2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canimmm tamamen aynı durumdayız bende işe gitmeden kan vereceğim sabah ve sonucu iş yerindeyken arayıp öğreneceğim ve aynı umutsuzluk bende de var hiç bir belirti yok ve de kahverengi akıntı var hala regl olmadığım için sanırım napicaz biz yarın böyle :KK43:
Ben de aynı işe gitmeden kan vereceğim aynen göğüste şiş ağrı bişey yok ara ara kasıklarımda batma oluyor akıntı bile yok yani ne olacaksa hayırlısı olsun hepimiz için

Yaşadığım ilde de takip yaptırabilirsiniz dedi göğşen hoca pazartesi gel dedi sonrasına artık bakicaz. Ben daha önce hsg cektirmistim. Burda kiler bişey yok dedi göğşen hoca görünce sorun var dedi sonra altan muayeneyle polip ve sol tup hasarlı dedi. Bende haliyle endiselendim ama doktoruma güveniyorum inşallah ilk denemem de tutar. Rabbim herkesin kucağını doldurur tez vakitte
İnşallah.

Doktoruna güven canım.

Dediklerini yap.

Hayirlisi ile alırsın bebeğini kucağına

Benimki donmuş olacak opu sonrası gazim çok değildi şimdi çok fazla demek transfer sonrası artıyor .güldürdün beni ya .Allah da seni güldürsün :KK45:

canım benimde dondurulmus aynen transfer sonrası ve devamında o gaz nedir ki bende hala var ilaçlar yapıyor.yalnızken sorun yok ama yaninda biri varken sıkıntı çünkü bir kere değil sık sık vede uzun markaj:-):-)

A Azraaa0138 5. Gün embriyosuyla ben 8. Gün de kan testi yaptim negatifi gördüm doktorum da kabul etti
Yani senin 3. Gün embriyosuysa 2 gün daha sabret kan testi yaptir cikar büyük ihtimalle insallah da pozitif olur
Yarın yaptırcam inşallah evet erken yaptım pişman da oldum inan ki, ama üzülmedim yarın belli olur ak mı kara mı

Kızlar yarın sabah kan vermeden önce evde idrardan bakacagım. Eşimde yanımda olsun sonucu birlikte görelim istedim :) kısmet artık
Ay hemen yazar mısın sonucu bende senin gibi düşünmedim değil ama korkup kaçtım bu düşünceden eşimle birlikte öğrenmek istedim ona göre destek oluruz birbirimize diye şimdi işteyken öğrenmekte çok korkuyorum ama yapacak birşey yok sabah hastaneye giderken yazmış olursun sanırım çok merak ediyorum canım inşallah çift çizgi olur

X