-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.801
Allah en hayırlı zamanda. En doğru vakitte saglikli bir bebek nasip etsin sana canım.Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Canim nasılsın. Kendini nasıl hissediyorsun. Kendinde bir degisiklik fark ediyor msn hissediyor msnPozitif olan arkadaşlar kimler kese görmeye gitti paylaşabilirmisiniz değer kaçtayken kese gördünüz? ?
Hakkiniza hayirlisi olsun canim birdahakine insallah hicbirsey bitmis degil Rabbim sabir wersin
Canim.hakkınızda hayırlısı olsun canım.rabbim en kısa zamanda gönlüne gore versin inşallah
Canim.
Sen nasılsın
İyi msn
Nasıl hissediyorsun
Hayırlısı böyleymiş demekki canım İnşallah en kısa zamanda gelir meleğinBenim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi var Altunizade'de ben orada tedavi görüyorum ve bu topikde birkaç arkadaş daha var orada tüp bebek yaptıran. Bi gidip görüşün derim Allah yardımcınız olsunSelam arkadaslar ben 33 yasindatim.bende pco esimde oligospermi var istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz merkez var mi.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Canim hicbirsey hissetmiyorum hersey önceki gibi normal gidiyor pazartesi 2. Testim var hayırlısı ile bekliyorum ama tabiki tedirginlik bitmiyor..Canim nasılsın. Kendini nasıl hissediyorsun. Kendinde bir degisiklik fark ediyor msn hissediyor msn
Erken başladı bulanti sen de ... ehehecanım uyku bastırıyor ama iyiydim taki bu güne kadar bugün.mide bulantısı istifra midemde sislik var beni çok rahatsız ediyor inşallah bu günlüktür uykuyla iyiydik yasen durumlar ne
Erken başladı bulanti sen de ... ehehe
Ben iyiyim gün sayıyorum henüz canim
İyiyim canim cok sukur sen nasilsin kac gun kaldi test gunune sabirsizlik war simdi kese kalp atisini gormek icin.. halen adet sancilari gibi sanci oluyor we bacaklarimda sizi war oyle bekleyip gidiyorum isteCanim nasılsın hersey yolunda mi . Nasıl gidiyor. Nasıl hissediyorsun kendini
Bende bekliyorum canım test gününü.İyiyim canim cok sukur sen nasilsin kac gun kaldi test gunune sabirsizlik war simdi kese kalp atisini gormek icin.. halen adet sancilari gibi sanci oluyor we bacaklarimda sizi war oyle bekleyip gidiyorum iste
Aaa öyle mi geçer inşallah bulanti canım zor bir durum çünkü.hemşireme sordum artik başlayabilir dedi bulantı için bir hap önerdi inşallah ilerlemez.hakkında hayırlısı olsun inşallah canim
Ayy yukseliyor tabi cnm koyuluga bak masallah.. bende tedavimde pozitifi göreyim 9 ay test yapacam vallakizlar dun 9. Gunum sabh idrariyla testim
İkincisi bugun ki testim 10. Gun sabh idrari degil su icip sikisip yaptim fark war demi deger yukseliyordur insallah
Arada canim surekli değil ozellikle geceleri bacak sizim war iki gundur hangi gun test gununBende bekliyorum canım test gününü.
Şancı ve sizlerin devamli mi oluyor arada mi
Çarşamba yapacağım cnmArada canim surekli değil ozellikle geceleri bacak sizim war iki gundur hangi gun test gunun
İnsallah canim ya Rabbim sanada herkese nasip etsin insallah esim bugun diyor niye hergun test yapiyorsun bende dedim 3 yildir negatifi her gordukce cildirdim bugunleri bekliyordum acisini cikartiyorum dedim:)Ayy yukseliyor tabi cnm koyuluga bak masallah.. bende tedavimde pozitifi göreyim 9 ay test yapacam valla
Hadi bakalim hayirli haberler bekliyoruz insallahÇarşamba yapacağım cnm
10. Gün oluyor. Kanda baktırcm
3. Gün embriyosu
Eee tabi..İnsallah canim ya Rabbim sanada herkese nasip etsin insallah esim bugun diyor niye hergun test yapiyorsun bende dedim 3 yildir negatifi her gordukce cildirdim bugunleri bekliyordum acisini cikartiyorum dedim:)