2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çünkü benimde aklımdan çıkmıyor ya:)))) umudumsun:))
Bugüne kadar hiç bişey yoktu bugün olsada içsek dedim valla :))) inşallah iyiye işarettir
Ben hala dört gözle tiksineceğim günü bekliyorum ama gelmiyorrrrr :))
Bir yandan da ne kadar geç bulantı tiksinme başlarsa o kadar iyi diyorum. Hakkımızda hayırlısı kuzu

Kizlar hapşırdim öksürdüm diye kendinizi strese sokmayin
Benim burda edindigim tecrübeyi paylasayim
Ne kadar pimpirikli olursak o kadar bu olay bizden uzaklaşıyo
Yani rahat olanlar hep hamile kaldı
Ben de her saniyemi ay oturdum kalktim döndüm ya tutmassa diye gecirdim ve tutmadi

Hic akliniza kötü birsey getirmeyi siz
Ne kadar rahat olursaniz o kadar bebeginiz sizinle :)

İnşallah canım

Teşekkür ederim iyiki yazdın :) ben de bol bol dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı Allah çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsin

Bana da verdi, benim aklıma gelen şuydu ; içerde büyüyüp kalan düğer yumurtalar kiste dönüşmesin diye çatlatmış olabilir

Transfer oldu bugün
Canım bazı doktorlar vucut hcg yi algılasın bırakmasın diye transfer olduktan sonrada çatlatma iğnesi veriyor .Embryo tutunma şansı artsın vucut onu yabancı madde olarak görmesin diye .Çatlatma iğnesi vucuda hcg salgılasın embriyo yu vucudun bir maddesi olarak görsün diye .YabancılIk çekmemesi için :)

Seninle tamamen aynı durumu ben yaşadım canm.Sadece benim iki embriyom var.Pgtye girecegi için havuz önerdiler.Önümüzdeki ay reglimle yeniden ignelere başlayacağız. Rabbim emeklerimizi araya vermesin inşallah..
Canim ben bu ayin 17 sinde yada 18 inde regl olcam bu ay baslar mi doktorum sende ara verdi mi acaba merak ediyorum 1 hafta var da ne dicek diye

Kaşıntı mi oluyordu sizde de ben mantardan korkuyorum embriyo ya zarar verir mi diye
Kaşınma şişlik yanma.ilacı değiştirdiğim halde uzun süre gitti.mantar değil sanırım bilemiyorum.yani bi zarar görmedim şükür ama bayağı sıkıntı çektim.hala bile arada hissediyorum.

Bana jel zarar verince onu kullanmaya başladım.tabii öncesinde şişlik oluşmuştu.itince parmağım bile girmiyor.bende hemen olduğu yere bırakıp peçete koyup biraz uzanıyorum akmasın die.yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…