- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
- #6.421
bende opu sonrası 14. günde adet oldum şükür artık miyon alınması için temizlenmeyi bekliyorum sonra bende transferi bekleyeceğim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tuzlu kraker leblebi ve havuç bana iyi gelirdi dene istersen5 haftayı geride bırakan hamile arkadaşlar bulantın iz ne durumda ve nasıl başediyosunuz be olur birsey yazın dün yine acile gittim serum aldım sadece gece rahat uyu mami sağladı okadar sabah yine aynı ...........
Saol canım benim üşütmüşüm Biraz dinlendim bugün evde sen nasılsın? Regli olmadın mı hala?
hayrola canım çok mu bulantın var neden acile gittin5 haftayı geride bırakan hamile arkadaşlar bulantın iz ne durumda ve nasıl başediyosunuz be olur birsey yazın dün yine acile gittim serum aldım sadece gece rahat uyu mami sağladı okadar sabah yine aynı ...........
inşallah yüzün güler canımMrb arkadaşlar 2. Tup bebek transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi cıktı öğlen kan testine gidicem çok mutluyum ama sonrasında üzülmem insallah
Hayirli olsun cnm Rabbimin izniyle bir sknti olmayacaktir insallah tebriklerrr guzel dusun guzel olacak insallahMrb arkadaşlar 2. Tup bebek transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi cıktı öğlen kan testine gidicem çok mutluyum ama sonrasında üzülmem insallah
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız dolsun inşallah genelde idrarda zor çıkar diye biliyorum ama yine de kan testini beklemek gerekiyo galiba sevinmek icininşallah yüzün güler canım
kan sonucu kesin sonuctur canım,Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kulaklarımız dolsun inşallah genelde idrarda zor çıkar diye biliyorum ama yine de kan testini beklemek gerekiyo galiba sevinmek icin
Gunaydin cnm insallah hayirlisiyla tutar ben 3 kere transfer oldum ve ilaclari kullandigim muddetce hep belim agridi tabi buna sirt ustu yatmakta eklennce baya agri oluyordu insallah yakinda gzl hberini aliriz ( ilk ikisinde uc gun yattim tutmadi bunda 6. Gune kadar yattim insallah tutar) tabi cokta alakali deil bununla kimi dugune gdior tutuyor kimi yatiyor tutmuyor veya tam terside olabiliyorHerkese günaydınlarmutlu,huzurlu,sağlıklı günler...transferini olan arkadaşlarıma bir sorum var,daha dün oldu benimki ama bel ağrısıyla uyandım.acaba dün çok mu yattım.siz paso yatiyor musunuz?
Insallah vardir canım öğlen yaptircam zaman geçmiyor:):)kan sonucu kesin sonuctur canım,
ama idrarda cıktı ise buyuk ıhtımal vardır bi şeyler.
kana baktır sen ve iki gün sonra tekrarla ikiye katladı mı diye
5 haftayı geride bırakan hamile arkadaşlar bulantın iz ne durumda ve nasıl başediyosunuz be olur birsey yazın dün yine acile gittim serum aldım sadece gece rahat uyu mami sağladı okadar sabah yine aynı ...........
Gunaydin cnm insallah hayirlisiyla tutar ben 3 kere transfer oldum ve ilaclari kullandigim muddetce hep belim agridi tabi buna sirt ustu yatmakta eklennce baya agri oluyordu insallah yakinda gzl hberini aliriz ( ilk ikisinde uc gun yattim tutmadi bunda 6. Gune kadar yattim insallah tutar) tabi cokta alakali deil bununla kimi dugune gdior tutuyor kimi yatiyor tutmuyor veya tam terside olabiliyor
geçmez evet o zaman hiççInsallah vardir canım öğlen yaptircam zaman geçmiyor:):)
Benimde bugün 8. Günüm perşembe günü kan testini bekliyorum.inşallah sonuçlarımiz güzel olur.hakkımızda hayırlısıMrb arkadaşlar 2. Tup bebek transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi cıktı öğlen kan testine gidicem çok mutluyum ama sonrasında üzülmem insallah
Aminnn insallahhh Pimpirik yapio insan ister istemez sen kendine dikkt et yorma gerisini Allaha birak nasipse olsacak zatenÖyle canim tabi,her ne olacaksa allahtan diyorum ben de,insan kendi kendine pimpirik yapmadan duramiyo,Ben bugun yarim saat yatıp sonra evin içinde bi dolaşıp geri yatıyorum..senin de,hepimizin de güzel haberlerini aliriz insallah
Herkese günaydınlarmutlu,huzurlu,sağlıklı günler...transferini olan arkadaşlarıma bir sorum var,daha dün oldu benimki ama bel ağrısıyla uyandım.acaba dün çok mu yattım.siz paso yatiyor musunuz?
Bnmde bugun 7. Gunm (transfer gununu saymiorum)persembe kan vercm bende insallah hepimiz icin hayirli olurBenimde bugün 8. Günüm perşembe günü kan testini bekliyorum.inşallah sonuçlarımiz güzel olur.hakkımızda hayırlısı
Ben tam tersilerinide cok okudum cnm o hic belli olmuyor ama bnde bukez yattim ilk ikisinde yatmamistimBen yattim olmadi
Yatmayanlarin tuttu
Son aldığımiz karar evde hafif hareketli olmak
Yatinca rahme kan gitmiyomuj gec ögrendim![]()
Mrb arkadaşlar 2. Tup bebek transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi cıktı öğlen kan testine gidicem çok mutluyum ama sonrasında üzülmem insallah
Cok sevindim cnmMrb arkadaşlar 2. Tup bebek transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi cıktı öğlen kan testine gidicem çok mutluyum ama sonrasında üzülmem insallah