- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.341
Amin canim amin insallah sen nasil oldun ne kdarda olsa bu aciyi sindirmek zaman aliyor kendine gelebildin mi azda olsaSağol cnm amin inş. Evet korkuyor ama kanaması olup ta sağlıkla bebeğini kucaklayan çok oluyor sen yine de çok stres yapma. Rabbim bidaha yaşatmasın inş
Merhaba antalyadamisinz Nerede tedavi görüyorsun hangi doktor.Merhaba arkadaşlar, ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisi gördüm ancak merkez hep yumurtaları dondurup öyle transfer ediyormuş onun için transferim kasımda ancak benim 5. güne tek embriyom gidebildi o da kaliteli değil 2bc. Kalitesiz 5. gün embriyosuyla hamile kalan var mı çok merak ediyorum
Evet Antalya IVF’de Murat Berkkanoğlu’ndaMerhaba antalyadamisinz Nerede tedavi görüyorsun hangi doktor.
Neden dondurup yapıyolar ki?Evet Antalya IVF’de Murat Berkkanoğlu’nda
Anladım Allah yardımcımız olsun. Insallah☺Evet Antalya IVF’de Murat Berkkanoğlu’nda
Amin canım hepimizin inşallahAnladım Allah yardımcımız olsun. Insallah☺
Rahim dinlensin, ilaçların etkisi azalsın bir de embriyo hareketi azalsın dış gebelik ihtimali düşsün diyeymiş. Benim tercih sebebim dış gebelik geçirdiğim için ihtimali azaltıyor olmasıydıNeden dondurup yapıyolar ki?
Yaa birbirimize çok yakın inşallah önce sen sonra ben güzel, hayırlı haberimizi alırızKızlar bende cuma günü transfer oldum 18 Ekim tahlil günü Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin 3. Denemem
Hmm anladım çok enteresan her gün bir şey öğreniyoruz işteRahim dinlensin, ilaçların etkisi azalsın bir de embriyo hareketi azalsın dış gebelik ihtimali düşsün diyeymiş. Benim tercih sebebim dış gebelik geçirdiğim için ihtimali azaltıyor olmasıydı
Yaa birbirimize çok yakın inşallah önce sen sonra ben güzel, hayırlı haberimizi alırız
Senin ilk ikisinde neden başarısız oldu bir fikrin var mı?İnşallah canım
Senin ilk ikisinde neden başarısız oldu bir fikrin var mı?
Haklısın olmayınca olmuyor. Ben de yaklaşık bir saat önce belime öyle bir masaj yaptım ki. Şimdi devamlı onu düşünüyorum. Acaba bişey olmuş mudur. Konu açtım şimdi. Bakalım benim yaptığımı yapan var mı başkaHiç bişey söylemediler. 1.olan 3.gün 2. Deneme 2 yane 5. Gün çok güzel embriyoydu Dr falan çok umutluydu ama olmadı.rahim çok güzel bir sıkıntı yoktu nasip olmadı mı olmuyor..
Benimde ilk tüp bebek tedavimde kist çıkmıştı canım bana doğum kontrol habı verdi ben kullanmadım oun yerine 15 gün soğan kürü yaptım sabah akşam bir soğanı kabukları ile birlikte 4 böldüm kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha kaynatım ılık olarak içtim 16.cı gün kontrole gittim 4 cm lik kistim eridi doktorum bile çok şaşırmıştıBugün tüp bebek doktorumla görüşmem vardı.bi tane yumurtalık kisti çıktı ilaç başladık inşallah 25 gün kaldı ikinci denemeye korkular heyecanlar aman Allahım!!! biesteron başladı gece nöbeti sonrası 450 km yol gidip gelmek yormadı ama kist çıkması beynimi baya yordu
Canım 2 katı diyolar ama 2000lerden sonra ikiye katlama süresi iki günden üç dört güne çıkıyomuş.Cnm 1.5 kat artmis 1.5 yada 2 kat demiyolar mi doktorlar
O zaman sikinti etme simdi kendine cnmCanım 2 katı diyolar ama 2000lerden sonra ikiye katlama süresi iki günden üç dört güne çıkıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?