2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam arkadaslar ben 33 yasindatim.bende pco esimde oligospermi var istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz merkez var mi.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Allah en hayırlı zamanda. En doğru vakitte saglikli bir bebek nasip etsin sana canım.

Çok fazla ara verme eğer maddi manevi uygunsan.

Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Hayırlısı böyleymiş demekki canım İnşallah en kısa zamanda gelir meleğin

Selam arkadaslar ben 33 yasindatim.bende pco esimde oligospermi var istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz merkez var mi.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi var Altunizade'de ben orada tedavi görüyorum ve bu topikde birkaç arkadaş daha var orada tüp bebek yaptıran. Bi gidip görüşün derim Allah yardımcınız olsun

canım uyku bastırıyor ama iyiydim taki bu güne kadar bugün.mide bulantısı istifra midemde sislik var beni çok rahatsız ediyor inşallah bu günlüktür uykuyla iyiydik ya sen durumlar ne
Erken başladı bulanti sen de ... ehehe

Ben iyiyim gün sayıyorum henüz canim

Canim nasılsın hersey yolunda mi . Nasıl gidiyor. Nasıl hissediyorsun kendini
İyiyim canim cok sukur sen nasilsin kac gun kaldi test gunune sabirsizlik war simdi kese kalp atisini gormek icin.. halen adet sancilari gibi sanci oluyor we bacaklarimda sizi war oyle bekleyip gidiyorum iste

İyiyim canim cok sukur sen nasilsin kac gun kaldi test gunune sabirsizlik war simdi kese kalp atisini gormek icin.. halen adet sancilari gibi sanci oluyor we bacaklarimda sizi war oyle bekleyip gidiyorum iste
Bende bekliyorum canım test gününü.

Şancı ve sizlerin devamli mi oluyor arada mi

Ayy yukseliyor tabi cnm koyuluga bak masallah.. bende tedavimde pozitifi göreyim 9 ay test yapacam valla
İnsallah canim ya Rabbim sanada herkese nasip etsin insallah esim bugun diyor niye hergun test yapiyorsun bende dedim 3 yildir negatifi her gordukce cildirdim bugunleri bekliyordum acisini cikartiyorum dedim:)

İnsallah canim ya Rabbim sanada herkese nasip etsin insallah esim bugun diyor niye hergun test yapiyorsun bende dedim 3 yildir negatifi her gordukce cildirdim bugunleri bekliyordum acisini cikartiyorum dedim:)
Eee tabi..
O testlerin tek çizgileri çat çat çat suratimiza kaç kez vuruldu.
Çift çizgi çıkınca o testler bikilana kadar yapılacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…