• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağol cnm amin inş. Evet korkuyor ama kanaması olup ta sağlıkla bebeğini kucaklayan çok oluyor sen yine de çok stres yapma. Rabbim bidaha yaşatmasın inş
Amin canim amin insallah sen nasil oldun ne kdarda olsa bu aciyi sindirmek zaman aliyor kendine gelebildin mi azda olsa

Merhaba arkadaşlar, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ancak merkez hep yumurtaları dondurup öyle transfer ediyormuş onun için transferim kasımda ancak benim 5. güne tek embriyom gidebildi o da kaliteli değil 2bc. Kalitesiz 5. gün embriyosuyla hamile kalan var mı çok merak ediyorum
Merhaba antalyadamisinz Nerede tedavi görüyorsun hangi doktor.

Rahim dinlensin, ilaçların etkisi azalsın bir de embriyo hareketi azalsın dış gebelik ihtimali düşsün diyeymiş. Benim tercih sebebim dış gebelik geçirdiğim için ihtimali azaltıyor olmasıydı
Hmm anladım çok enteresan her gün bir şey öğreniyoruz işte

Bugün tüp bebek doktorumla görüşmem vardı.bi tane yumurtalık kisti çıktı ilaç başladık inşallah 25 gün kaldı ikinci denemeye korkular heyecanlar aman Allahım!!! biesteron başladı gece nöbeti sonrası 450 km yol gidip gelmek yormadı ama kist çıkması beynimi baya yordu

Hiç bişey söylemediler. 1.olan 3.gün 2. Deneme 2 yane 5. Gün çok güzel embriyoydu Dr falan çok umutluydu ama olmadı.rahim çok güzel bir sıkıntı yoktu nasip olmadı mı olmuyor..
Haklısın olmayınca olmuyor. Ben de yaklaşık bir saat önce belime öyle bir masaj yaptım ki. Şimdi devamlı onu düşünüyorum. Acaba bişey olmuş mudur. Konu açtım şimdi. Bakalım benim yaptığımı yapan var mı başka :110:

Kızlar anlayanınız var mıdır bilmiyorum ama kesem bu. Ufacık zaten iyice bakmak gerek görmek için :)) bunun nasıl olması gerekiyo da şekli bozuk acaba

Eklentiler

• 20171009_185733_Pano.jpg
    20171009_185733_Pano.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 97
Bugün tüp bebek doktorumla görüşmem vardı.bi tane yumurtalık kisti çıktı ilaç başladık inşallah 25 gün kaldı ikinci denemeye korkular heyecanlar aman Allahım!!! biesteron başladı gece nöbeti sonrası 450 km yol gidip gelmek yormadı ama kist çıkması beynimi baya yordu
Benimde ilk tüp bebek tedavimde kist çıkmıştı canım bana doğum kontrol habı verdi ben kullanmadım oun yerine 15 gün soğan kürü yaptım sabah akşam bir soğanı kabukları ile birlikte 4 böldüm kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha kaynatım ılık olarak içtim 16.cı gün kontrole gittim 4 cm lik kistim eridi doktorum bile çok şaşırmıştı

Back