Canım benim çok teşekkür ederim duyguların için ben malesefki fazla deneme şansım yok canım troit dışında tehlike arz eden kanser riski taşıdığım iki nodülüm var biri homojen içerikli kullandığım
tüp bebek ilaçları zaten bu riski artırma durumu var benimkinde bu oran daha riskli nodüler açısından bide ilaçlar nedeni ile troitimde sürekli yükseliyor tüp bebek ilaçlarını bıraktığımda aşırı düşüyor sürekli ilaçlarda değişiklik olduğu için vucudumunda dengesi bozuluyor bu neden ile troit doktorum ve görüştüğüm başka troit doktorları çok fazla deneme yapmamı istemiyorlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var onlar benim evlatlarım yavrularım onları atmak istemedim son kez deniyeceğim inşallah bu sefer tutar inşallah ama klinik açısından kafamda olumsuz soru işaretleri var artık yaşadığım bazı şeylerden dolayı o yüzden ne yapcamı bilmiyorum burda denermiyim onuda bilmiyorum görüşmeden sonra ve vücudumu mecburen en az 6 ay dinlendirmek zorundayım 3 hafta sonra yine troit ultrasonum var tüm bunlardan sonra karar vericem ama size şunu söyleyebilirim siz benim gibi değilseniz sağlığınız yerinde ise deniyebildiğiniz kadar deneyin canım