2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Anladim canim bana reglin ilk gunu gel dedi bakalim bende kist olmassa belki bu reglimle baslar ama bidaki ayda olsa onemli degil gec olsun guc olmasin rabbim hayirlisini versin insallah emeklerimizi bosa cikarmaz peki bizim 2. Ci opudada az olursa bu opu 3. Ve 4. Kez de yapilir mi ki
Sen istersen yapılır canm.Maddi gücün yetiyorsa yaptırırsın.Biraz şansa kalmış. Biz ikinci opudan sonra genetiğe göndereceğiz.

Sen istersen yapılır canm.Maddi gücün yetiyorsa yaptırırsın.Biraz şansa kalmış. Biz ikinci opudan sonra genetiğe göndereceğiz.
Benim mesela daha önce iki defa üç embriyodan ikisi sağlıklı gelmişti ancak olumsuz sonuçlandı transferim.İkincide tutundu ancak myomum vardı büyük ihtimal ondan dolayi değerim katlamadi.

Günaydın kızlar
@xra221 Gözün aydın :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma
BEYAZGULL BEYAZGULL hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız
Paradise82 Paradise82 İnşallah değerin katlanarak artmıştır bebeğin seninledir :dua:
teşekkürler canım, cok şükür artmış değer, kese için geldim.. bekliyorum :dua:

Arkadaslar normalde yarin adet gunum ve transferimn 6. Gununden beri karnim agriyo ve sol tarafim ara ara sancilanio bu sekilde olan varmi agri normalmi yarin 2. Kan testimi vercm korku aldi bni :/

Back