How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim çok teşekkür ederim duyguların için ben malesefki fazla deneme şansım yok canım troit dışında tehlike arz eden kanser riski taşıdığım iki nodülüm var biri homojen içerikli kullandığım tüp bebek ilaçları zaten bu riski artırma durumu var benimkinde bu oran daha riskli nodüler açısından bide ilaçlar nedeni ile troitimde sürekli yükseliyor tüp bebek ilaçlarını bıraktığımda aşırı düşüyor sürekli ilaçlarda değişiklik olduğu için vucudumunda dengesi bozuluyor bu neden ile troit doktorum ve görüştüğüm başka troit doktorları çok fazla deneme yapmamı istemiyorlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar benim evlatlarım yavrularım onları atmak istemedim son kez deniyeceğim inşallah bu sefer tutar inşallah ama klinik açısından kafamda olumsuz soru işaretleri var artık yaşadığım bazı şeylerden dolayı o yüzden ne yapcamı bilmiyorum burda denermiyim onuda bilmiyorum görüşmeden sonra ve vücudumu mecburen en az 6 ay dinlendirmek zorundayım 3 hafta sonra yine troit ultrasonum var tüm bunlardan sonra karar vericem ama size şunu söyleyebilirim siz benim gibi değilseniz sağlığınız yerinde ise deniyebildiğiniz kadar deneyin canım

çok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah. hangi merkeze gidiyorsun? taşıtabilirsin embriyolarını. ayrıca dondurulmuşun var ne güzel maşallah transferi ilaçsız denesen bu kez. ilaçsız olunca hastalığına da bir etkisi olmaz.

Kizlaarr benim 2.değerim ilki gibi uçmuş gene Doktoruma endişe ettiğimi söyledim hiç endişe etme böyle bitmez gebelik rahat ol ve tadını çıkar değer çok yüksek çıkması illaki çoğul gebelik demek değil o kalp atışında belli olur dedi biraz rahatlatti beni. . Çarşamba 3. Testim olucakti ama yapma dedi ben yinede yapim diyorum kızlar ne zman kese görcez ya neden hiç tedirginlik bitmiyor anlamıyorum ..

Kizlaarr benim 2.değerim ilki gibi uçmuş gene Doktoruma endişe ettiğimi söyledim hiç endişe etme böyle bitmez gebelik rahat ol ve tadını çıkar değer çok yüksek çıkması illaki çoğul gebelik demek değil o kalp atışında belli olur dedi biraz rahatlatti beni. . Çarşamba 3. Testim olucakti ama yapma dedi ben yinede yapim diyorum kızlar ne zman kese görcez ya neden hiç tedirginlik bitmiyor anlamıyorum ..
kızz bi dur...
gerilme :)

masallah ne güzel değerin artıyor.

e doktorda endişelenme demiş

bi sakin

dediği gibi tadını çıkart canım

bak biz değer yüksek çıksın hamile olalım diye kıvranıyoruz.

sakin ol :)))

çarşamba için rahat olacaksa yaptır canım

13.cü günüm ve 1 kere bile birsey hissetmedim yani çok normal sanki herşey önceki gibi belkide tedirginlik bu yüzdendir. .

Gunaydinlaarr benim yarın opu var heyecanla bekliyorum,bu sabah opuya giren arkadaşımızın yorumlarını çok merak ediyorum,onun yazmasını bekliyorum:)
Canım ben sana benim yaşadıklarımi yazayim.beni içeri aldılar normal muayene sedyeyi gibi bi sedye sonra damar yolu açıp ilaç verdiler uyudum hiç birşey hissetmedim.uyandığımda yatagimdaydim. 2 saat dinlenip eve gittim

Negatıf sonuç alalı 4 gun oldu hala regl olmadım kızlar siz kaç gun içinde olmustunuz ıyıce sınır stres tavan yaptı

Back