- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #7.261
Çatlatma iğnesini vurduktan 48 saat sonra opu yapılacak da ondan verdiKızlar doktor çatlatma iğnesi verdi ama neden verdikı biliyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesini vurduktan 48 saat sonra opu yapılacak da ondan verdiKızlar doktor çatlatma iğnesi verdi ama neden verdikı biliyor musunuz
Ben hala dört gözle tiksineceğim günü bekliyorum ama gelmiyorrrrr :))Çünkü benimde aklımdan çıkmıyor ya:)))) umudumsun:))
Bugüne kadar hiç bişey yoktu bugün olsada içsek dedim valla :))) inşallah iyiye işarettir
Evet canım transfer oldumTransfer oldun demi sen ? Ben de şaşırdım çatlatma iğnesi vermesine ben clexare kullanıyorum
Transferi olmuş ama?Çatlatma iğnesini vurduktan 48 saat sonra opu yapılacak da ondan verdi
Transfer oldu bugünÇatlatma iğnesini vurduktan 48 saat sonra opu yapılacak da ondan verdi
Kizlar hapşırdim öksürdüm diye kendinizi strese sokmayin
Benim burda edindigim tecrübeyi paylasayim
Ne kadar pimpirikli olursak o kadar bu olay bizden uzaklaşıyo
Yani rahat olanlar hep hamile kaldı
Ben de her saniyemi ay oturdum kalktim döndüm ya tutmassa diye gecirdim ve tutmadi
Hic akliniza kötü birsey getirmeyi siz
Ne kadar rahat olursaniz o kadar bebeginiz sizinle :)
Teşekkür ederim iyiki yazdın :) ben de bol bol dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı Allah çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsinCanım stres yapma benim yumurta rezervi mde azalma var ilk iki tüp bebekte sadece birer tane yumurta oldu onunla transfere gittik olmadı 3.tup bebekte ıgneye basladigimda 3 folikül vardı 5.gün kontrolünde 2 ye düştü 8.gün kontrolüm de 1 tane folikül görüldü Dr isterseniz tedaviyi iptal edelim dendi ben etmedim ben hep bir taneyle transfere gittim dedim iyiki iptal ettirmeyi 10.gün kontrolüm de Prof girdi diğer doktorun göremediği 3 tane daha gördü ama 2 tane folikül 12 mm dedi yumurta cikmazmis Rabbimin işi ya 4 Dude dolu çıktı hepsi dollendi 2 si 3 gün transfer edildi ikiside tuttu ama boş gebelik geçirdim şimdi beklemedeyim 2 tane dondurulmus var transferi bekliyorum yani ALLAH tan umut kesilmez sen bol bol dua et canım ben öyle yaptim hemşireler bile şaşırdı ne dua ettin de kabul oldu diye Rabbim büyük yani kesinlikle pes etmek yok bende 36 yaşındayım umudunu yitirme hakkında hayırlı olsun kusura bakma biraz uzun oldu
Böyle bişey ilk kez duyuyorum canımTransfer oldu bugün
İnsallah degerlerin firlamistir bebisin ben burdayim anne der kuzum Rabbim emeklerini bosa cikarmasinYarın büyük gün canım kan vereceğim bakalım ne olacak..
Senin benden onceymis benimde 21 eyluldu canm persembe gorecem insallah Allahin izniyle14 eyluldu canım.evet erken gördük pazartesi tekrar gidicez kalp atışı için canim
Bana da verdi, benim aklıma gelen şuydu ; içerde büyüyüp kalan düğer yumurtalar kiste dönüşmesin diye çatlatmış olabilirBöyle bişey ilk kez duyuyorum canım
Niye verdi ki çatlatma iğnesi vardır bi faydası belki
merak ettim bak şimdi
doktoruna bi ara unutma sor hocam ben transfer halindeyken neden çatlatma iğnesi vurdum de açıklama yapsın
Canım bazı doktorlar vucut hcg yi algılasın bırakmasın diye transfer olduktan sonrada çatlatma iğnesi veriyor .Embryo tutunma şansı artsın vucut onu yabancı madde olarak görmesin diye .Çatlatma iğnesi vucuda hcg salgılasın embriyo yu vucudun bir maddesi olarak görsün diye .YabancılIk çekmemesi için :)Transfer oldu bugün
Günde kaç adet koyuyorsun o kapsüldenKız senin 3.gun embriyosuysa yapma sakin çok erken p.tesi düşünebilirsin belki:)) benimde kapsülün bi kısmı dışarı geliyor başlarda acimiyodu bugün acidi
kızlar banada vermişlerdi, embriyonun tutunurken dış kesesinden çıkıp gömülmesi için yapılıyorBana da verdi, benim aklıma gelen şuydu ; içerde büyüyüp kalan düğer yumurtalar kiste dönüşmesin diye çatlatmış olabilir
Canim ben bu ayin 17 sinde yada 18 inde regl olcam bu ay baslar mi doktorum sende ara verdi mi acaba merak ediyorum 1 hafta var da ne dicek diyeSeninle tamamen aynı durumu ben yaşadım canm.Sadece benim iki embriyom var.Pgtye girecegi için havuz önerdiler.Önümüzdeki ay reglimle yeniden ignelere başlayacağız. Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Kaşınma şişlik yanma.ilacı değiştirdiğim halde uzun süre gitti.mantar değil sanırım bilemiyorum.yani bi zarar görmedim şükür ama bayağı sıkıntı çektim.hala bile arada hissediyorum.Kaşıntı mi oluyordu sizde de ben mantardan korkuyorum embriyo ya zarar verir mi diye
Bana jel zarar verince onu kullanmaya başladım.tabii öncesinde şişlik oluşmuştu.itince parmağım bile girmiyor.bende hemen olduğu yere bırakıp peçete koyup biraz uzanıyorum akmasın die.yapacak bişey yok.Taze hamile güzel anne adayları benim size bi sorum daha var
Progestan kapsülü kullanırken ilk girişte acıyor mu kapsülü sokarken
Allahım bu soruyu nasıl usturuplu soracam diye dakikalar geçti ya anca böyle toparladim:)) lütfen bi cevap verin