- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.781
Yeni mi başladı bu belirtiler ... transfer gününden beri mi devam ediyor canım. Ve ağrıların devamli sürekli mi... ara ara mi ?Merhaba ben izmir gözde hastanesinde tedavi gördüm suan transferimin 6.günü kaşık ağrılarım var ve cok fazla göğüsler de şişlik ve ağrı günler nasıl geçicek bilemiyorum
Bence idrar yapmadan direk kan vermeliydin.Kızlar transferin 8.günü bugün. 3.gün tek embriyo konuldu. Dayanamayıp test yaptım, tek çizgi çıktı. Kanda değişir mi acaba
Arkadaşlar estrofeni ve progestanı aile hekimi bile yazıyor ben bir kaç kere yazdırmıştım eczacımın ısrarı ileBugün estrofem alırdirdim ben de. İstersen hemşire ye bi yaz canım. Bilemedim.
Şimdi.
Geçen tedavi de progesterön yetMişti.
Estrofem i de kendim almıştım.
Hibor u da.
3. Gün embrıyosu oldugu için daha erken canım bence, ancak tutunuyordur, henüz kanda da çıkmaz gibime geliyorKızlar transferin 8.günü bugün. 3.gün tek embriyo konuldu. Dayanamayıp test yaptım, tek çizgi çıktı. Kanda değişir mi acaba
Hadi inşallah gözün aydınCanım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler
Merakla pazartesi günunu bekliyorum
:))) dinlen valla bak daha güzel gelecek sanaİnanmıyorum kovuldum resmen :) inşallah canım senin dediğin gibidir inşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul oluyordur
Canım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler
Merakla pazartesi günunu bekliyorum
Sen adet oldun mu
Kızlar transferin 8.günü bugün. 3.gün tek embriyo konuldu. Dayanamayıp test yaptım, tek çizgi çıktı. Kanda değişir mi acaba
Kızlar transferin 8.günü bugün. 3.gün tek embriyo konuldu. Dayanamayıp test yaptım, tek çizgi çıktı. Kanda değişir mi acaba
Inşallah gerek kalmaz cnm pozitif olur sonucun . Hayır cnm ilk testimi 9.gün yaptığım için evime yakın yerde yaptım ama pazartesi bahçeci ye gidicem 2.testim için hemde ilaç devamı için bilgilendirme alicam insalalh birde tabi kese görmek isticem eğer görünurse değer 1000 1500 olunca görünüyomus pazartesi okadar olur diye düşünüyorum bakalım inşallah hrsey güzel olur hepimiz içinBenim ilk denenem pazartesi test günüm canım. Cem bey daha iyi diyor herkes.. umarım gerek kalmaz ama bende ona geçeceğim. Gözün aydın ilk testi bahcecide mi yaptın canım?
Cnm hiç moral bozma 3.gün embriyosu zaten 8.gün tutunuyo yani o yüzden yeni olmuştur olduysa. 3.gün embriyo su en az 10 gün de idrar testi yapılır.Kızlar transferin 8.günü bugün. 3.gün tek embriyo konuldu. Dayanamayıp test yaptım, tek çizgi çıktı. Kanda değişir mi acaba
ayın 5 inde kendi doktoruma gidiyorum cnm 10 unda da tüp doktoruma gidicem nasipse . bu arada beta hcg değerimi 2 günde 2 katına katlıyor gibi hesapladığımda değerim 6 bin fln olacak sanırım ayın 5inde .zaten 2 bin ve üzerinde kese gözüküyor . sen ne zaman gidiyorsun cnm ?
Sagol canım inşallahInşallah gerek kalmaz cnm pozitif olur sonucun . Hayır cnm ilk testimi 9.gün yaptığım için evime yakın yerde yaptım ama pazartesi bahçeci ye gidicem 2.testim için hemde ilaç devamı için bilgilendirme alicam insalalh birde tabi kese görmek isticem eğer görünurse değer 1000 1500 olunca görünüyomus pazartesi okadar olur diye düşünüyorum bakalım inşallah hrsey güzel olur hepimiz için
Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Hakkiniza hayirlisi olsun canim birdahakine insallah hicbirsey bitmis degil Rabbim sabir wersinBenim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim