- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.161
Ya ne bileyim metabolizmam iyi olsun guclu olsun diye saglikli ne varsa tuketmeye calisiyorum. Bal polen propolis karisimi. Genelde meyve sebze. Sut yogurt organik aliyorum. Kefir iciyorum. Her sabah muhakkak taze sikilmis portakal yada mandalina suyu iciyorum. Buna ragmen bugun gribal bir durumum var. :) surekli badem yiyorum opudan oncede hep cig badem yedim. Arastirmadim iyimi geliyor bilmiyorum ama hep canim istiyo. Ve kabak cekirdegi yiyorum. Salam sucuk yada tatlilardan uzak duruyorum. Folik asit filan 15 inde basliyo benim
D ya ama bu yapanlar niye heveslendiriyo ama aa. Sabirsiziz surda:)Kız yapma çok erken ben yaptım çıkmadı 7. 8. Gün yapam
Hayırlı olsun canimKızlar kan testi sonucum pozitif çok şükür ... darısı sayfa sahibesi ve diğer tüm yürekten isteyenlere :)
Hayırlı olsun arkadaşım Allah im kucağına almayı da nasip etsinKızlar kan testi sonucum pozitif çok şükür ... darısı sayfa sahibesi ve diğer tüm yürekten isteyenlere :)
Hayırlı olsun canım. Amiiin bol bol dua bekliyoruz senden. Ay bugün ne çok pozitif alan var ne guzel:)Kızlar kan testi sonucum pozitif çok şükür ... darısı sayfa sahibesi ve diğer tüm yürekten isteyenlere :)
Sağol canım dikkat ederimAynen öle ağlamamak mümkün mühayırlı olsun canım dikkat et kendine
Darısı bizlere canim tebrik ederimKızlar kan testi sonucum pozitif çok şükür ... darısı sayfa sahibesi ve diğer tüm yürekten isteyenlere :)
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsinKızlar kan testi sonucum pozitif çok şükür ... darısı sayfa sahibesi ve diğer tüm yürekten isteyenlere :)
canım yaaa kıyamam inşallah sevinçli haberlerinide alacağızArkadaşlar transferim çok güzel geçti şükür. Çok duygusaldi ağladım yaaa. Şimdi sıra sonucta
sonuç çıktımı canım %70 oranda artış varsa sağlıklı gebeliktir dr öyle demiştikan testiniz hep ikiye katlayarak mı gitti?
Hayırlı olsun canımKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Amin cnm Allah razi olsunHayırlı olsun canım
Amin inşallah inşallah canımbenim de ilk :)
son da olur inşallah canım.
Yüzde 60 artması yeterliymiş ayrıca kan verilen yer ve saat bile fark edebiliyorkan testiniz hep ikiye katlayarak mı gitti?
Sen ne yaptın canım sonuçlar nasıl doktorla görüştün müKan verdim bekliyorum doktorun ameliyatı varmış 13.30 a kadar bekliycem. Gelmezse mecbur ise döneceğim. Yarına kalacak
Canim benimde 5.gune gidip dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane adetin 23.gun aldım bebisleriadetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste
Amin inşallah canım ağzından bal damlıyor. İnşallah hepimiz pozitif goruruz minnaklarimizi alırız kucagimizacanım yaaa kıyamam inşallah sevinçli haberlerinide alacağız
Dur ben bi yapayım negatif çıkarsa siz yapmayın çünkü testin daha erken olduğunu bile bile yapıp oturup üzülüyorum ondan siz de aynısı olur size de üzülürüm 6 ekim cuma oldu bugün 6.gun bekliyoz işteAy ben de yarın yapsam mu diyorum ya , senin transfer hangi gün oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?