- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- Konu Sahibi floransa17
- #3.981
Adige_ inşallah sende çok güzel haberler verirsin bize darosinida bana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun cnm ne olacak zaten gelen gitmiyor hepimiz burdayız . bence sorun yok :)Yapamadim duzenle deyince sadece tag leri degistiriyo
Ana basligi değiştiremiyorum
Ben de aynı işe gitmeden kan vereceğim aynen göğüste şiş ağrı bişey yok ara ara kasıklarımda batma oluyor akıntı bile yok yani ne olacaksa hayırlısı olsun hepimiz içinCanimmm tamamen aynı durumdayız bende işe gitmeden kan vereceğim sabah ve sonucu iş yerindeyken arayıp öğreneceğim ve aynı umutsuzluk bende de var hiç bir belirti yok ve de kahverengi akıntı var hala regl olmadığım için sanırım napicaz biz yarın böyle
Amin hayırlısı ile saglik ile insallahAdige_ inşallah sende çok güzel haberler verirsin bize darosinida bana inşallah
İnşallah.Yaşadığım ilde de takip yaptırabilirsiniz dedi göğşen hoca pazartesi gel dedi sonrasına artık bakicaz. Ben daha önce hsg cektirmistim. Burda kiler bişey yok dedi göğşen hoca görünce sorun var dedi sonra altan muayeneyle polip ve sol tup hasarlı dedi. Bende haliyle endiselendim ama doktoruma güveniyorum inşallah ilk denemem de tutar. Rabbim herkesin kucağını doldurur tez vakitte
Benimki donmuş olacak opu sonrası gazim çok değildi şimdi çok fazla demek transfer sonrası artıyor .güldürdün beni ya .Allah da seni güldürsün
canım benimde dönmüştü aynen transfer sonrası ve devamında o gaz nedir ki bende hala var ilaçlar yapıyor.yalnızken sorun yok ama yaninda biri varken sıkıntı çünkü bir kere değil sık sık vede uzun markaj
Ay çok heyecanlıEvet evet kan vereceğim canım. 1 saate çıkıyormus zaten
Ay çok heyecanlı
Sezencim merhaba senin lekelenme yada bi çok kısa koyu akıntı oldu mu bu süreçte ama transferin ilk Zamanlarıbenimde sebepsiz canım
Benimde bugün aklıma geldi başlık konusu yazan önemli değil de önemli olan herkes giderse diye korkmuştum gitmeyelim bir yere kızlar bırakmayalim birbirimiziolsun cnm ne olacak zaten gelen gitmiyor hepimiz burdayız . bence sorun yok :)
Yarın yaptırcam inşallah evet erken yaptım pişman da oldum inan ki, ama üzülmedim yarın belli olur ak mı kara mıA Azraaa0138 5. Gün embriyosuyla ben 8. Gün de kan testi yaptim negatifi gördüm doktorum da kabul etti
Yani senin 3. Gün embriyosuysa 2 gün daha sabret kan testi yaptir cikar büyük ihtimalle insallah da pozitif olur
Bizimde sebepsiz inferteliteKızlar aranızda sebepsiz infertilite olan var mı benim sebepsiz aynı durumda olan arkadaşları merak ediyorum
cnm bu sefer olmadı ama geçen kış olan transferimde transferin 9. günü yoğun kanamam olmuştuSezencim merhaba senin lekelenme yada bi çok kısa koyu akıntı oldu mu bu süreçte ama transferin ilk Zamanları
aynn canım bu gidişle kimsenin gideceği yok zaten :)Benimde bugün aklıma geldi başlık konusu yazan önemli değil de önemli olan herkes giderse diye korkmuştum gitmeyelim bir yere kızlar bırakmayalim birbirimizi
İnşallah tahlil sonucu yükselmiştir canım. İnşallah yüzün guleriyi aksamlar arkadaşlar yarın ikinci kan tahlilim yapılacak insallah atmıştır bana dua edermisiniz çok heyecanlıyım
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canımİnşallah tahlil sonucu yükselmiştir canım. İnşallah yüzün guler
Ay hemen yazar mısın sonucu bende senin gibi düşünmedim değil ama korkup kaçtım bu düşünceden eşimle birlikte öğrenmek istedim ona göre destek oluruz birbirimize diye şimdi işteyken öğrenmekte çok korkuyorum ama yapacak birşey yok sabah hastaneye giderken yazmış olursun sanırım çok merak ediyorum canım inşallah çift çizgi olurKızlar yarın sabah kan vermeden önce evde idrardan bakacagım. Eşimde yanımda olsun sonucu birlikte görelim istedim :) kısmet artık