2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Anladim canim benim rabbim bu sefer yuzunu guldursun insallah emeklerinizi bosa cikarmasin

Paça mi ay çok severim. Yasaktır diye düşünmüştüm. :) hemen icmeliyim bi corbaci bulup

Canm ben iki hafta önce opu oldum.Tekrar reglim başladı iki gün önce 4.günümdü.Dr muayene etti opudan dolayı kistlerim varmış. O yüzden sonraki reglime kaldı. Arada bir ay boşluk olmuş oluyor yani.
Anladim canim bana reglin ilk gunu gel dedi bakalim bende kist olmassa belki bu reglimle baslar ama bidaki ayda olsa onemli degil gec olsun guc olmasin rabbim hayirlisini versin insallah emeklerimizi bosa cikarmaz peki bizim 2. Ci opudada az olursa bu opu 3. Ve 4. Kez de yapilir mi ki

canım ben 40 yaşındayım bana merional ve ganol f yi birlikte kullandırdılar en baştan ikisini kullansalardı keşte merional 2 hormon içeriyor inşallah etkisi olur gelişir yumurtan

amh değerin nasıl
Amh hiç ölçtürmedim zaten ultrasondan bile rezervimin az olduğu belliydi

Gulumse-hayata canim bence srnin transfer benden bir kac gun once olacak. Cunki hesaplarima gore. Sen ay sonu dr gideceksin ve muhtemelen regl olmus olacaksin temizlenmen filan derken burda herkez regl in 20-21. Gunu diyorlar. Kasimin 20 lerini buluyor. Benimde regl ayin 4 unde oldu. 2 kasim muayenede regl olucam. Dolayisi ile tahminimce benimde 22 sini filan bulacak. Canim folik asitten baska ne kullaniyorsun

OOOYY AZ KALDI SİZLERİN TRANSFER SÜRECİNE HADİ BAKALIM RAST GELSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…