2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım fakültede kadın doğum polikliniğinin sekreteriyle iletişemedik beni normal bi uzmana yöblendirmiş. Hatta asistan bile olabilir. Neyse görüştüğüm doktor dedi ki embriyo gelişirjen önce jese oluşur sonra besin kesesi ondan sonra da kalp atımı alınır. Üstteki fotodaki kesede besin kesesi oluşmamış. Alttakinde oluşmuş. Tüp bebekte biri geriden gelişebilirmiş. Ama gelişmeyip düşebilirmiş de. 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Ama ben onun perinatalog olmadığını anlayınca çıktığımda cuma gününe perinatalogtan randevu aldım. Bakalım o ne diyecek.
Bende mi perinatoloğa gitsem acaba. Sen Ankarada mısın canım

Bende mi perinatoloğa gitsem acaba. Sen Ankarada mısın canım
Tabiki git canım. Ben mersindeyim. Mersin Üniversite hastanesinde yaptırdım tüp. Yapan hoca profesördü. Bugün ultrason muayenesinden sonra ellerimi tutup kaldırdı sedyeden ve dedi ki hadi bakalım kalk ve perinatolog ayarla kendine. Ben sizinle devam edemez miyim dedim. Ben tüp bebek uzmanıyım çoğul gebelik olduğu için artık sen risk grubundasın ve bundan sonraki takibini perinatalog yapmalı deyip gönderdi beni. Bak canım altını çiziyorum kendisi profesör

Tabiki git canım. Ben mersindeyim. Mersin Üniversite hastanesinde yaptırdım tüp. Yapan hoca profesördü. Bugün ultrason muayenesinden sonra ellerimi tutup kaldırdı sedyeden ve dedi ki hadi bakalım kalk ve perinatolog ayarla kendine. Ben sizinle devam edemez miyim dedim. Ben tüp bebek uzmanıyım çoğul gebelik olduğu için artık sen risk grubundasın ve bundan sonraki takibini perinatalog yapmalı deyip gönderdi beni. Bak canım altını çiziyorum kendisi profesör
Benim tüp doktoru da prof. Cuma randevudan sonra duruma göre ben de perinatologa gideyim bari. Teşekkürler canım

Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de :KK66:
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
Inşallah en hayırlısı ne işe hakkımda o olur...

Inşallah canım :))) daha kan vermedim idrarda çıktı
Runee ikiz mi :))) ayyy
İdrarda çıktıysa kanda da çıkacaaaak. O çocuk bu kucağa gelecekkkk
Evet ikiz ayyyyyy :))) çok şükür ya. Doktorda çift kese görünce şükür dedim kızdı iyi birşey değil ki ikiz dedi. Hocammm zaman kaybını ancak kapatırım hocaaaammmm dedim :))
Canım inşallah hepimizin kucağı 2018de dolacak.

İdrarda çıktıysa kanda da çıkacaaaak. O çocuk bu kucağa gelecekkkk
Evet ikiz ayyyyyy :))) çok şükür ya. Doktorda çift kese görünce şükür dedim kızdı iyi birşey değil ki ikiz dedi. Hocammm zaman kaybını ancak kapatırım hocaaaammmm dedim :))
Canım inşallah hepimizin kucağı 2018de dolacak.
Aminn canım inşallah darısı S sinkar içinde olacak

Eklentiler

• IMAG0267.jpg
    IMAG0267.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 69
Back