2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bugün yumurta takibi için doktora gittim bugün 6. Günümdü ilaçların 300 unit gonal f kullanıyordum. Sağ yumurtalıkta 1 tane 11 bir tane 7 mm yumurta solda 11 mm yumurta bir tane var Doktor tek yumurta ile tüp bebeğe gidip gitmemeyi düşünün. Şimdi merional verdi. 150 gonal f 1 tane merional bugün yarında aynısını vur cumartesi göreyim tekrardan dedi. Ne olacak yumurtalarım neden artmadı oofffff yaaa

Stres çok etkiliyor canım stres yapma inşallah çoğalır ve sağlıklı yumurtan olur

Tamam canim sabah erkenden giderim kan vermeye özelde 1 saate çıkıyor sonucu yazarım buraya
Burda en düşük betahcg kan testi fiyati 100tl Acıbadem de 180 tl alt tarafı gebelik testi şok oldum ya daha 2 yıl önce 20tldi
Yuh o ne be. Sağlık ocağında devlette falan yaptırın bacım. Yazık günah ya. Pis umut tacirleri yaa

Kızlar bu duş meselesi kafama çok takiliyo. Ilık suyla duş alsamda sanki bir şey olacakmış gibi geliyo. Off iyice paranoyak mı oluyorum yoksa :(

Kızlar bu duş meselesi kafama çok takiliyo. Ilık suyla duş alsamda sanki bir şey olacakmış gibi geliyo. Off iyice paranoyak mı oluyorum yoksa :KK43:

Biz kafayı yicez valla şunu yapsak bir şey olur mu hapşursak bir şey olur mu :( üç gündür hapşurmamaya çalışıyorum:( ne olacak bizlerin hali :(

Biz kafayı yicez valla şunu yapsak bir şey olur mu hapşursak bir şey olur mu :KK43: üç gündür hapşurmamaya çalışıyorum:KK43: ne olacak bizlerin hali :KK43:
Ay şimdi hapsurdum valla :) ay bebisim vay bebisim neler cektiriyosun annisine. Gel de rahat nefes alayım. Vallahi yediğin herşeyi araştırıyorum acaba zararı var mı diye. Off :(

Ah canim beklemek zormus valla. Ne olacak sanki derdim ama zormuş valla. Sabredemiyorum tutundu mu acaba noluyo içerde diyesim geldi

Ben de bugün kendi kendime diyorum ki keşke bir şey olsa tutunduğunu bilebilsek ahh ahh çok zor valla çok zor:( normal yoldan hamile kalanlar günü geçince test yapıp öğreniyorlar ne güzel biz ise bekliyoruz tutunacak mı die allah ım inşallah bizim de yüzümüzü güldürür ne diyelim

Back