- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.021
Canim benim bu hafta full dua haftam olacak once hepinize dua ediyorum kadınlar klübü diye :)) Rabbim kabul etsinBende burada 8/9. Gün test yapıp sonuç alanlar görünce gaza geldim dün akşam test yaptım ama umutsuz değilim tarın kan testim var hayırlıysa iyi haber alırım zaten dualarımız hep hayırlısı olsun değil mi? Çok güzel yazmışsın teşekkür ediyorum
İnşallah canım yazarım tabi.. iş yeri çok yoğun ve bir haftadır raporluydum zaten.. orada sonucu düşünüp işe veremem kendimi böylesi daha iyi umarım güzel sonuçlar alırızAy hemen yazar mısın sonucu bende senin gibi düşünmedim değil ama korkup kaçtım bu düşünceden eşimle birlikte öğrenmek istedim ona göre destek oluruz birbirimize diye şimdi işteyken öğrenmekte çok korkuyorum ama yapacak birşey yok sabah hastaneye giderken yazmış olursun sanırım çok merak ediyorum canım inşallah çift çizgi olur
Amin canım inşallah güzel haber alırız bende göğüs hassasiyeti geçti o korkutuyo bitek kasiklarimda ağrı var sende belirti varmı hiçBende yarın ikinci testimi yapıyorum canım inşallah güzel olur ikimız için de hepimiz için de ..
Canım kontroller sabah 9-11arası oluyor. Her gün değil 3-4 günde bir çagırıyor.. son günlerde gün aşırı cagırabiliyorHergun mu gitmek gerekiyor.saat kacta gidilebilur mesela 4te 5te muayene olur mu
bende şimdi vereceksin sandım heyecan yaptım cnm :) neyse yarına kadar meraklanıcaz desene :)Inşallah canım sabah vericem 3 bulur çıkması nasıl dayanıcam bilmiyorum
Günda 6 yumurtamı yuh kolestrol trigliserid ne hale gelir şaşırmışmı bunlar 70- 80 yumurta yapar şok oldum böyle bir tarifmi olur
Cnm malesef öyle ben sordum sebebsiz olması normal mi diye saniyorum ki sadece ben . Doktorun dediği artık sebebsiz artmaya başlıyor. Bu sene araştırmalar goseriyor ki kisirliğin %30 sebepsiz dedi. Hastanede birkaç kişi ile görüştüm onlarda sebebsiz. Ve artık hastaların çoğu gençYüzde 30 çok yüksek bi oran ilk defa duydum bende şaşırdım şu an
Ya aslında böyle böyle insanlığın sonu gelecek bence tüp bebek resmen ticaret olmuş bütün tüp bebek merkezleri tıklım tıklım yani
Kizlar bişey sorucam
YukaridaUcurtma avcisi 86 transfer anini anlatmışsin okurken tuhaf oldum
O nasi bi transfer yahu
Transfer sonrasi ameliyat masasindaydim
Transfer bitti dr hemşireler herkes gitti
Bir kişi geldi bana sedyeye gecmemi soyledi
Yani trasnferden bir dakika sonra ameliyat masasindan getirilen sedyeye nasil geçtiniz?
Yani yatarken bu geçiş sirasinda ikindim kasildim resmen hep aklima takildi o an zorlamış olabilirmiyim embriyoyu diye
Hemşire omuz omuz gelmemi istedi ama 80 kiloyum
Omzum 80 kiloyu nasi sürüklesin:))
Sizin transfer sonrasi sedyeye geçişiniz nasildi yazarmisiniz?
Benim transfer sonrasında da yavaşça geçmemi söylediler, acele etmeden geçtim. Sedyeyi iki kişi tuttu. Sonra sedye ile odaya geçirdiler, sedyeden kalkma orada yat, hareket etme dediler. Altıma sürgü vererek idrarımı aldılar. Problem olmadı empriyo tutundu. Daha, yeniyim bende. İkinci kan tahlilini bekliyorumKizlar bişey sorucam
YukaridaUcurtma avcisi 86 transfer anini anlatmışsin okurken tuhaf oldum
O nasi bi transfer yahu
Transfer sonrasi ameliyat masasindaydim
Transfer bitti dr hemşireler herkes gitti
Bir kişi geldi bana sedyeye gecmemi soyledi
Yani trasnferden bir dakika sonra ameliyat masasindan getirilen sedyeye nasil geçtiniz?
Yani yatarken bu geçiş sirasinda ikindim kasildim resmen hep aklima takildi o an zorlamış olabilirmiyim embriyoyu diye
Sizin transfer sonrasi sedyeye geçişiniz nasildi yazarmisiniz?
Her gün tam 6 yumurta yediğim doğrudur ben bunu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ye bölerek yiyebildim tam 12 gün :))) Acıbadem kağıtları hala elimde beslenme kağıdını atmadiysam resmini koyarımYumurta kolesterol u yükseltmiyor diyollar
Gecen dr oz da izledim o da söyledi
Efsaneymiş diyorlar
6 yumurta yersen baska o gun daha ne yiycenki
yumurtanin altını ye demis olmasinlar :))
Ne biliym garip geldi :)
Her gün tam 6 yumurta yediğim doğrudur ben bunu sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ye bölerek yiyebildim tam 12 gün :))) Acıbadem kağıtları hala elimde beslenme kağıdını atmadiysam resmini koyarımşaka değil gerçek 6 yumurta yedirdiler bana :)))
Kızlar yapıştırma bandı kullanıyor musunuz? Kaç günde bir değiştiriyorsunuz
bulantıların ne durumda canım ?Ay canım tiksinmedin.mi şuan bana tiksinti geldi vallahi ya rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah
bulantıların ne durumda canım ?
bulantıların ne durumda canım ?