2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Acıbadem de 2 transfer yapıldı ikisi de aynı şekilde yapıldı doktorum op. Dr fatih oguc sonra Ankara gen art da 2. Tüp bebeğimi yaptım Prof temel Ceyhan idrara hafif sıkışık normal düz yatar şekilde transfer yaptı sonra 20 dk masada yatırdı kalktım odaya gidip giyindim merkezden ciktim hamile de kaldım ama düşük yaptım 3.tup bebeğim yine gen art temel hocayla devam ediyoruz

Acıbadem deki transferden sonra hep öyle transfer yapıyorlar sandım nefret ettim ama çok şükür temel hocaya hafif idrara sıkışıklik yetiyor

bugün iyiyim yavrum yok çok şükür.
sende durumlar nasıl yavrum
ay iyi hadi sevindim cnm demiştin ya midem bulanmaya başladı gibi diye ondan aklımda kalmış . benim de çok şükür bulanmıyor cnm zaten benim 7.-8. haftadan sonra başlıyor sadece sabahları bulanıyor 11.-12. hafta gibi bitiyor . bakalım inş bu sefer farklı olmaz tabi

@Limon agacim ve sezenorhan
Sizin yas ve tedavi merkezi yazmamisim
Eklememi istermisiniz
Kız Beni de ekle yaşım 29 3.tup bebek denemem ankara gen art tüp bebek merkezinde doktorum temel Ceyhan 6 ekim cuma 2 embriyo transferim olcak

Aslında GATA nin doktoru üremenin başında falan histereskopi GATA da yapti sağolsun.. diğer bütün islemlerimi gen art da yaptı

Vallaha ben anestezi yaptırdım hiçbir şey hatırlamıyorum hahaha ama o idrarı tutma olayi cok kasmisti beni birde yumurta toplamadan sonra ben çok sık idrara çıkıyordum karnım şişti ve tuvaletimi yaparken bile canım yanıyordu birde transfer öğlen 12de olup gece 4ten sonra yemek Yememde yasak olunca daha da kafayı yemistim Allah hepimizin çektiği bu zorlukları mutluluk olarak geri dondursun inşallah

Kızlar az evvel 4 sonucumu da aldım 719 çıktı. Sırasıyla 71-124-310-719.. Doktora yazıyorum şugün gel şu gün gelme demiyor ilaçlara devam diyor. Kan aldıra aldıra delik deşik oldum. Sizce başka bi doktora mı geçsem takipler için napsam bilemedim. Tüp doktorum uzak biraz bana ve hastaneye ücretli muayene oluyorum

canım değerlerin gayet güzel katlamış benim 462 çıktığında 10 gün sonra gel dediler tüp merkezimden . yani 4-5 gün sonrasına randevu alsan bence keseyi görürsün rahatlıkla

Ohh çok şükür maşallah ne güzel yükseliyor değerin inşallah böyle devam eder
Bulunduğun şehirde tüp bebekten anlayan doktor varsa ona gitmeye başla yol uzaksa tabi
Doktorun senden ne zaman geleyim demedi bekliyordur bence ondan gel gelme demez ama zaten kan sulandirici estrofem vs. 2 3 aya kadar devam ediliyor merak etme

canım değerlerin gayet güzel katlamış benim 462 çıktığında 10 gün sonra gel dediler tüp merkezimden . yani 4-5 gün sonrasına randevu alsan bence keseyi görürsün rahatlıkla
O zaman haftaya cumartesiye randevu alıyım eşim izinliyken gideriz. O zamana kadar burdaki doktora da ilaçlarımı yazdırıyım cumartesiye kadar kullanmaya devam edeyim. Estrofem, kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum.

Bir de sormak istediğim tüp doktoru ne zamana kadar takip yapıyor gebeliği ve muayene ücreti alıyor mu ayrıyeten?

Of ya ne zor işler ( Allah ferahlık versin bana

gözünüz aydın canım.maşallah çok güzel yukselmis rabbim tamamını erdirsin insallah

Kizlar benimki negatif oldu ya simdi. Carsamba gunu toplanip kalan embriyolarla nasil bir yol izlenecegini neden olmadigini falan konuscaklarmis. Biraz daha saglikli dusunmeye calisiyorum bugunden beri. Simdi ben ne yapmaliyim sorun ne acaba diyorum. Rahim filmim temizdi. Amh 1.5 cikmisti. Esimde morfoliji 0 ileri hizli hareket yoktu. Ama embriyolarimiz a+ kalitedeydi. Bu arada bir kizim var sonsuz sukur. Sezeryan ile dogum yaptim. Acaba rahmimde bir sey mi oldu sezeryandan sonra histereskopi yaptirmalimiyim ?? Birde cizik atiliyormus sanirim. Intralipid serum diye birsey duydum. Bunlarin hepsini tekrar ki denemede isticem. Ama oncesinde nasil testler yaptirmaliyim bilen var mi bildigim sadece pihtilasma testi baska neler yapiliyor genetik test falan ? Birde diyelimki histereskopi yapilacak adet dongunun kacinci gunu yapiliyor ve ondan sonra ne zaman embriyo transferi oluyor. Kalan embriyolara genetik test sart mi ? Onlarca soru var aklimda lutfen yardimci olun cok cok karisti kafam

Canim
Adige_ testi 4ekim degil miydi
Evet cnm

yani benim tüp doktorum istersen doğurtuyorda :) ayrıca hamilelik başladıktan sonra artık tüm muayneler ücretli .geçen seferki hamileliğimde hem tüp doktoruma hem kendi doktoruma 4. aya kadar gitmiştim .tüp doktoruma 4. ayda veda etmiştim. yine bu hamileliğimde sanırım 4. aya kadar ikisine de devam edip sonrasında sadece kendi doktoruma dönücem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…