• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Seni cidden çok takdir ettim iki ay ara verip yeniden başlamak cidden yürek ister , Çok zor bir tedaviymiş , kesinlikle dondurmak gerekiyordu bence ya , çözülürken boUlur dediler boşuna para vermeyin dediler öyle kaldı , inş o iğnelere ilaçlara bir daha gerek kalmaz yarabbim ....
İnşallah gerek kalmaz ve bu tedavi ile hamile kalırsın inşallah canım.

. İnş canım çok istiyorum ve Başka bir tedavi beni çok korkutuyor açıkcası
Başka tedaviyi düşünme sen canım. Sen şimdi karnındaki yavruya dikkat et dua et.

Ama ola ki olumsuz bir şey olursa topla kendini.

Ve güçlü kalk ayağa.

Maddi imkanın var ağrıyı kendinitpplmk kalıyor.

En az 3 ay dinle bir hobi edin kendine

Sonra ya Bismillah dersin

Ama senin bebeğin sana gelecek . Ve bu ilk ve son tedavi olacak inşallah bi de ikiz oldu mu Allah yeme de yanında yat

Ağustos ayında tatile gittiğimde Tekirdağ da sahil kenarında oturmuş eşimin gelmesini beklerken bi teyze geldi yanıma.

Aynı banka oturabilir miyim dedi tabi dedim.

O da luleburgazdan hastane için gelmiş Tekirdağ a.

Türkiye nin bi ucu Allah karşılaştıracak ya işte.

Havadan şu dan konuşurken. ..

hiç adetim değildir ama çocuk var mı dedim.

O da çocuğunun olmadığını. Çok Tedavi gördüğünü ama yumurtasının hiç olmadigini . Tek seçeneğin başka birinin yumurtasını satın alıp tup bebek yapılabileceğini .

Bu işlemin sadece Hatay ve Kıbrıs'ta yapıldığını.

Ama eşinin asla dine uygun değil diye kabul etmedigini.

Ve bu şekilde hayatlarına devam etmek istediğini söylemiş.

Ona çok üzüldüm. Psikolojik tedavi görmüş.

Annem yaşında kadın.

Ama dedi ki şu an böbreklerim çok az çalışıyor ve Tüp bebek için kullanılan ilaçların buna sebep olduğunu söylüyorMuş doktorlar.

O nedenle her iğne de onu düşündüm. Allahım dedim sen yardım et bu tedavi son olsun . Bebeğim gelsin.

Doğmamis bebeğimiz için cektiklerimizi sen gör. Yüzümüzü güldür.
Eve t bana da çok ağır geldiğini hissediyorum ilaçların , bu gece sağ yanım sırt tarafı baya ağrıdı korktum açıkçası , gerçekten hiç boşluk olmadan üste üste iğneler ilaçlar her yeni iğne yi kendime yaparken inş alerjim va yoktur bu iğneye diyerek yaptım..

Eve t bana da çok ağır geldiğini hissediyorum ilaçların , bu gece sağ yanım sırt tarafı baya ağrıdı korktum açıkçası , gerçekten hiç boşluk olmadan üste üste iğneler ilaçlar her yeni iğne yi kendime yaparken inş alerjim va yoktur bu iğneye diyerek yaptım..
Allahin izni ile bi şey omuz canım.

Kan sulandirici hibor falan değil de

Beni ençok gÖnal f. Menapur onlar düşündürüyor.du

Amin canim amin insallah sen nasil oldun ne kdarda olsa bu aciyi sindirmek zaman aliyor kendine gelebildin mi azda olsa
Iyiyim cnm inan ben üçüz lerimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm o acının üzerine bu sefer kalbi bile atmamıştı tabiki üzüldüm ama daha kolay atlayabileceğim bir şey. Sadece kafam çok karışık yani her seferinde olumsuz sonuçlanmasının bir sebebi var ve bunu bulmak istiyorum bakalım hayırlısı rabbimden

Allahin izni ile bi şey omuz canım.

