- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.041
Acıbadem de 2 transfer yapıldı ikisi de aynı şekilde yapıldı doktorum op. Dr fatih oguc sonra Ankara gen art da 2. Tüp bebeğimi yaptım Prof temel Ceyhan idrara hafif sıkışık normal düz yatar şekilde transfer yaptı sonra 20 dk masada yatırdı kalktım odaya gidip giyindim merkezden ciktim hamile de kaldım ama düşük yaptım 3.tup bebeğim yine gen art temel hocayla devam ediyoruzKizlar bişey sorucam
YukaridaUcurtma avcisi 86 transfer anini anlatmışsin okurken tuhaf oldum
O nasi bi transfer yahu
Transfer sonrasi ameliyat masasindaydim
Transfer bitti dr hemşireler herkes gitti
Bir kişi geldi bana sedyeye gecmemi soyledi
Yani trasnferden bir dakika sonra ameliyat masasindan getirilen sedyeye nasil geçtiniz?
Yani yatarken bu geçiş sirasinda ikindim kasildim resmen hep aklima takildi o an zorlamış olabilirmiyim embriyoyu diye
Hemşire omuz omuz gelmemi istedi ama 80 kiloyum
Omzum 80 kiloyu nasi sürüklesin:))
Sizin transfer sonrasi sedyeye geçişiniz nasildi yazarmisiniz?
Kızlar yapıştırma bandı kullanıyor musunuz? Kaç günde bir değiştiriyorsunuz
bugün iyiyim yavrum yok çok şükür.
ay iyi hadi sevindim cnm demiştin ya midem bulanmaya başladı gibi diye ondan aklımda kalmış . benim de çok şükür bulanmıyor cnm zaten benim 7.-8. haftadan sonra başlıyor sadece sabahları bulanıyor 11.-12. hafta gibi bitiyor . bakalım inş bu sefer farklı olmaz tabisende durumlar nasıl yavrum
Yapıştırma bandı nedir?Kızlar yapıştırma bandı kullanıyor musunuz? Kaç günde bir değiştiriyorsunuz
bursa acıbadem hastanesi cnm . yaşım 25
Kız Beni de ekle yaşım 29 3.tup bebek denemem ankara gen art tüp bebek merkezinde doktorum temel Ceyhan 6 ekim cuma 2 embriyo transferim olcak
Ben kullanmıştım daha önce 3 günde bir degistirdik en güzel durduğu yer belYapıştırma bandı nedir?
Vallaha ben anestezi yaptırdım hiçbir şey hatırlamıyorum hahaha ama o idrarı tutma olayi cok kasmisti beni birde yumurta toplamadan sonra ben çok sık idrara çıkıyordum karnım şişti ve tuvaletimi yaparken bile canım yanıyordu birde transfer öğlen 12de olup gece 4ten sonra yemek Yememde yasak olunca daha da kafayı yemistim Allah hepimizin çektiği bu zorlukları mutluluk olarak geri dondursun inşallahcanım bende kendim geçtim yana doğru kayarak geçtim benide kimse kaldırmadı.yavrum olacağı varsa her turlu olur bende çok sıkistigim çin kendimi çok kastım malum neredeyse damacanayi içmişim 10 dk anca dayanabildi hemen wc ye gitmek zorunda kaldım diye kendimi hep suçladım rabbim ol deyince oluyor gercektende
Yok canım ya yarın iş başı ders programı yapıyorum daha nöbet yapacağım şu an itibariyle çalışıyorumceymi canım napiosun bugün tatil biraz keyif aldigin şeyleri yapmalisin
canım değerlerin gayet güzel katlamış benim 462 çıktığında 10 gün sonra gel dediler tüp merkezimden . yani 4-5 gün sonrasına randevu alsan bence keseyi görürsün rahatlıklaKızlar az evvel 4 sonucumu da aldım 719 çıktı. Sırasıyla 71-124-310-719.. Doktora yazıyorum şugün gel şu gün gelme demiyor ilaçlara devam diyor. Kan aldıra aldıra delik deşik oldum. Sizce başka bi dıjtora mı geçsem takipler için napsam bilemedim. Tüp doktorum uzak biraz bana ve hastaneye ücretli muayene oluyorum
Benim negatif canım maalesef normal tempodayım kan vereceğim salı günüCanım seninle aynı zamandayız nasıl gidiyor benim göğüsler iyice hassaslaştı bugün duş aldım rahatladım biraz az önce yine kahverengimsi leke geldi
Ohh çok şükür maşallah ne güzel yükseliyor değerin inşallah böyle devam ederKızlar az evvel 4 sonucumu da aldım 719 çıktı. Sırasıyla 71-124-310-719.. Doktora yazıyorum şugün gel şu gün gelme demiyor ilaçlara devam diyor. Kan aldıra aldıra delik deşik oldum. Sizce başka bi doktora mı geçsem takipler için napsam bilemedim. Tüp doktorum uzak biraz bana ve hastaneye ücretli muayene oluyorum
Yapıştırma bandı nedir?
