2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya

BİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIM

A anneveoglusu bizimle o kağıdı paylasabilir misin canim sakincasi yoksa :)
Herkes yazmış zaten şimdi gördüm:))

Ben Pınar su iciyorum ph indan dolayi
Baska hamgi sularin ph i yuksek bilen var mi?

Son düzenleme:

Maşallah arkadaşım çok sevindim
Allah ım kucağına almayı da nasip etsin

Ohh süper !!
Kesen bozuk diyen doktor seni strese soktu baska birşey yapmadi
Allah devamini sağlıkla getirsin insallah

özelikle hamiş anneler sakın grip olmayın griplilerden anne terliği hızı ile kaçın salgın var mahvediyor bildiğiniz yorgan döşek yatasınız sonra :)

Valla salgını farkettim ben de T trkaslan7914
metroda hapsiranlardan senfoni orkestrası gibi sesler geliyo :)) araliksiz bir hapsirma sesi
sürekli yer değiştiriyorum hapsiranlardan kacmak icin :)

Okuduğum kitapta yuzlerce insan uzerinde yapilan bir calisma sonucu
bağışıklık sisteminizi kontrol edebileceğimiz yaziyor

Yani bilinçaltınıza " benim bagisiklik sistemim kuvvetli, hasta olmam derseniz " hasta olmassiniz

Korkarsaniz muhtemelen sizi yakalar

teşekkürler canım, cok şükür artmış değer, kese için geldim.. bekliyorum

Gözünüz aydın kızlar...Rabbim devamını nasip etsin inşallah :)

doğru olabilir canım ama 8 ay kullandığım vitaminlere rağmen şifayı kaptım öldürmüyor süründürüyor resmine pis mikrop bide bu salgin gribindeki mikroptan dolayı antibiyotik verilmemesi gerekiyormuş hem gitiğim doktorlar hemde arkadaşların gittiği doktorlar öyle diyor bazı doktorlar ilaç firmalarından prim aldıkları için dayıyorlar antibiyotiği diyorlar ama ciğerlere inmediği sürece antibiyotik kullanmayın dedi

Aekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Bi de proluton depot iğne verdi haftada 1 yaptıracakmışım 20. Haftaya kadar
Jele ve folik asite devam.
Kalp atışı ile ilgili ne o birşey dedi ne bemim aklıma sormak geldi
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)

kendi kendine stres yaptn bk cnm

A anneveoglusu bu söylediğiniz beslenme düzenine özellikle ne zaman dikkat etmeye başlamak gerekiyor?
canım tedavi öncesinde dr önerdi bazı vitamin desteklerini asitli ve hazır gıdalar hayattımızdan çıkmalı, ceviz badem, fındık, yumurta, süt tüketimi yoksa hayatınızda onları katmalısınız adet ile adete yakın tedavinin başlamasından önce eğriçayır marka arı sütü aldık merkezin tavsiyesi ile onu kullandım cam iğne kutusunda onu suya katıp içtim arkadaşım

Canım bana. Hiç liste verilmedi doktor da şöyle ye böyle ye gibi birşey demedi . Rica etsem o kağıdı atarmısın bize de . Hiç değilse dikkat ederiz biraz

canım yaa ne güzel haberler kırkbir kere maşallah maşallah yavrularına
kalp atışınıda duyacaksın iki meleğininde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…