- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
- #6.281
Heh süper
Limon agacim
bak güzel haberler gelmeye başladı neyseki
![Limon agacim](/data/avatars/s/566/566170.jpg?1427510144)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun duam var zaten yavrum nazara inanirim ki çokta değer rabbim korusun cümlemizi inşallah.Darısı başınıza inşallah canımCanim cok sevindim gozun aydin. Arkadasim bir nazar boncugu tak ustune. Gulme bak. Bazen insan kendini bile nazar ediyor. Tum kalbimiz iyi niyetle dolu birbirimize. ama olsun sen yinede tak
Mümkünse yaş uygunsa 2 tane koydur diğerini dondur canım şansın artarbenim 3 tane donduruldu transfere kadar iki konulur yaşımdan dolayı kalan bir tane dondurulmasını istiyorum bakalım ne diyecekler inşallah sıkıntı olmaz
yoksa ilkinde tek koysunlar iki tane dondursunlar diyeceğim bakalım
ayy çok güzell yaaa nasıl sevindim..benim bebiş uğurmu getirdi yoksa kız... Ay moral oldu vallahiKizlar ozel doktora gittim allttan ultrasyonla bebgimi gordum cok sukur kalp atisi baslamis ama duymak daha riskli dedi 5 hafta 5 gunluk cikti akintimda azaldi ama bebekle alakali degil dedi doktor Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah rahatladim biraz cok sukur
Allah razi olsun yavru önemli değil bende kaciriyorum bazen.Rabbim sizlerede nasib etsin insallah
Doktoruma anestezı istedıgımı soyledım bakalım bende hiç bilmiyorum belkı rahım fılmı çeker ne dıcek bakalım yarıncanım ya zormuymuş histereskopi bilgin varmı anestezi ilemi yapılıyor bazı doktorlar aneztezisiz yapıyormuş
Cok sevindim cnmKizlar ozel doktora gittim allttan ultrasyonla bebgimi gordum cok sukur kalp atisi baslamis ama duymak daha riskli dedi 5 hafta 5 gunluk cikti akintimda azaldi ama bebekle alakali degil dedi doktor Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah rahatladim biraz cok sukur
Benim de bugün toplamam oldu, 8 tane toplanmış. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun:)Ay canım benim sağol ne bileyim bugün iğneyi zor taktılar çok titredim heycandan güzel dualarının ihtiyacım var canlar.
Kan sonucun çıktı mı cnmKızlar test böyle oldukan verdim canım eşim alcak 4 te çıkıyor
canım nasılsın bebeğini görmüşsün hayırlı olsunAllah razi olsun kizlar iyi ki warsiniz cok buyuk desteksiniz Rabbim kimsenin emegini bosa cikartmasin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin tum isteyenlere bian ewwel wersin insallah
hiç gerek yok bence ... ben bu süreçte hamile kalan insanlar tanıyorum![]()
Kizlar ozel doktora gittim allttan ultrasyonla bebgimi gordum cok sukur kalp atisi baslamis ama duymak daha riskli dedi 5 hafta 5 gunluk cikti akintimda azaldi ama bebekle alakali degil dedi doktor Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah rahatladim biraz cok sukur
Canım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırımikraberraol canı nasılsın kan sonucun ne çıktı
Üzüldüm canım. Hayırlısı olsun. 2 gündür böyle üzüntülü haberler aldıkça insan iyice umudunu kaybediyor. Sağlık olsun ne diyeceğimi bilemiyorumCanım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım
üzüldüm canım yaa rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallahCanım Malesef kan değerim 3,13 e düşmüş kimyasal gebelik sanırım