devam.
Kalp atışı ile ilgili ne o birşey dedi ne bemim aklıma sormak geldi
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
ne güzel canım inş ikisinide sağlıklı şekılde kucagına alırsın
kendıne dikkat et, şekerini dengede tutman lazım :))

Biraz yürüyüş yapmıştım canım hafif yavaş yavaş birşey olmaz değil mi

benim de dün oldu transferim. benim de sol tarafımda çok hafif batmalar oldu. ben de bir yarım saat kadar yürüdüm dışarda o esnada hissettim batmayı da zaten. sürekli yatmanın da zararlı olmasından korktum. işin aslı allah nasip ettiyse tutunacak bebişler bize yoksa ne yapsak nafile o yüzden allah'a sığınıp gerginlik yapmamaya çalışıyorum.

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
Ayy hayırlı olsun canım. Ben o kadar istedim ki ikizi. Ama doktoru ikna edemedim :) sağlıkla kucağına alırsın insallah

Transferi tutan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne içtiniz anlatırsanız çok mutlu olurum
R rune @Paradise82 @xra221 @sewils88 Zeyneptanemm Zeyneptanemm @Limon agacim ve diğer hamiş kızlar

canım ben hergun ceviz fındık yiyorum yumurta,meyve yoğurt sut bunları yiyorum agir isler yapmamaya özen gosteriyorum ki 2 kere lekelenmem olmuştu doktor istirat dedi bu şekilde birde iştahın çok acildi bir haftada 2 kilo aldım bile isimiz iş:-)

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya

gözün aydın canım rabbim bebislerini sağlıkla kucagina almayı nasib etsin insallah

Aekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sekerim

@anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))

Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?
bize de saka suyu tavsiye etti Dr piyasa da en yüksek o onu içiyoruz

Genellikle sitede okuyorum da transfer sonrasi tutunma için ananas ve kabak çekirdeği öneriliyor. Pozitif sonuç elde eden arkadaşlar sizler de tükettiniz mi bunlardan?

Canım çok sevindim ikiz çocuk zor ama sen mutlu neşeli buyutursun biliyom ben seni sen keseyi görmeye transferin kaçıncı günü gördün
Çok sağol cancan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Transferin 23. Günü keseler göründü. Ama birinin besin kesesi o zaman görünmemişti. Bugün 26. Günü iki kese de yerleşmiş artık.
Ağzından bal damlıyo cnm :KK200: hamilesiniz siz bize bol bol dua edin:dua:
Dua ediyorum inanın hepinize :)

Canımm hadi hayırlı olsunn ikizlerinn senden gelecek haberi çok merak ediyordum çok mutlu oldum:))

ne güzel canım inş ikisinide sağlıklı şekılde kucagına alırsın
kendıne dikkat et, şekerini dengede tutman lazım :))
Sağol canım benim darısı sana inşallah. Şeker başta olmak üzere herşeye dikkat etmem gerek. Zira şuan 87 kiloyım malesef. Keşke bendeki mevcut stokları kullanarak gelişse bizim sıpalar da doğuma bu kiloyla girsem ne güzel olurdu:halay:

Çok sağol canım. Selin senin test ne zaman? Testten sonra mı döneceksin işe?
Test Çarşamba ama senin gibi 1 gün önce veresim var:)))) bugün dönüyorum Urfa’ya canm pazartesi başlıyorum işe . Nerdeyse hep yattım dinlendim bi iğneye gittim sağlık ocağınA . Kısmetimde varsa tutunmuştur bana inşallah diyerek hayata devam edicem:)

Back