2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))

Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?
tabiki canım ekleyebilirsem eklerim evden telefondan ekleyemezsem yazarım buraya

Gulumse-hayata canim bence srnin transfer benden bir kac gun once olacak. Cunki hesaplarima gore. Sen ay sonu dr gideceksin ve muhtemelen regl olmus olacaksin temizlenmen filan derken burda herkez regl in 20-21. Gunu diyorlar. Kasimin 20 lerini buluyor. Benimde regl ayin 4 unde oldu. 2 kasim muayenede regl olucam. Dolayisi ile tahminimce benimde 22 sini filan bulacak. Canim folik asitten baska ne kullaniyorsun

Reglim gecikmezse Ve rahimde bi sıkıntı olmazsa senden önce olabilirim transferi canım haklısın. Çnkü benim ekimin sonunda regli olucak doktor tahmini 17 gün sonra transfer olur dedi en geç kasım 20 ye kadar benim transfer olur ama peşpeşe olucaz bence çok fark yok aramızda gün saycaz beraber ;)

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
canım çok sevindim maşallah kalp atışlarınıda duymuşsunuz allah tamamına erdirsin iki kuzuyuda sağlıkla kucağında göstersin rabbim

Transferi tutan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yediniz ne içtiniz anlatırsanız çok mutlu olurum
R rune @Paradise82 xra221 xra221 @sewils88 @Zeyneptanemm @Limon agacim ve diğer hamiş kızlar
Canım ben kabız olmamak için her sabah kuru incir yedim. Havuç suyu içtim 3-4 gün. Ağırı bırak hiç birşey kaldırmadım teste kadar. Ama hareketliydim. İlk gün uzandım sadece başka da birşey yapmadım özel olarak. Ama en önemlisini unuttum. Hep pozitiftim. Sürekli aha bebek tutmadı aha şuram aha buram demedim yani.
canım yaa ne güzel haberler kırkbir kere maşallah maşallah yavrularına
kalp atışınıda duyacaksın iki meleğininde inşallah
Sağol can hemşoo. Darısı başına inşallah :KK200:

canım tedavi öncesinde dr önerdi bazı vitamin desteklerini asitli ve hazır gıdalar hayattımızdan çıkmalı, ceviz badem, fındık, yumurta, süt tüketimi yoksa hayatınızda onları katmalısınız adet ile adete yakın tedavinin başlamasından önce eğriçayır marka arı sütü aldık merkezin tavsiyesi ile onu kullandım cam iğne kutusunda onu suya katıp içtim arkadaşım
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Eşim biraz hazıra kaciyor.Akşam iş çıkışı bazen hazır yiyor dışarda.Onun da yememesi lazım değil mi?O kadar söylüyorum her defasında yok bugün böyle oldu sadece diyor.Allah emeklerimizi araya vermesin.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.Eşim biraz hazıra kaciyor.Akşam iş çıkışı bazen hazır yiyor dışarda.Onun da yememesi lazım değil mi?O kadar söylüyorum her defasında yok bugün böyle oldu sadece diyor.Allah emeklerimizi araya vermesin.
tabiki onunda sperm bu süreçte embriyonun kalitesini tayin edecek hususlardan biri

Aekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Bi de proluton depot iğne verdi haftada 1 yaptıracakmışım 20. Haftaya kadar
Jele ve folik asite devam.
Kalp atışı ile ilgili ne o birşey dedi ne bemim aklıma sormak geldi
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
Canım çok sevindim ikiz çocuk zor ama sen mutlu neşeli buyutursun biliyom ben seni sen keseyi görmeye transferin kaçıncı günü gördün

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
Aaa gözün aydin olsun canım. Çok sevindim .

Arkadaşlar merhaba, bugün OPU'm vardı. Biraz gergindim ama iyi geçti çok şükür. Kaliteli 8 yumurta toplanmış yarın haber verecekler kaçı döllenmiş. Haftaya iki tanesi transfer edilecek başka kaliteli kalırsa donduralım dedi doktorum. Çok heyacanlıyım şimdiden...

Arkadaşlar merhaba, bugün OPU'm vardı. Biraz gergindim ama iyi geçti çok şükür. Kaliteli 8 yumurta toplanmış yarın haber verecekler kaçı döllenmiş. Haftaya iki tanesi transfer edilecek başka kaliteli kalırsa donduralım dedi doktorum. Çok heyacanlıyım şimdiden...
CANIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
DONDURALACAK KADAR OLUR İNŞALLAH SAĞLIKLI EMBRİYOLARIN

Back