2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

inşallah gerek kalmaz semra hanım'a gitmene inşallah.
ben beklemedeyim ekimin 2. haftası allah izin verirse dondurulmuşla olacak transferim sanıyorum.

O yatma beni bitirdi zaten
Yatmayin ya bence

Aranızda az embrioyla 5. Güne giden varmı yada az embriyosunun olduğu halde doktoru 5. Güne bekleyen.Su an öyle bir durumdayım ve embriyorim yok olacak diye korkuyorum
Benim sadece 5 yumurtam toplanmıştı ve 4 tanesi döllenmisti hekimim 4 embriyo ile 5. Güne gitti 3 tanesi 5. Günü buldu 2 Tane transfer oldu canım..Daha önceki tüp bebek denemelerinde..Transfer edilmiş olan yumurtalarının kalıtesi iyi olugu halde 2. Gün yada 3. Gün transferi İle olumlu sonuç alınmadı ise bazen hekimler az yumurta ile risk alıp 5. Güne gidebiliyor. Tutunma sansini arttirmak icin.. Hakkinsa hayirlisi olsun insallah saglikla gelier yavrun.. Eger tekrarlayan basarisizliklarin oldu ise iyi bir tercih olmus..

Kizlar benim yine başım ağrıyor acik kahverengi akıntım da devam ediyor umudum hiç yok gerçekten ama tabi yüzüme tokat gibi tahlil sonucu gelmeden %1 insan yine de düşünmeden edemiyor sizlere birkaç sorum olacaktı eğer bu akıntı adet başlayacağı için oluyorsa progestan fitil kullanmama rağmen devamı da gelir miydi yani kahverengi akıntı olmanın dışına çıkar mıydı yoksa zaten hasta olucam progestan dan dolayı böyle ufak ufak kahverengi mı oluyorum başka bir belirtim hiç yok bu arada

Bence seninki yerleşme kanaması bol bol stres etmeden dinlen bence hadi biraz uzaklaş bu psikolojiden.baska seylerle uğraş bırak tlf.nu :)

Kızlar bu benim hibor iğnem bitti kan sulandırıcı galiba ama benim test günüm salı ne yapayım eczaneye sordum 108 lira kutusu iğnenin içinde 10 tane var eğer hamilelik yoksa kutudan sadece 2 tane vurunmuş olacağım ne yapayım bilemedim

riske atma. Alıp devam et kullanmaya. Gebelik varsa zaten devam edeceksin uzun bi süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…