Kan sulandirici hibor falan değil de

Beni ençok gÖnal f. Menapur onlar düşündürüyor.du
Bazılarına ciddi zarar veriyormuş , benim de kalbim sıkışıyor gibi oluyor boğuluyorum gibi oluyorum ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama çok şükür kötü bişey olmadı, en yoğun ilaç günlerimi atlattım, bebişimi kucağıma alsamnhiçbiri aklıma gelmez ...

Başka tedaviyi düşünme sen canım. Sen şimdi karnındaki yavruya dikkat et dua et.

Ama ola ki olumsuz bir şey olursa topla kendini.

Ve güçlü kalk ayağa.

Maddi imkanın var ağrıyı kendinitpplmk kalıyor.

En az 3 ay dinle bir hobi edin kendine

Sonra ya Bismillah dersin

Ama senin bebeğin sana gelecek . Ve bu ilk ve son tedavi olacak inşallah bi de ikiz oldu mu Allah yeme de yanında yat
Ağzından ballar mı damlıyor ne :emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK200:

ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.
Anoow bende ööleyim yaa.hayır başka zamanlarda ki üzüldüğüm durumlar artık bende üzülmenin ötesinde şeyler hissettiriyor.sinir ağlama panik atak hele o iç sıkıntısı allaam allam ölcem sankim.ya nette baktım ruhen değişim bizim haftaya başlaması gerek.maşallah biz son sürat.ne etcez ya bööle biz.

Kizlar yemek arasinda girebildim sayfamiza
Gerçekten nazar var bence
Uğurlu sayfamizda göz var kesin
O nazari değen kimse ona söylüyorum :

bu sayfadan

"2018 yili icersinde hepimiz bebeğine kavuşmuş olacak insallah "
Aynen bende katılıyorum.nazar var.biz burada birbirimize umut olduk.tek tek hamilelerimize yürekten sevindik.kızlar herkes birer tane dua okusun nazara karşı.hangi dua olursa olsun.

İyi akşamlar kızlar,
İş yerinde hiç bakamadım amma çok şey birikmiş. Hamile olduğu haberini alan arkadaşlara Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarını almayı nasip etsin. Tutunmayan arkadaşlar üzülmeyin sizinde en kısa zamanda hamile haberlerinizi alırız inşallah... Ben daha çok başındayım iğnelerin Gonal F 300 unit bugün 3. Günü perşembe yumurtalar oluştu mu diye ilk randevum var. Bakalım ben neler yaşayacağım. İşin garip tarafı ben kendim embriyoloji çalışıyorum iş olarak özellikle erkek kısırlığı çalışırken tüp bebek tedavisi görmek ve herşeyi ayrıntılaıyla bilmeme rağmen hergün burayı okuma isteğinin olması. Bazen birşeyleri bilmek yetmiyor, Yazgımız neyse o oluyor galiba... hepimizin hakkında hayırlısı diyorum :)

Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz?

Benimde ilk tüp bebek tedavimde kist çıkmıştı canım bana doğum kontrol habı verdi ben kullanmadım oun yerine 15 gün soğan kürü yaptım sabah akşam bir soğanı kabukları ile birlikte 4 böldüm kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha kaynatım ılık olarak içtim 16.cı gün kontrole gittim 4 cm lik kistim eridi doktorum bile çok şaşırmıştı

Yumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam

Yumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam
:KK70:Güldüm ya kusura bakma anacım. Yaw bu çocuklar var ya bizi şebek etti deney tahtası etti yemin ederim. Kuzum benim yaa iltihaptan kurtulayım derken yumurtası azalmış
Canım ben de martta bi hekim kadına gittim. Lokman hekim işte :))) bana 10 çeşit ot verdi. Her birini demleyip günde 2 fincan içiyordum yani 20 fincan. Ve günde 2 lt su iç diyordu. Hesap edebiliyor musun kaç lt sıvı tükettiğimi:rolleyes: çalışıyordum o zaman. Bizim katta wc yoktu. Alt kata inene kadar bazen çamaşırıma kaçırıyordum:KK70::KK70:
Çok çektik çooookkkk

Back