O zaman haftaya cumartesiye randevu alıyım eşim izinliyken gideriz. O zamana kadar burdaki doktora da ilaçlarımı yazdırıyım cumartesiye kadar kullanmaya devam edeyim. Estrofem, kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum.canım değerlerin gayet güzel katlamış benim 462 çıktığında 10 gün sonra gel dediler tüp merkezimden . yani 4-5 gün sonrasına randevu alsan bence keseyi görürsün rahatlıkla
Of ya ne zor işlerKanı 4 ekimde vereceğim canım.
Histerekopi de ben de zor bayilmistum
İlk yumurta toplama da bunu dile getirdim canım.
Ve yumurta toplama rahat geçti şükür.
Aytaç bey toplama işlemlerini gerçekleştiriyor.
Seninle hiç muhatap olmuyor zaten.
Seni ameliyathane kısmına alacaklar ve hazırlanması isteyecekleri canım.
Sonra ameliyathane alacaklar.
Onca damaryolu açıp seni hazirlayacaklar.
Sen o sırada içinden oku dua et. Rahat olmaya çalış.
Zaten narkoz damar yolundan verilirse 5 saniye sonra sen uyuyacksin.
Uyaninca bi bakacaksin hzarilandigin odadaşın.
Serum bitince giyin diyecekler.
Tekerlekli sandalye ile seni çıkaracaklar
Esin ile kafeye kadar goturecekler.
Sonra bittiiiii...
En zor kısım sona erecek.
Kızlar az evvel 4 sonucumu da aldım 719 çıktı. Sırasıyla 71-124-310-719.. Doktora yazıyorum şugün gel şu gün gelme demiyor ilaçlara devam diyor. Kan aldıra aldıra delik deşik oldum. Sizce başka bi doktora mı geçsem takipler için napsam bilemedim. Tüp doktorum uzak biraz bana ve hastaneye ücretli muayene oluyorum
CanimKızlar az evvel 4 sonucumu da aldım 719 çıktı. Sırasıyla 71-124-310-719.. Doktora yazıyorum şugün gel şu gün gelme demiyor ilaçlara devam diyor. Kan aldıra aldıra delik deşik oldum. Sizce başka bi doktora mı geçsem takipler için napsam bilemedim. Tüp doktorum uzak biraz bana ve hastaneye ücretli muayene oluyorum
Evet cnmAdige_ testi 4ekim degil miydi
yani benim tüp doktorum istersen doğurtuyorda :) ayrıca hamilelik başladıktan sonra artık tüm muayneler ücretli .geçen seferki hamileliğimde hem tüp doktoruma hem kendi doktoruma 4. aya kadar gitmiştim .tüp doktoruma 4. ayda veda etmiştim. yine bu hamileliğimde sanırım 4. aya kadar ikisine de devam edip sonrasında sadece kendi doktoruma dönücem .O zaman haftaya cumartesiye randevu alıyım eşim izinliyken gideriz. O zamana kadar burdaki doktora da ilaçlarımı yazdırıyım cumartesiye kadar kullanmaya devam edeyim. Estrofem, kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum.
Bir de sormak istediğim tüp doktoru ne zamana kadar takip yapıyor gebeliği ve muayene ücreti alıyor mu ayrıyeten?