2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar dudağımda sabah uçakla uyandım.uçuk kremi.kullanıyorum transferin 4. Günü bir zararı olurmu ki

hayırlısı bakalım canım. hamile kalırsam doktor ne derse o artık gel derse gelicem tabi. görüşürüz en kısa zamanda
hcg kan tahlilini muhtemen kaldığın yerde verirsin zaten canım. bir hafta kan testi tekrarlarsın. sonraki hafta kese için çağırır. sonraki hafta kalp atişi için. sonrası sana kalmış :)

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Allahım ne güzel bi gün bu böyle ya masallahhh
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahh

Kizlarrr yaptırdım kan testimi transferimin 8.gunu kan değerim 231 çok şükür bin şükür rabbim devamını da nasip etsin insallah:):)
Sen de mi :))) bugün bende test versem pozitif çıkar bereketli gün maşallah
Canimmm gebeliğin hayırlı olsunn allahım tamamına erdirsin değerin kat kat yukselsin insallahh

bir daha 3, deneme fikrini düşündüğünü görmicem hangi grupta olsa yakalarım benden kaçamazsın:):):)))) canım benim hep olumlu düşün güzel olacak. bazen bende çok boşluğa düşüyüorum ama birbirimizi kaldırmalıyız. her şey güzel olacak. benim içinde heeycanlı süreçler başlıyor evet, inşallah güzel güzel yumoşlarım olurda ilk aşamayı güzel atlatmış olurum.

Emrin başım üstüne kuzum :)) ilk aşamayı güzel atlatacağına eminim, çünkü biliyorum kı çok iyi merkezde tedavi oluyorsun ... adet ne zaman? hadi bakalım geri sayım başladı :))

bir daha 3, deneme fikrini düşündüğünü görmicem hangi grupta olsa yakalarım benden kaçamazsın:):):)))) canım benim hep olumlu düşün güzel olacak. bazen bende çok boşluğa düşüyüorum ama birbirimizi kaldırmalıyız. her şey güzel olacak. benim içinde heeycanlı süreçler başlıyor evet, inşallah güzel güzel yumoşlarım olurda ilk aşamayı güzel atlatmış olurum.

Emrin başım üstüne kuzum :)) ilk aşamayı güzel atlatacağına eminim, çünkü biliyorum kı çok iyi merkezde tedavi oluyorsun ... adet ne zaman? hadi bakalım geri sayım başladı :))

Ayy bende 6.gun yapcam:)) daha önce 6.gun silik çıkmıştı yine çıkar inşallah perşembe günü ilk.idrar tahlilimi yapaciim
İnsallah cnm bende burda 6. Gun cikanlari okuyunca gaza geldim cok silik cikti 7. Gun biraz daha belirgin cikti bakalim İnsallah sagliklidir
Tez zamanda guzel hberlerini aliriz insallah persembe bnmde kan tahlilim vr mujdelerle bulusalim :))

cuma günü istanbula geliyorum cuma cumartesi veya pazar regli olmam gerekiyor :) bende sıkıntılar çok yavrucum ya şuan tek avantajım yaşım gibi duruyo ahahah:) ama hamdolsun Allah'a isyan etmiyorum daha çaresiz durumda olabilirdim. çok şükür ki umutsuz bir durumda değilim.

cuma günü istanbula geliyorum cuma cumartesi veya pazar regli olmam gerekiyor :) bende sıkıntılar çok yavrucum ya şuan tek avantajım yaşım gibi duruyo ahahah:) ama hamdolsun Allah'a isyan etmiyorum daha çaresiz durumda olabilirdim. çok şükür ki umutsuz bir durumda değilim.
canım unutma önemlı olan rezerve gerisi tüp bebekte çok önemlı değil en kötü ihtimalle tüpler alınıyor zaten Allah korusun yaaa rezervede sıkıntı olsaydı o zaman daha zor olurdu

İnsallah cnm bende burda 6. Gun cikanlari okuyunca gaza geldim cok silik cikti 7. Gun biraz daha belirgin cikti bakalim İnsallah sagliklidir
Tez zamanda guzel hberlerini aliriz insallah persembe bnmde kan tahlilim vr mujdelerle bulusalim :))
Ahh inşallah canım inşallahh pes peşe yazacaz allahın izniyle müjdeleri

Var maalesef ben de test günümü bekliyorum ama ikinci bir deneme yaptığımı düşündükçe sinirlerim bozuluyor sil baştan çok zor hazırda üç tane daha embriyo vardı , gidip yolasım geliyor dondurmadıkları için
Sasirdim sormadan atmalarina. Neyse sen simdi test gunune odaklan guzel seyler olsun. Insallahhh onlara gerek kalmamis olsun. Allah gonlundekini karnina versin saglicakla canim. Simdi onlarla hiiiiccc etkileme kendini

Allah razi olsun cnm insallah Rabbim saglikli sihatli hepimize nasip etsin 2 yilda okdr yiprndim ki cok sukur Rabbime Allahim her isteyene nasip etsin insallah herkese herzmn dua ediyorum edecegimde

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin canim

Back