- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #6.321
Ayyyy ben de çatlıcammm çok zor beklemekGünü gelene kadar patlayacam az kaldı bugün 3.gun daha cok var meraktan çatlamazsam iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy ben de çatlıcammm çok zor beklemekGünü gelene kadar patlayacam az kaldı bugün 3.gun daha cok var meraktan çatlamazsam iyidir
Evdeyim canım ya gerginim maalesef ... bütün gün bana ait ama öyle donmuş gibi uzanıyorum , ne uyku tutuyor ne kitap okuyacak halim var ,garip bi yorgunluk depresif haldeyim :) dılardan bakınca bi sorun da yok aslında am a ..... keşke dondurulsaydı diyorum diğerleri , sen nasılsınP Prensescann napıosun
Cnm 1.5 kat artmis 1.5 yada 2 kat demiyolar mi doktorlarEvet şekline bozuk dedi. Hcg değerim 3000den 4700e çıktı 2 günde. Yavaş artıyo dedi. Ama benim bildiğim belli bi değerden sonra azalarak artıyo.ikiye katlama süresi uzuyo yani. Çarşamba tekrar gidecem ama umudum azalıyo
Doktoruna sor cnm biz ne desek yanlis olur sanaKızlarrrr aranızda dostinex kullanan var mı? Bende prolaktin yüksekliği var ilaçla düşüyor ilk tespit edildiğinde 116 dı (1sene önce) son aylarda ilaçtan dolayı hep 0-1 civarında. Ama 1 ay bıraksam yükseliyor yine.. beynimde hipofiz bezinde mikroadenom var onu ilaçla baskılıyoruZ.. embriyo da transfer edildi ya 4 gün oldu. şimdi bu akşam içsem bişey olur mu daha gebelik belli değil ama. Doktorlar gebelik kesinleşince kes dedi hep. Ben yine de korkuyorum ağır bi ilaç yarım doz alıyorum haftada 2 gün ama yine de korku sardı beni bilgisi olan varsa benle paylaşırsa çok mutlu olurum.
Doktor iç diyor canım içicem sanırım normal seyrinde..:/Doktoruna sor cnm biz ne desek yanlis olur sana
Doktoruna tekrar sor bence sell-in . İlaç gebelikte tamamen kullanımı yasak olan bir ilaç değil ama yeterli çalışma yapılmadığı için gebelikte ne gibi zararları var tam kestirilemiyor. Doktorun yarar/zarar dengesine göre sana bişey önerecektir:)Kızlarrrr aranızda dostinex kullanan var mı? Bende prolaktin yüksekliği var ilaçla düşüyor ilk tespit edildiğinde 116 dı (1sene önce) son aylarda ilaçtan dolayı hep 0-1 civarında. Ama 1 ay bıraksam yükseliyor yine.. beynimde hipofiz bezinde mikroadenom var onu ilaçla baskılıyoruZ.. embriyo da transfer edildi ya 4 gün oldu. şimdi bu akşam içsem bişey olur mu daha gebelik belli değil ama. Doktorlar gebelik kesinleşince kes dedi hep. Ben yine de korkuyorum ağır bi ilaç yarım doz alıyorum haftada 2 gün ama yine de korku sardı beni bilgisi olan varsa benle paylaşırsa çok mutlu olurum.
