2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı aksamlar hanımlar sonuç bekleyenler inş pozitif alırlar hayırlısıyla bende 3 kez tüp bebek denedim 2si negatifti 3.cü ağustos 18 de pozitif gördük ama pazartesi iki boş kese kürtaji oldum hayırlısı değilmiş şimdi beklemedeyim histeroskopide çekilecek sorun yoksa dondurulmus transfer olacak Rabim inş bu sefer Kucağıma almayi nasip eder hepimize

Cnm bende doktoruma çok güveniyorum şişli memorial semra kahraman da tedavi görüyorum. Bana dedi ki rahime çizik atmaya gerek yok ilk denemede yarı yarıya ihtimal veriyoruz 2.ve 3. Denemede Şansın yüksek dedi. Ama ben ne bileyim ikinci denemede ihtimalleri artıracak yöntemlerle tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum. Bazen ne yaparsan yap zamanı gelmedikce olmuyor işte . Termal suya girdim bu ay beni rahatlattı baya, birkaç ayda şifalı sularla deneyeyim fayda gören çok
Ilk transfer tutmazsa ikincide çizik atıyor doğru demiş
Valla canım amuda da kalksak daha vakti gelmesiyse hayatta olmayacak yani nasipten öte yok
Acıbadem bana dediki günde 6 haslanmis yumurta powered mavi sudan günde 1 şişe iç 1 buçuk litre de ph8.5 üstü (pınar su) sulardan iç bir dilim ananas yenecek hergün falan filan bir sürü şey söyledi olmayınca olmuyor işte hamile kaldığım dönemde hiç bişeye dikkat etmedim normal beslendim protein ağırlıklı ve dut pekmezi içtim ananas yemedim bebeğim tuttu sonra düştü
Gerçekten nasip kısmet

Valla canım amuda da kalksak daha vakti gelmesiyse hayatta olmayacak yani nasipten öte yok
Acıbadem bana dediki günde 6 haslanmis yumurta powered mavi sudan günde 1 şişe iç 1 buçuk litre de ph8.5 üstü (pınar su) sulardan iç bir dilim ananas yenecek hergün falan filan bir sürü şey söyledi olmayınca olmuyor işte hamile kaldığım dönemde hiç bişeye dikkat etmedim normal beslendim protein ağırlıklı ve dut pekmezi içtim ananas yemedim bebeğim tuttu sonra düştü
Gerçekten nasip kısmet
Aynen cnm ama sebebsiz olunca insan daha çok strese giriyor bu arada tuo bebege baslayanin %30 sebepsiz infertite bu oran beni çok şaşırttı

Gerçekten nasip kısmet
Günda 6 yumurtamı yuh kolestrol trigliserid ne hale gelir şaşırmışmı bunlar 70- 80 yumurta yapar şok oldum böyle bir tarifmi olur

Hurafe mi bilmem ama acibadem embriyolog ekibi cok iyiymiş ama toplu olarak kolon hastanesine geçmiş diye duymuştum gecen sene
Canim Eskişehir Acıbadem 2013 2014 de beni resmen hüsrana uğrattı ben memnun kalmadim emriyolog aklı bi karış havada hiç gözüm tutmamisti tahmin ettiğim gibi de çıktı zaten
Biraz da nasip işi benim kismetim sanırım ankarada hayırlısı olsun

Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi var Altunizade'de ben orada tedavi görüyorum ve bu topikde birkaç arkadaş daha var orada tüp bebek yaptıran. Bi gidip görüşün derim Allah yardımcınız olsun
Hergun mu gitmek gerekiyor.saat kacta gidilebilur mesela 4te 5te muayene olur mu

Günda 6 yumurtamı yuh kolestrol trigliserid ne hale gelir şaşırmışmı bunlar 70- 80 yumurta yapar şok oldum böyle bir tarifmi olur
Mecbur yedim ilk tüp bebek tedavimdi bide temmuz agustos ayında yedim bunlari alerji olacam diye aklım gitti
Bide orda nasıl transfer yaptı bana bacaklarimi kollarimi bağlayıp bildiğin baş aşağı koltuğu yatirdilar kan beynime toplandı :)))) sonta takip idrar kesemi suyla doldurdular nasıl sıkıntı yaşadım saçlarım dustan çıkmış gibi sırılsıklam ter olmuştu

Aynen cnm ama sebebsiz olunca insan daha çok strese giriyor bu arada tuo bebege baslayanin %30 sebepsiz infertite bu oran beni çok şaşırttı
Yüzde 30 çok yüksek bi oran ilk defa duydum bende şaşırdım şu an
Ya aslında böyle böyle insanlığın sonu gelecek bence tüp bebek resmen ticaret olmuş bütün tüp bebek merkezleri tıklım tıklım yani

X