• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimde ilk tüp bebek tedavimde kist çıkmıştı canım bana doğum kontrol habı verdi ben kullanmadım oun yerine 15 gün soğan kürü yaptım sabah akşam bir soğanı kabukları ile birlikte 4 böldüm kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha kaynatım ılık olarak içtim 16.cı gün kontrole gittim 4 cm lik kistim eridi doktorum bile çok şaşırmıştı
Can'ım bu ara o kadar yoğun nöbetlerim varki taze yapılacak içilecek denilince Nasıl yapacağım diye düşündüm günde bir kere yapsam yeterli gelir mi acaba 2 cmlik kist

Kızlar anlayanınız var mıdır bilmiyorum ama kesem bu. Ufacık zaten iyice bakmak gerek görmek için :)) bunun nasıl olması gerekiyo da şekli bozuk acaba
canım benimkisi boyle pek anlamam hatta elimde bakıyordum nasıl birşey bu böyle diye.inşallah güzel haberler alırsın canim

Eklentiler

• P_20171009_194507_1_p.jpg
    P_20171009_194507_1_p.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 71
canım benimkisi boyle pek anlamam hatta elimde bakıyordum nasıl birşey bu böyle diye.inşallah güzel haberler alırsın canim
Aboovvv seninki maşşallahh döver benimkileri:) benimkileri diyorum çünkü sağ alt tarafında da keseye benzeyen bişey daha var muhtemelen o da kese dedi:) moralim bozuk ama mutluyum kese gördüğüm için

Kizlar alttanmi bakti doktorunuz ustten mi bana ustten daha gorunmez dedi alttan bakti lekelenmem war zaten dedim korktum bisey olmaz dedi

Aboovvv seninki maşşallahh döver benimkileri:) benimkileri diyorum çünkü sağ alt tarafında da keseye benzeyen bişey daha var muhtemelen o da kese dedi:) moralim bozuk ama mutluyum kese gördüğüm için
ay iyi güldüm çok yasa:-):-)küçücük beyaz birşey o demi benimki su kocaman olan ne acaba tahmindir herhalde varya onu görünce ağlamaktan doktor neler dedi hic hatırlamıyorum.inceleme yapıyorum kendimce.sağlıkla olsunlar inşallah bebislerin canim dövmez teyzesi dövmez

Maşallah kesesini yesinler onun kızlar çok heyecanlı zamanlar bunlar rabbim bana bırkez yaşattı inş ikinciyide yaşatır inş

Allah razi olsun canım hee keseside varmış kendide varmış minnakim birde anne baba korkmayın ben burdayım diye Kalbini de duyurdu evladım kurban olduğum ya.İnşallah insallah

Evdeyim canım ya gerginim maalesef ... bütün gün bana ait ama öyle donmuş gibi uzanıyorum , ne uyku tutuyor ne kitap okuyacak halim var ,garip bi yorgunluk depresif haldeyim :) dılardan bakınca bi sorun da yok aslında am a ..... keşke dondurulsaydı diyorum diğerleri , sen nasılsın
Bende dondurulmadisini çok istemiştim ama hiç dondurulmadi

İyi akşamlar kızlar,
İş yerinde hiç bakamadım amma çok şey birikmiş. Hamile olduğu haberini alan arkadaşlara Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarını almayı nasip etsin. Tutunmayan arkadaşlar üzülmeyin sizinde en kısa zamanda hamile haberlerinizi alırız inşallah... Ben daha çok başındayım iğnelerin Gonal F 300 unit bugün 3. Günü perşembe yumurtalar oluştu mu diye ilk randevum var. Bakalım ben neler yaşayacağım. İşin garip tarafı ben kendim embriyoloji çalışıyorum iş olarak özellikle erkek kısırlığı çalışırken tüp bebek tedavisi görmek ve herşeyi ayrıntılaıyla bilmeme rağmen hergün burayı okuma isteğinin olması. Bazen birşeyleri bilmek yetmiyor, Yazgımız neyse o oluyor galiba... hepimizin hakkında hayırlısı diyorum :)
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım bir şey merak ediyorum gonal f 300 kullanıyorsun ya amh değerin kaç?

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım bir şey merak ediyorum gonal f 300 kullanıyorsun ya amh değerin kaç?
Ben bu güne kadar hiç amh yaptırmadım. Yaşım 36 normalde bir kadında her ay 10-12 yumurta büyümeye başlar bunlardan sadece biri yeterli olgunluğa erişir. Benim temmuz ayında doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık klomenle 7-8 yumurtam gelişmeye başlayınca doktorum rezervin azalmaya başlamış yaşla orantılı amh bakmaya gerek yok dedi. Haklı da... amh değeri hormonsal sorunlu bir yumurtalama problemin yoksa yaşla azalan birşey...

Bende dondurulmadisini çok istemiştim ama hiç dondurulmadi
Seni cidden çok takdir ettim iki ay ara verip yeniden başlamak cidden yürek ister , Çok zor bir tedaviymiş , kesinlikle dondurmak gerekiyordu bence ya , çözülürken boUlur dediler boşuna para vermeyin dediler öyle kaldı , inş o iğnelere ilaçlara bir daha gerek kalmaz yarabbim ....

Ben bu güne kadar hiç amh yaptırmadım. Yaşım 36 normalde bir kadında her ay 10-12 yumurta büyümeye başlar bunlardan sadece biri yeterli olgunluğa erişir. Benim temmuz ayında doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık klomenle 7-8 yumurtam gelişmeye başlayınca doktorum rezervin azalmaya başlamış yaşla orantılı amh bakmaya gerek yok dedi. Haklı da... amh değeri hormonsal sorunlu bir yumurtalama problemin yoksa yaşla azalan birşey...
Anladım çok teşekkür ederim.

Seni cidden çok takdir ettim iki ay ara verip yeniden başlamak cidden yürek ister , Çok zor bir tedaviymiş , kesinlikle dondurmak gerekiyordu bence ya , çözülürken boUlur dediler boşuna para vermeyin dediler öyle kaldı , inş o iğnelere ilaçlara bir daha gerek kalmaz yarabbim ....
Bana da aynı şeyler denildi canım. O iğne ilaçlar yüksek hormon ilaçları inan kendime açıyordum yaparken. Ama 3 yıldır yok klomen tedavisi yok aşılama. Yok biraz kendi haline bırakalım derken zaman aleyhimë işliyordu. Tek avantaJim yaşımin genç olmasıydı. Ama aylar yıllar birbirini kovaliyordu. Ve benden sonra evlenenler düğüne gittim her çiftin bebeği oldukça bu da benim imtihanm dedim. Eşim de sen ne zaman dersen o zaman ama çok ara vermeyelim deyince bi ay dinlendim. Diğer ay tatile gittim geldim sonra başladım ikinciye

İkinci de olayları ve süreci bildiğim için daha rahattim.

Back