Aynen canım net bir bilgi yok bazıları hamilelikte devam ediyormuş sıkıntı olmadan, bazı durumlarda kullanımı düşük tehlikesi yaparmış ondan korktum en iyisi doktora tekrar mesaj atayım iç derse içeyim madem. Cevapladığın için de çok teşekkür ederim:)Doktoruna tekrar sor bence sell-in . İlaç gebelikte tamamen kullanımı yasak olan bir ilaç değil ama yeterli çalışma yapılmadığı için gebelikte ne gibi zararları var tam kestirilemiyor. Doktorun yarar/zarar dengesine göre sana bişey önerecektir:)
Canım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım
Saol canim simdi daha iyiyim ama su lekelenme kesilirse insallah bir dahada geri gelmezse cok daha iyi olacam insallah
Sağol canım evet bende biraz araştırdım zaten histeroskopi ve parca alınarak cd56 testi istiyorum . Eşime dna hasarı testini de sorucam.bakalim belki hiç bir şey çıkmaz sa kalan 2 embriyo ma pgt isteyebilirim .Doktorumla konuşunca daha rahatliycam 1 hafta sonra kontrolüm var . Hakkımız da hayırlısı cnm ya bizim bebisler biraz inatçı vallahi gelsinler bak ne yapicam onlara ben :) totorina totolarına yicekler şamarı :)canım ya inşallah dondurulmuşların tutar yarın bende negatifden sonra görüşme randevum var bakalım ne diyecekler benim era testi temiz cd 56 temiz emriyolar ispanyaya gönderilip detaylı genlere bakılmıştı onlarda temiz cd56 testi bana da yapıldı oda temiz ne diyecekler çok merak ediyorum bana histereskopi yapılmamıştı gerek görmüyorum demişti valla şimdi ona bakalım derse uçan tepme ile uçucam doktora :) canım cd56 dan söz etmişsin en sağlıklı cd56 testini parça alarak baktırman daha doğru kanda da bakılıyor bende çok araştırıp sormuştum başka doktorlarada ama parça alınarak bakılması en doğrusu dediler hep
Canım benim çok sevindim bak sana dedim kötü bişey yok diye rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşKizlar ozel doktora gittim allttan ultrasyonla bebgimi gordum cok sukur kalp atisi baslamis ama duymak daha riskli dedi 5 hafta 5 gunluk cikti akintimda azaldi ama bebekle alakali degil dedi doktor Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah rahatladim biraz cok sukur
Cnm bende çok yaşadım kimyasal da bebek sağlıksız olunca vücut atıyor denek ki böylesi hayirliymis inş tez zamanda sağlıkla kucaklayacağın bir bebeğe hamile kalırsınCanım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım
Canım benim anlamadığım da bizim genetik testlerimiz yapıldı eşime de bana da bir sorun çıkmadı. Sanırım daha ayrıntılı yapılanları var inan kafam durdu artik . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsincanım düşüklerin %70 si bebektekı genetik kusur ... O yüzden eşinin ve senin genetik teste ihtiyacınız var ayrıntılı bir şekılde, sonrada embriyolarını pgt ye yollarsın ve sağlıklı evlada kavuşursun inş... Tabi detaylı bir şekılde araştırılmadan transfer olma... En kısa zamanda birbirimize güzel haberler vereceğiz inş
Inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana canım dualarım seninle . Rabbim ol derse olurEvet şekline bozuk dedi. Hcg değerim 3000den 4700e çıktı 2 günde. Yavaş artıyo dedi. Ama benim bildiğim belli bi değerden sonra azalarak artıyo.ikiye katlama süresi uzuyo yani. Çarşamba tekrar gidecem ama umudum azalıyo
Amin canim cumlemize insallah Rabbim sanada birdaha aciyi yasatmasin en yakin zamanda bebegini kucagina al insallah benimde bir daha lekem olmaz cunku ne kadar sorun yok deselerde insan korkuyorCanım benim çok sevindim bak sana dedim kötü bişey yok diye rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş
G gulumse-hayata nasılsın bir tanem
Sağol cnm amin inş. Evet korkuyor ama kanaması olup ta sağlıkla bebeğini kucaklayan çok oluyor sen yine de çok stres yapma. Rabbim bidaha yaşatmasın inşAmin canim cumlemize insallah Rabbim sanada birdaha aciyi yasatmasin en yakin zamanda bebegini kucagina al insallah benimde bir daha lekem olmaz cunku ne kadar sorun yok deselerde insan korkuyor