2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim benim bu hafta full dua haftam olacak once hepinize dua ediyorum kadınlar klübü diye :)) Rabbim kabul etsin
Bir de iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma ben bunu hep yaşıyorum çünkü

İnşallah canım yazarım tabi.. iş yeri çok yoğun ve bir haftadır raporluydum zaten.. orada sonucu düşünüp işe veremem kendimi böylesi daha iyi umarım güzel sonuçlar alırız

Günda 6 yumurtamı yuh kolestrol trigliserid ne hale gelir şaşırmışmı bunlar 70- 80 yumurta yapar şok oldum böyle bir tarifmi olur

Yumurta kolesterol u yükseltmiyor diyollar
Gecen dr oz da izledim o da söyledi
Efsaneymiş diyorlar
6 yumurta yersen baska o gun daha ne yiycenki
yumurtanin altını ye demis olmasinlar :))
Ne biliym garip geldi :)

Cnm malesef öyle ben sordum sebebsiz olması normal mi diye saniyorum ki sadece ben . Doktorun dediği artık sebebsiz artmaya başlıyor. Bu sene araştırmalar goseriyor ki kisirliğin %30 sebepsiz dedi. Hastanede birkaç kişi ile görüştüm onlarda sebebsiz. Ve artık hastaların çoğu genç

Kizlar bişey sorucam
Yukarida Ucurtma avcisi 86 transfer anini anlatmışsin okurken tuhaf oldum
O nasi bi transfer yahu

Transfer sonrasi ameliyat masasindaydim
Transfer bitti dr hemşireler herkes gitti
Bir kişi geldi bana sedyeye gecmemi soyledi
Yani trasnferden bir dakika sonra ameliyat masasindan getirilen sedyeye nasil geçtiniz?
Yani yatarken bu geçiş sirasinda ikindim kasildim resmen hep aklima takildi o an zorlamış olabilirmiyim embriyoyu diye
Hemşire omuz omuz gelmemi istedi ama 80 kiloyum
Omzum 80 kiloyu nasi sürüklesin:))
Sizin transfer sonrasi sedyeye geçişiniz nasildi yazarmisiniz?

canım bende kendim geçtim yana doğru kayarak geçtim benide kimse kaldırmadı.yavrum olacağı varsa her turlu olur bende çok sıkistigim çin kendimi çok kastım malum neredeyse damacanayi içmişim 10 dk anca dayanabildi hemen wc ye gitmek zorunda kaldım diye kendimi hep suçladım rabbim ol deyince oluyor gercektende

Benim transfer sonrasında da yavaşça geçmemi söylediler, acele etmeden geçtim. Sedyeyi iki kişi tuttu. Sonra sedye ile odaya geçirdiler, sedyeden kalkma orada yat, hareket etme dediler. Altıma sürgü vererek idrarımı aldılar. Problem olmadı empriyo tutundu. Daha, yeniyim bende. İkinci kan tahlilini bekliyorum

Yumurta kolesterol u yükseltmiyor diyollar
Gecen dr oz da izledim o da söyledi
Efsaneymiş diyorlar
6 yumurta yersen baska o gun daha ne yiycenki
yumurtanin altını ye demis olmasinlar :))
Ne biliym garip geldi :)
Her gün tam 6 yumurta yediğim doğrudur ben bunu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ye bölerek yiyebildim tam 12 gün :))) Acıbadem kağıtları hala elimde beslenme kağıdını atmadiysam resmini koyarım şaka değil gerçek 6 yumurta yedirdiler bana :)))

Ay canım tiksinmedin.mi şuan bana tiksinti geldi vallahi ya rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…