• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
aynen öyle canım. olup kaybetmek cok daha zor. Allah yasatmasın.
Allah arkadaşına da sabır versin.
inşaalh yine hamile kalır ve bebeğini kucagına sağlıkla alır.

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim olmuyor diye sakın üzülmeyin dün arkadaşım 7 aylık bebeğini kaybetti çok yandık çok olmayanlar nolur çok üzülmeyin en acısı bu inanın dünden beri ruh gibiyim
Allah sabır versin canım benimde öyle bir arkadaşım vardı 7 aylık kaybetmişti Allah sabrini verir insalalh

Negatıf sonuç alalı 4 gun oldu hala regl olmadım kızlar siz kaç gun içinde olmustunuz ıyıce sınır stres tavan yaptı

kahve leke sende de geliyormu hatta siyah?
sinir bozucu gerçekten ben de aynı durumdayım..
reglimi bu kadar gelsin diye beklediğimi hatırlamıyorum..

çok acı bir haber bu !
neden olmuş peki.. bu ara o kadar çok duydum ki.. 7 ay da bir şey mi var ?

Canım ben sana benim yaşadıklarımi yazayim.beni içeri aldılar normal muayene sedyeyi gibi bi sedye sonra damar yolu açıp ilaç verdiler uyudum hiç birşey hissetmedim.uyandığımda yatagimdaydim. 2 saat dinlenip eve gittim

Kolay olmus canım,Inşallah yarın ben de böyle atlatırım..aslinda korkacak bisey yok da olup bitene kadar stresi yetiyo

allahım bir annenin en büyük imtihanı düşük filan hiç bunun yanında doğum yap kucağına al kokla allahım sen esirge bir anne olarak çok üzüldüm. Başınız sağolsun rabbim arkadaşına sabır versin bir anne için evlad kaybı yeryuzünde cehennemi yaşıyor çok üzüldüm çok

kahve leke sende de geliyormu hatta siyah?
sinir bozucu gerçekten ben de aynı durumdayım..
reglimi bu kadar gelsin diye beklediğimi hatırlamıyorum..

canım ben aşılama sonrasında onu yaşadrım tutmayınca dr rahim jelini bırak dedi 4 gün sonra zift gibi akıntı başladı 2 gün sonra normal adete döndü

Back