- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi floransa17
- #6.721
41 kere masallah hemde cnmMaşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 kere masallah hemde cnmMaşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü
İnşallah en kısa sürede inşallahAminn canım inşallah darısı @sinkar içinde olacak
Aaaa öyle miHulusi hoca kendi çağırdı. Kesem 2 tane ama emin olamadı ikincinin kese olduğundan
YaptirmalisiiiiiinnnnnnBenim olmadı canım yaaaa ama nasıl içim gidiyor yaptırmak için ama kafam allak bullak
Canim hastanenn 3. Katta perinatolog var. Bilgin olsunBenim tüp doktoru da prof. Cuma randevudan sonra duruma göre ben de perinatologa gideyim bari. Teşekkürler canım
Ne demek ya iyi bişey değil ? Hayret birşey ya , ikiz üçüz herneyse sağlıklı olsun da yıllardır hasret çeken İnsana neden bu denir ki aklım almıyor yaaa !!! Kaç yaşındasın canımİdrarda çıktıysa kanda da çıkacaaaak. O çocuk bu kucağa gelecekkkk
Evet ikiz ayyyyyy :))) çok şükür ya. Doktorda çift kese görünce şükür dedim kızdı iyi birşey değil ki ikiz dedi. Hocammm zaman kaybını ancak kapatırım hocaaaammmm dedim :))
Canım inşallah hepimizin kucağı 2018de dolacak.
Sağol canım. Sen de gördün mü keseyi? Yoo başlamadı daha bulantı. 5 hafta 1 günlük adet hesabına göre. Ne zaman başlar ki acaba? Sen de başladı mı?
Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
36 oldumNe demek ya iyi bişey değil ? Hayret birşey ya , ikiz üçüz herneyse sağlıklı olsun da yıllardır hasret çeken İnsana neden bu denir ki aklım almıyor yaaa !!! Kaç yaşındasın canım
Ya öyle de işte napalım yani her gebelik riskli bi şekilde ikiz üçüz doğuran çok kişi var , kendi koymadı mı iki embriyoyu da sevindiğine şaşırıyor36 oldumya riskli gebelik onlar tıbben bakıyor olaya. Ne bileyim onlar da kendilerince hakkı aslında
Gördüm canım geçen cuma alttan baktı çok ufakti bu cuma tekrar gidicem benimde adete göre 5+2 ama hiçbir belirtim yok hamilelikle ilgiliSağol canım. Sen de gördün mü keseyi? Yoo başlamadı daha bulantı. 5 hafta 1 günlük adet hesabına göre. Ne zaman başlar ki acaba? Sen de başladı mı?
Aslında 2 görüş de mantıklı geliyor insana. B5. günü göremeyecek nitelikte bi embriyo 3. gün transfer edildiğinde düşük de olabilir. Nasip canım ya. Ben buna inanıyorum en çokHaklisin 3. Gün embriyom dondurulsaydi bir embriyom daha olacakti dördüncü gün mefta oldu zavalli
Evet biliyorum ama Başkent hastanesiyle eşimin çalıştığı bankanın anlaşması yok. Attığımız her adıma her tahlile para ödedik daha fazla ödemek istemiyorum. Ben sırf Hulusi hoca orda diye Başkente gittim :)Canim hastanenn 3. Katta perinatolog var. Bilgin olsun
Valla sen de haklısın :))Ya öyle de işte napalım yani her gebelik riskli bi şekilde ikiz üçüz doğuran çok kişi var , kendi koymadı mı iki embriyoyu da sevindiğine şaşırıyor
Haksız olduğumda dedim pek çıkmaz zatenHe
Valla sen de haklısın :))
Allahim delirecegim kanamam durmuyor we kirmiziya dondu sanci yok ama ben cok korkuyorum hastaneyi aradim bana donecekler boyle olup bebegini dusurmeyen warmi ki![]()
Oo sen erken görmüşsün maşallah. Cuma günü habetleşelim o zaman. Benim göğüslerim sızlıyor ve adet olacakmışım gibi bi tuhaf şeyler oluyor karnımda.Gördüm canım geçen cuma alttan baktı çok ufakti bu cuma tekrar gidicem benimde adete göre 5+2 ama hiçbir belirtim yok hamilelikle ilgili
Maşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü