2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün opu yapıldı 4 yane yumurta toplanmış. Inşallah kaliteli embriyolar olurlar inşallah 5. Gün embriyosu olarak transfer edilirler bu 3. Tüp bebek deneyimimiz
Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.

hani derler ya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bu da aynen öyle. tamamen doktorların tercihi. ancak bence 3. gün dondurulan embriyoların içinde sağlıklı olanlar zaten bırakılsalar da 5.güne gidecek olanlar. zaten tutunma olup olmamasında bir etken de bu. tutan kaliteli 3. günler 5. güne de zorlanmadan çıkabilirler. ben öyle düşünüyorum yani.

Ben iyiyim ya çok şükür:) Dün doktorun keselerin sağlıksız demesinden sonra bi şoka girdim ama atlattım. Cuma Hulusi hocaya gideeceğim o zaman belli olacak herşey inşallah. Sen napıosun hcg nasıl ilerliyor
Cumartesi en son yaptırdım canım 299 du verme bi daha kan dedi

Perşembe kontrole çağırdı canım

Hulusi bey mi çağırdı sen mi randevu aldin

Ben iyiyim ya çok şükür:) Dün doktorun keselerin sağlıksız demesinden sonra bi şoka girdim ama atlattım. Cuma Hulusi hocaya gideeceğim o zaman belli olacak herşey inşallah. Sen napıosun hcg nasıl ilerliyor
Keselerin derken 2 tane miydi

Valla benimki 5. Gün embriyosu benim doktor da 5. Güne giden sağlıklı oluyo genelde başarı şansı artıyor dedi. Her doktorun bakış açısı farklı tabi

R rune perinatolog ne dedi tam olarak canım. Fotosunu verdiler mi ultrasonun
Canım fakültede kadın doğum polikliniğinin sekreteriyle iletişemedik beni normal bi uzmana yöblendirmiş. Hatta asistan bile olabilir. Neyse görüştüğüm doktor dedi ki embriyo gelişirjen önce jese oluşur sonra besin kesesi ondan sonra da kalp atımı alınır. Üstteki fotodaki kesede besin kesesi oluşmamış. Alttakinde oluşmuş. Tüp bebekte biri geriden gelişebilirmiş. Ama gelişmeyip düşebilirmiş de. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Ama ben onun perinatalog olmadığını anlayınca çıktığımda cuma gününe perinatalogtan randevu aldım. Bakalım o ne diyecek.

Eklentiler

• IMG-20171010-WA0000.jpeg
    20,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…