- Konu Sahibi floransa17
- #6.961
Cnm inceledim belki faydasi vardır ne bileyim ben sebebsiz diye hiç böyle şeylere ilgi duymadım.Belki destekledi bilemeyiz ki!!! Bahsettiğiö hesabı inceleme şansın oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm inceledim belki faydasi vardır ne bileyim ben sebebsiz diye hiç böyle şeylere ilgi duymadım.Belki destekledi bilemeyiz ki!!! Bahsettiğiö hesabı inceleme şansın oldu mu?
Çok teşekkür ederim arkdaşım bide ben şehir dışından gelicem eşim yanımda olamayacak opu günü gelecek birazda evimden ve eşimden uzakta olmak sanırım beni strese sokuyo ben daha hormon almadan hormonlarım bozuldu :)))Canım hiç korkma ben iğnenin ucunu görünce içim kıyılır di . Ama bu süreçte tüm iğneleri mi nerdeyse kendim yaptım . Sonuçta bizler çocuk istiyoruz sürecin sonunda nihayetinde sağlıkla devam ederse doğum var. İstiyorsak eğer iğne aşaması bizi korkutmamali. Merak etme yanlış yapmazsın zaten hemşireler nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor
Bebeğimmm çok teşekkür ederim bende daha önce kan sulandırıcı ipne olmak zorunda klmıştım 2 ay ama hep eşim yapmıştı acı hissetmiyorum iğnedende yanlış yaparım korkusu var ya dozajı ayarlayamazsam falan ama haklısın noktasal yeri yok başarıcam inşallah. Anne olmak fedakarlık istiyor öyle değil mitatlımmm hiç korkma iğneleri yapmak çok çok kolay. ben de çok gerilmiştim ki ben normalde iğne olma fikrinden bile gerilirim ellerim ayak tabanım terler iğne lafı geçince. ilkini eczacıdan rica ettim. ikinciden itibaren kendim rahat rahat yaptım. bazen eşim yaptı sırf meraktan.
zaten her gün sms gelecek sana dozaj için. dozaj ayarlamak da otomatik gibi üstelik belli bir noktasal yeri yok göbek deliğinin 2 parmak çevresinde yapıyorsun. yani hata yapılabilecek bir durum yok. şimdiden allah kolaylık versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Çok teşekkür ederim arkdaşım bide ben şehir dışından gelicem eşim yanımda olamayacak opu günü gelecek birazda evimden ve eşimden uzakta olmak sanırım beni strese sokuyo ben daha hormon almadan hormonlarım bozuldu :)))
Kızlar, hcg değerlerim düşük çıkmıştı hatırlarsanız, hala kanamam olmadı, bu cumartesi tekrar test yaptıracağım.. bakalım mucize olacakmı. Benim 23 eylülde 5. Gün embriyom transfer edilmişti. Eğer hamileysrm kaç haftalık sizce, bi türlü hesaplayamadım
3 eylüldü ama dondurulmuştu benimkiler .. 23 eylül dede transfer oldu.. 5+3 oluyor bugun.. ama değerim düşük ya dr bana cumartesi keseyi görmemiz lazım dedi. Kese 6. Haftada mı görünüyor? Benim minnoşum yavaş büyüdügü içinmi böyle oluyo yoksacanımm inşallah mucizen seninledir allah büyük.
adetinin ilk gününe göre hesaplaman gerek. transfer öncesi adetinin ilk günü ne zamandı?
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım inşallah 32yasindayim canım evet dinleneyim biraz demi peki sen olmayınca çeşitli testler var onlardan yaptirmismiydinBen bir aşılama 3 tüp denemesinden sonra şükür hamile kaldım canım.şans azalsada kısmette ne varsa o olur.ki benim yaş 43 oldu.ilk hamileliğim.yaşın kaç bilmiyorum ama eğer 40 a yakın değilsen ara ver biraz toparlan derim.
Ayy canım inşallah inşallah ağzından bal damlamis Allah'ım inşallah hepimiz burada güzel haberler verelimcanım öyle yazıları okuma veren Allah rabbim ol dedikten sonra güçlük olmaz ona.Daha dur güzel haberlerini alıcaz inşallah.stres en büyük etken bu süreçte içini ferah tut.isin Allaha kalmışsa olmuş bi yavrum
Aynen şu şekilde : ada çayı , aslan pençesi , civan percemi, çörek otu , hayıt tohumu ve cam bali
Hayırlı olsun hemşerimKonyada özel selçuklu hastanesinde sizin nerde yapılmıştı
Valla bilmiyorum ama bir sürü hamilelik haberi paylaşıyor sayfa . Hatta bayandan macunu alırken demiştim ki inanmıyorum faydası olduğuna bu şekilde ama inanmak istiyorum diye almıştımBen de adacayini hamile kalmak isteyenler icmesin diye biliyordum
Tez çürüdü yani :)
3 eylüldü ama dondurulmuştu benimkiler .. 23 eylül dede transfer oldu.. 5+3 oluyor bugun.. ama değerim düşük ya dr bana cumartesi keseyi görmemiz lazım dedi. Kese 6. Haftada mı görünüyor? Benim minnoşum yavaş büyüdügü içinmi böyle oluyo yoksa
Inşallah hayırlısı olur konyalı mısınızHayırlı olsun hemşerim
Kizlar iki gun once bebegimin kalp atisini gormustum kanamadan dolayi bugun tedawi gordugum hastanede ultrasyona girdim ama doktorum kalp atisini goremedi kanama tamamen kesildi simdilik kese normal dedi haftaya persembe gidecegim yine ama cok korkuyorum farkli cihazlarin hassasliklaridami farklidir iki gun once baska doktorda gormustum kalp atisini yoksa durdumu kalbi bebegimin Odum kopuyor yemin ederim
Çok sağol arkadaşım inşallah kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Çok heyecanlı bu süreçler her aşaması çetrefilli ve stresli:)Bende yalnızdım kaynanam in yanindaydim şehir dışından gitmiştim . Bir çok kere iğnenin başında ağladım ama yaptım. Igne yapmak gerçekten de en kolay aşaması için rahat olsun
Benimki biraz değişik oldu canımcanım ben hiç transfer olmadım ama bildiğim kadarıyla kese görmek için hafta çok önemli değil. beta hcg değerinin 1000 üstü olması lazım.
bu herkeste aynı haftada olmayabilir değişiklik gösterebilir sanıyorum.
senin değerlerin kaçtı?
Benimki biraz değişik oldu canım
9.gün 60
11.gün 84
14.gün 224
Dr büyük ihtimal kimyasal dedi ama, düşmedi de .. artışlar düşük canım.. bu cuma yeniden test yapacagım bakalım en az 1800 olduysa keseye bakacak meraktayım :)