- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #7.301
Dün ilk kez gördüm bende. 2 damla kan gibi. Bu kadar etkileyeceğini sanmiyodum beni ama bu anda bütün duygularım negatif oldu off çok kötüydü![]()
Allah ım hayırlara vesile etsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ilk kez gördüm bende. 2 damla kan gibi. Bu kadar etkileyeceğini sanmiyodum beni ama bu anda bütün duygularım negatif oldu off çok kötüydü![]()
Anladim canim benim rabbim bu sefer yuzunu guldursun insallah emeklerinizi bosa cikarmasin3.cü denememizdi bizim dr istedi.benim 3 yum.oldu 5.ci günü beklemedi dr.um.2.gün transfer edildi çünkü 1.de 5 .gün tutmadı.2.de 1 yum döllendi 2.güne helemedi.bu 3.cüyü de allah kerim dedik artık.2.gün transfer edildi.
Evet canım aslında etkilenmiyorum gibi geliyodu bana ta ki gece aglama krizime kadar. Çok zormuş allah bi kaç kere deneyenlere sabır versin.canım rüyan hayırlara çıkarsın bence çok etkileniyorsun bu süreçten ondan bu tarz rüyalar görüyorsun
Paça mi ay çok severim. Yasaktır diye düşünmüştüm. :) hemen icmeliyim bi corbaci bulupiyi beslenme önemli canım bizim merkez kelle paça çorbası öneriyor rahim için ben hafta da bir kez içiyorum. hiç hazır gıda tüketmiyorum öğlen bile ev yemekleri yapan bir yere gidip yiyiorum sende dikkat et canım
Amin canım çok saol.Allah ım hayırlara vesile etsin canım
Anladim canim bana reglin ilk gunu gel dedi bakalim bende kist olmassa belki bu reglimle baslar ama bidaki ayda olsa onemli degil gec olsun guc olmasin rabbim hayirlisini versin insallah emeklerimizi bosa cikarmaz peki bizim 2. Ci opudada az olursa bu opu 3. Ve 4. Kez de yapilir mi kiCanm ben iki hafta önce opu oldum.Tekrar reglim başladı iki gün önce 4.günümdü.Dr muayene etti opudan dolayı kistlerim varmış. O yüzden sonraki reglime kaldı. Arada bir ay boşluk olmuş oluyor yani.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalimcanım nasılsın ben bilemiyorum ama arkadaşlar yorum yapmış
Amh hiç ölçtürmedim zaten ultrasondan bile rezervimin az olduğu belliydicanım ben 40 yaşındayım bana merional ve ganol f yi birlikte kullandırdılar en baştan ikisini kullansalardı keşte merional 2 hormon içeriyor inşallah etkisi olur gelişir yumurtan
amh değerin nasıl
BİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIMPaça mi ay çok severim. Yasaktır diye düşünmüştüm. :) hemen icmeliyim bi corbaci bulup
floransa17 aa beni de ekle. Bahceci fulya doktorum güvenç Karlikaya.27 yaş ilk denemem. 18 ekim test :) yarışmaci arkadaşlara başarılar dilerim
BENDE İYİYİM CANIM MAŞALLAH SANAÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalim
floransa17 aa beni de ekle. Bahceci fulya doktorum güvenç Karlikaya.27 yaş ilk denemem. 18 ekim test :) yarışmaci arkadaşlara başarılar dilerim
Beslenme kağıdında neler var canım yazabilir misinBİZE VERİLEN BESLENME KAĞIDI VARDI YA TEDAVİYE İLK BAŞLARKEN ORDA YAZIOR CANIM
OOOYY AZ KALDI SİZLERİN TRANSFER SÜRECİNE HADİ BAKALIM RAST GELSİNGulumse-hayata canim bence srnin transfer benden bir kac gun once olacak. Cunki hesaplarima gore. Sen ay sonu dr gideceksin ve muhtemelen regl olmus olacaksin temizlenmen filan derken burda herkez regl in 20-21. Gunu diyorlar. Kasimin 20 lerini buluyor. Benimde regl ayin 4 unde oldu. 2 kasim muayenede regl olucam. Dolayisi ile tahminimce benimde 22 sini filan bulacak. Canim folik asitten baska ne kullaniyorsun
CANIM EVE GİDİNCE YAZARIM YANIMDA DEĞİLBeslenme kağıdında neler var canım yazabilir misin