- Konu Sahibi floransa17
- #7.321
5. Gün canımNegatif sonuç alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz arkadaşlar benim 4. GünüM hala olmadım olsam rahatlicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün canımNegatif sonuç alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz arkadaşlar benim 4. GünüM hala olmadım olsam rahatlicam
Sen istersen yapılır canm.Maddi gücün yetiyorsa yaptırırsın.Biraz şansa kalmış. Biz ikinci opudan sonra genetiğe göndereceğiz.Anladim canim bana reglin ilk gunu gel dedi bakalim bende kist olmassa belki bu reglimle baslar ama bidaki ayda olsa onemli degil gec olsun guc olmasin rabbim hayirlisini versin insallah emeklerimizi bosa cikarmaz peki bizim 2. Ci opudada az olursa bu opu 3. Ve 4. Kez de yapilir mi ki
Benim mesela daha önce iki defa üç embriyodan ikisi sağlıklı gelmişti ancak olumsuz sonuçlandı transferim.İkincide tutundu ancak myomum vardı büyük ihtimal ondan dolayi değerim katlamadi.Sen istersen yapılır canm.Maddi gücün yetiyorsa yaptırırsın.Biraz şansa kalmış. Biz ikinci opudan sonra genetiğe göndereceğiz.
Ooo iyiymiş valla bol bol yiyebilirim:)BİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIM
Evet canım. Inşallah hepimiz güzel haber alırız. :)Ay hadi güzel haber alırsın inşallah 5 günün kalmış![]()
BİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIM
teşekkürler canım, cok şükür artmış değer, kese için geldim.. bekliyorumGünaydın kızlar
@xra221 Gözün aydın :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma
BEYAZGULL hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız
Paradise82 İnşallah değerin katlanarak artmıştır bebeğin seninledir
![]()
canım bize verilmedi böyle bir kağıt. paylaşabilirsen çok seviniriz.
Sabah 1 akşam 2 kullanıyorumGünde kaç adet koyuyorsun o kapsülden
3.cü denememizdi bizim dr istedi.benim 3 yum.oldu 5.ci günü beklemedi dr.um.2.gün transfer edildi çünkü 1.de 5 .gün tutmadı.2.de 1 yum döllendi 2.güne helemedi.bu 3.cüyü de allah kerim dedik artık.2.gün transfer edildi.
Negatif sonuç alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz arkadaşlar benim 4. GünüM hala olmadım olsam rahatlicam
iyi beslenme önemli canım bizim merkez kelle paça çorbası öneriyor rahim için ben hafta da bir kez içiyorum. hiç hazır gıda tüketmiyorum öğlen bile ev yemekleri yapan bir yere gidip yiyiorum sende dikkat et canım
Aşıladan 1 yıl sonra 1.tüp 1yıl sonra 2. yüp 3 ay sonra 3.tüp canımHer tüp denemesi arasinda ne kadar vakit gecti acabaPempeeMavii
iyi haberler bekliyoruz canımteşekkürler canım, cok şükür artmış değer, kese için geldim.. bekliyorum![]()
floransa17 canım benide ekleyebilir misin ilk sayfaya. Doktorum Başkent Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr.Mehmet Göğşen ÖNALAN
İlk deneme
test günüm 24 ekim
floransa17 aa beni de ekle. Bahceci fulya doktorum güvenç Karlikaya.27 yaş ilk denemem. 18 ekim test :) yarışmaci arkadaşlara başarılar dilerim
Aşıladan 1 yıl sonra 1.tüp 1yıl sonra 2. yüp 3 ay sonra 3.tüp canım
Tamam canımCANIM EVE GİDİNCE YAZARIM YANIMDA DEĞİL
Ben üç öğün ikişer adetSabah 1 akşam 2 kullanıyorum
Teşekkürederim canımTamamdir canim
Haha basarilar sanada :))