2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

bu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum :KK43:
Ayyyy canim lutfen yaaaa bak arkadasim 5. Denemede buldu bebegini. Hemde tek embriyoyla. Simdi dogdu cinarimiz. Seninde olacak herkez deniyor 4 . 5 lutfen yipratma kendini. Allahimmm insallah tez vakitte versin bebegini. Kiz gel bak ben onun doktorundayim. Burda bir cok kisi antalya tup bebekte. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama veriyorlar. Kemal ozgur arastir bir istersen. O arkadasimda daha once 4 farkli yerde denedi. En son benim doktorumda oldu bebegi

inş. canım benim ya bu sayfa umudum oldu resmen güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum.. bizm transferden sonra kısa süre sonra seninde olcak nasipse senden de çokkk güzel haberler alıcaz inş.
Yonca___ Yonca___ canım sen nasılsın?
Iyiyim canim ya ne yapayim 15 inde ilaclar basliyo bekliyorum sabirsizlikla. Sen nasilsin?

:KK45::KK45::KK45:İş güç bakamadım hiç baya güzel haberler var. Birtanede benden ilk testim 273 çıktı ikinciyi yaptırdım çok şükür 719 çıktı :halay:devamında böyle olsun inşallah. Rabbim herkese yaşatsın. İnsan nasıl değişik hissediyor şaşıyorum ..:KK45::nazar:
Gozun aydin canim allah tamamina erdirsin

Back