- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.341
BİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIM
Sabah 1 akşam 2 kullanıyorum
Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
Kızlar doktordan çıktım. İkiz olduğu kesinleşti.ikisinin de kalp atışı duyuluyo. Bi tanesi baya büyümüş öteki geriden geliyo ve daha aşağıda dedi. Şimdi bi plan yapılacak önümüzdeki sürece dair:) kesen bozuk dendiğinden beri 5 gündür içim içimi yiyodu rahatladım oh ya
özelikle hamiş anneler sakın grip olmayın griplilerden anne terliği hızı ile kaçın salgın var mahvediyor bildiğiniz yorgan döşek yatasınız sonra :)
Kızlar transferin 1. Günü bugün sol tarafim yani embriyolarin konulduğu yer hafif ağrı giriyor batıyor gibi. Bu normal mi.
teşekkürler canım, cok şükür artmış değer, kese için geldim.. bekliyorum
Biraz yürüyüş yapmıştım canım hafif yavaş yavaş birşey olmaz değil miCok normal sürekli batacak tutunma bu süreçte baslar
Transfer sonrasi ilk 3 gün önemli
Dikkat et kendine ..yorma kendini
Valla salgını farkettim ben de T trkaslan7914
metroda hapsiranlardan senfoni orkestrası gibi sesler geliyo :)) araliksiz bir hapsirma sesi
sürekli yer değiştiriyorum hapsiranlardan kacmak icin :)
Okuduğum kitapta yuzlerce insan uzerinde yapilan bir calisma sonucu
bağışıklık sisteminizi kontrol edebileceğimiz yaziyor
Yani bilinçaltınıza " benim bagisiklik sistemim kuvvetli, hasta olmam derseniz " hasta olmassiniz
Korkarsaniz muhtemelen sizi yakalar
canım tedavi öncesinde dr önerdi bazı vitamin desteklerini asitli ve hazır gıdalar hayattımızdan çıkmalı, ceviz badem, fındık, yumurta, süt tüketimi yoksa hayatınızda onları katmalısınız adet ile adete yakın tedavinin başlamasından önce eğriçayır marka arı sütü aldık merkezin tavsiyesi ile onu kullandım cam iğne kutusunda onu suya katıp içtim arkadaşımA anneveoglusu bu söylediğiniz beslenme düzenine özellikle ne zaman dikkat etmeye başlamak gerekiyor?
iyi beslenme önemli canım bizim merkez kelle paça çorbası öneriyor rahim için ben hafta da bir kez içiyorum. hiç hazır gıda tüketmiyorum öğlen bile ev yemekleri yapan bir yere gidip yiyiorum sende dikkat et canım
canım yaa ne güzel haberler kırkbir kere maşallah maşallah yavrularınaAekadaşlar merhaba. Ben bugün perinatologa göründüm. İki kese de yerleşmiş ve sağlıklı görünüyor dedi.
Salı günü gittiğimde gene kan alınmıştı. Glikoz değerim yüksek çıkmış. 1 hafta boyunca karbonhidrat tüketme perşembe günü gene gel dedi.
Bi de proluton depot iğne verdi haftada 1 yaptıracakmışım 20. Haftaya kadar
Jele ve folik asite devam.
Kalp atışı ile ilgili ne o birşey dedi ne bemim aklıma sormak geldi
Öyle işte. Şıkır şıkır kokoş bi doktordu. Profesör deyince insanın aklına yaşlı amcalar teyzeler geliyor :)
tabiki akşam eklerim eve gidince yapamazsam da yazarımCanım bana. Hiç liste verilmedi doktor da şöyle ye böyle ye gibi birşey demedi . Rica etsem o kağıdı atarmısın bize de . Hiç değilse dikkat ederiz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?