- 25 Şubat 2016
- 5.985
- 10.145
- 248
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.681
Doğru diyorsun canın çok şükür o iyi demişti semra hoca :)canım unutma önemlı olan rezerve gerisi tüp bebekte çok önemlı değil en kötü ihtimalle tüpler alınıyor zaten Allah korusun yaaa rezervede sıkıntı olsaydı o zaman daha zor olurdu
Sağol canımın içii. Hepimize dua ediyorum. Allah hepimizin kucağını birer ikiler doldursun inşallah
5.gun embriyosu çıkabiliyorAaa cikiyo mu o kadar erken ya. Heyecanlandım bak. 2 gün sonra yapcam bende :)
Ay hadi inşallah canımhcg kan tahlilini muhtemen kaldığın yerde verirsin zaten canım. bir hafta kan testi tekrarlarsın. sonraki hafta kese için çağırır. sonraki hafta kalp atişi için. sonrası sana kalmış :)
Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun deIyi akşamlar arkadaşlar bugün opu yapıldı 4 yane yumurta toplanmış. Inşallah kaliteli embriyolar olurlar inşallah 5. Gün embriyosu olarak transfer edilirler bu 3. Tüp bebek deneyimimiz
Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
İnş bu sefer gönlüne göre olur ...Iyi akşamlar arkadaşlar bugün opu yapıldı 4 yane yumurta toplanmış. Inşallah kaliteli embriyolar olurlar inşallah 5. Gün embriyosu olarak transfer edilirler bu 3. Tüp bebek deneyimimiz
Ben iyiyim ya çok şükür:) Dün doktorun keselerin sağlıksız demesinden sonra bi şoka girdim ama atlattım. Cuma Hulusi hocaya gideeceğim o zaman belli olacak herşey inşallah. Sen napıosun hcg nasıl ilerliyorCanım sen nasilsn
Sağol teşekkür ederim canımCanım bende regliden sonra başlamıştım çünkü oy regli olduğumda transfer için tedaviye başlicaktım ama kist oluna soğan kürüne başlamıştım
Kızlar galiba kasımın üçüncü haftasına Bi sorun çıkmazsa bende katılacağım sizeaminnn inş. canm benm
sen benden bir iki hafta önce transfer olucaksın , bnm kasımın 3. haftası gibi olur sanırım.. doğumlarımızda peşpeşe olur:))
Cumartesi en son yaptırdım canım 299 du verme bi daha kan dediBen iyiyim ya çok şükür:) Dün doktorun keselerin sağlıksız demesinden sonra bi şoka girdim ama atlattım. Cuma Hulusi hocaya gideeceğim o zaman belli olacak herşey inşallah. Sen napıosun hcg nasıl ilerliyor
Keselerin derken 2 tane miydiBen iyiyim ya çok şükür:) Dün doktorun keselerin sağlıksız demesinden sonra bi şoka girdim ama atlattım. Cuma Hulusi hocaya gideeceğim o zaman belli olacak herşey inşallah. Sen napıosun hcg nasıl ilerliyor
Ayy benimki de 5. Gün embriyosu anam heyecan yaptım:) yapsmmii ki bi test sanki ne var :)5.gun embriyosu çıkabiliyor
Yapam kız bakam ne olcak :))
Aslında 8.gun garanti gibi bişey öf çok heyecanlı ne yapacağımı şaşırdım iyice
Canım inşallah allah yardimcin oolsun. Bol bol dua etIyi akşamlar arkadaşlar bugün opu yapıldı 4 yane yumurta toplanmış. Inşallah kaliteli embriyolar olurlar inşallah 5. Gün embriyosu olarak transfer edilirler bu 3. Tüp bebek deneyimimiz
Valla benimki 5. Gün embriyosu benim doktor da 5. Güne giden sağlıklı oluyo genelde başarı şansı artıyor dedi. Her doktorun bakış açısı farklı tabiBak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
Canım fakültede kadın doğum polikliniğinin sekreteriyle iletişemedik beni normal bi uzmana yöblendirmiş. Hatta asistan bile olabilir. Neyse görüştüğüm doktor dedi ki embriyo gelişirjen önce jese oluşur sonra besin kesesi ondan sonra da kalp atımı alınır. Üstteki fotodaki kesede besin kesesi oluşmamış. Alttakinde oluşmuş. Tüp bebekte biri geriden gelişebilirmiş. Ama gelişmeyip düşebilirmiş de. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?