-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.741
Ben varım cnm
Canım baktırdım baktırmazmışım bu kaçıncı doktor her biri başka bi ilaç verdi , herşeyi denedim ama yine oldu işte . Orayı çok duydum ben de bi ön görüşme yaparım olmadı bu sonuçlanınca. Bende sızdırma Yok aslında ama anlamıyorum işte . Hakkımıza hayırlısı sen ne aşamadasın canım ?
Hayirlisiyla inşallah bebeğin seninle.
Benim komşular pek öyle yanlarına inebilecegim gibi değil çok sıkılıyorum
Ya mubdi bende aklıma geldikçe okuyorum.
Dün kafe ye gittik eşimle ilk kez.
Bugün ne yapaçagim bilmiyorum.
Duygusala bağladım.
Bunaldim
Kaç gündür evde yat yat yat
Aranızda az embrioyla 5. Güne giden varmı yada az embriyosunun olduğu halde doktoru 5. Güne bekleyen.Su an öyle bir durumdayım ve embriyorim yok olacak diye korkuyorum
Mesajını yeni gördüm. ben de çok sevindim gerçekten. Umarım pozitif sonuç alırız hepimizMerhaba bende Kenan beyin hastasıyım .2ekimdede benim testim .hoşgeldin sevindim aynı merkezden birini görünce gurbette hemşerimi görmüşçesine :)
Benim sadece 5 yumurtam toplanmıştı ve 4 tanesi döllenmisti hekimim 4 embriyo ile 5. Güne gitti 3 tanesi 5. Günü buldu 2 Tane transfer oldu canım..Daha önceki tüp bebek denemelerinde..Transfer edilmiş olan yumurtalarının kalıtesi iyi olugu halde 2. Gün yada 3. Gün transferi İle olumlu sonuç alınmadı ise bazen hekimler az yumurta ile risk alıp 5. Güne gidebiliyor. Tutunma sansini arttirmak icin.. Hakkinsa hayirlisi olsun insallah saglikla gelier yavrun.. Eger tekrarlayan basarisizliklarin oldu ise iyi bir tercih olmus..Aranızda az embrioyla 5. Güne giden varmı yada az embriyosunun olduğu halde doktoru 5. Güne bekleyen.Su an öyle bir durumdayım ve embriyorim yok olacak diye korkuyorum
Canım çok üzüldüm dünden beri ne yazacağımı bilemedim rabbim dondurulmuş embriyo transferi ile yüzünü güldürsünKızlar negativ içim acıyor yüreğim yanıyor
Amin canım benimAllah razı olsun birbirimize yapılan dua günahsız ağızdan gibi olurmuş rabbim kabul etsin Allah'ım gönlümüzün yangınını söndürsün
Bence seninki yerleşme kanaması bol bol stres etmeden dinlen bence hadi biraz uzaklaş bu psikolojiden.baska seylerle uğraş bırak tlf.nu :)Kizlar benim yine başım ağrıyor acik kahverengi akıntım da devam ediyor umudum hiç yok gerçekten ama tabi yüzüme tokat gibi tahlil sonucu gelmeden %1 insan yine de düşünmeden edemiyor sizlere birkaç sorum olacaktı eğer bu akıntı adet başlayacağı için oluyorsa progestan fitil kullanmama rağmen devamı da gelir miydi yani kahverengi akıntı olmanın dışına çıkar mıydı yoksa zaten hasta olucam progestan dan dolayı böyle ufak ufak kahverengi mı oluyorum başka bir belirtim hiç yok bu arada
Canım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dedilerA anneveoglusu canım nasılsın??? Haber varmı gelişmeler neler dünden beri
Canım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler
Cok guzelll sevindim canim hadi hayirlisiCanım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler
Merakla pazartesi günunu bekliyorum
Çok teşekkür ederim seni aradilar mı merak ediyorumCok guzelll sevindim canim hadi hayirlisi
riske atma. Alıp devam et kullanmaya. Gebelik varsa zaten devam edeceksin uzun bi süre dahaKızlar bu benim hibor iğnem bitti kan sulandırıcı galiba ama benim test günüm salı ne yapayım eczaneye sordum 108 lira kutusu iğnenin içinde 10 tane var eğer hamilelik yoksa kutudan sadece 2 tane vurunmuş olacağım ne yapayım bilemedim
Aradilar canim 8 i dollenmisÇok teşekkür ederim seni aradilar mı merak ediyorum
Maşallah benimde 8 kuzum var maşallah hepsi sağlıkla gelişir inşallahAradilar canim 8 i dollenmis
Insallah canim ya aminnnMaşallah benimde 8 kuzum var maşallah hepsi sağlıkla gelişir inşallah