2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar gunaudin. Ruyamda boyle leke leke olduğumu gördüm. Hemen uyandım. Ağla ağla ne oldum. Ne olacak bizim bu psikolojiler. Sanki gerçekmiş gibi nasıl ağladım ya :(

Kizlar gunaudin. Ruyamda boyle leke leke olduğumu gördüm. Hemen uyandım. Ağla ağla ne oldum. Ne olacak bizim bu psikolojiler. Sanki gerçekmiş gibi nasıl ağladım ya :KK43:

Günaydın canım. Bilinç altımızda sürekli olduğu için işte rüyalarımızda da sürekli bir şey görüyoruz . Ama ben bunla ilgili hiç rüya görmüyorum çok garip ya içimde ne olumlu ne olumsuz bir his var psikolojim çok karıştı :kahve::21:

Ben canım.750 verdik.
Aa iimiş cok fazla degilmis benim 12 yumurtadan 3. Gune 9 tane 5. Gune 1 te geldi esimde sperm sorunu vardi arastirmalar embriyonun ilk 3 gun kalitesini yumurta belirler son iki gun sperm belirler yaziyo ne kadar dogru bilemiyorum havuz sistemi uygulancak bizde bu sefer isticez sizde neden uygulandi canim 5. Gune kac tane geldi

Günaydın canım. Bilinç altımızda sürekli olduğu için işte rüyalarımızda da sürekli bir şey görüyoruz . Ama ben bunla ilgili hiç rüya görmüyorum çok garip ya içimde ne olumlu ne olumsuz bir his var psikolojim çok karıştı :kahve::21:
Dün ilk kez gördüm bende. 2 damla kan gibi. Bu kadar etkileyeceğini sanmiyodum beni ama bu anda bütün duygularım negatif oldu off çok kötüydü:(

3.cü denememizdi bizim dr istedi.benim 3 yum.oldu 5.ci günü beklemedi dr.um.2.gün transfer edildi çünkü 1.de 5 .gün tutmadı.2.de 1 yum döllendi 2.güne helemedi.bu 3.cüyü de allah kerim dedik artık.2.gün transfer edildi.

Negatif sonuç alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz arkadaşlar benim 4. GünüM hala olmadım olsam rahatlicam

Kizlar gunaudin. Ruyamda boyle leke leke olduğumu gördüm. Hemen uyandım. Ağla ağla ne oldum. Ne olacak bizim bu psikolojiler. Sanki gerçekmiş gibi nasıl ağladım ya :KK43:

canım rüyan hayırlara çıkarsın bence çok etkileniyorsun bu süreçten ondan bu tarz rüyalar görüyorsun

Canım bazı doktorlar vucut hcg yi algılasın bırakmasın diye transfer olduktan sonrada çatlatma iğnesi veriyor .Embryo tutunma şansı artsın vucut onu yabancı madde olarak görmesin diye .Çatlatma iğnesi vucuda hcg salgılasın embriyo yu vucudun bir maddesi olarak görsün diye .YabancılIk çekmemesi için :)
Sağol canım içim rahatladi
Günaydın kızlar
@xra221 Gözün aydın :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma
BEYAZGULL BEYAZGULL hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerini alırız
@Paradise82 İnşallah değerin katlanarak artmıştır bebeğin seninledir :dua:
Amin inşallah canım

Kızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa

canım ben 40 yaşındayım bana merional ve ganol f yi birlikte kullandırdılar en baştan ikisini kullansalardı keşte merional 2 hormon içeriyor inşallah etkisi olur gelişir yumurtan

amh değerin nasıl

Yasaklar insanı cezbediyor canım arkadaşım ondan ne yasaklı ise canım onu istiyor ama vicdan yaptım şimdi haklısın daha dikkat etmem lazım artık :KK19:
iyi beslenme önemli canım bizim merkez kelle paça çorbası öneriyor rahim için ben hafta da bir kez içiyorum. hiç hazır gıda tüketmiyorum öğlen bile ev yemekleri yapan bir yere gidip yiyiorum sende dikkat et canım

Benimk
Kizlar bisey sorcam microchip yontemini yaptiran var mi acaba ekstra ne kadar ucret ödüyoruz
Benimkisi microchip olarak oldu her ikiside canım ilkinde 1 milyar verdik ikinci transferimde ücret istemediler biz desekte demesekte zaten o işlemi yapiyorlarmis öyle dedi doktorum tabi her iki transferide farklı yerlerde yaptirdik

Canim ben bu ayin 17 sinde yada 18 inde regl olcam bu ay baslar mi doktorum sende ara verdi mi acaba merak ediyorum 1 hafta var da ne dicek diye
Canm ben iki hafta önce opu oldum.Tekrar reglim başladı iki gün önce 4.günümdü.Dr muayene etti opudan dolayı kistlerim varmış. O yüzden sonraki reglime kaldı. Arada bir ay boşluk olmuş oluyor yani.

Back