- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.721
Aynı ben canım gün olarakta
Canım dün bahsetmiştim az leke geldi kan pıhtısı giib diye hemen yâttım elimi karnıma koydum yâ mübdi okudum bildiğim esmaları çektim Meryem süresi dinledim çok şükür leke devam etmedi bugğn daha iyiyim alt komşuma indim bi Türk kahvesi içtik şimdi evde dinleniyorum yine ara ara karnımda bi kazıntı hissi oluyor genelde de sağ kasıkta bi sızı
Bugün nasılsın
Nasıl hissediyorsun kendini.
Hayirlisiyla inşallah bebeğin seninle.Canım dün bahsetmiştim az leke geldi kan pıhtısı giib diye hemen yâttım elimi karnıma koydum yâ mübdi okudum bildiğim esmaları çektim Meryem süresi dinledim çok şükür leke devam etmedi bugğn daha iyiyim alt komşuma indim bi Türk kahvesi içtik şimdi evde dinleniyorum yine ara ara karnımda bi kazıntı hissi oluyor genelde de sağ kasıkta bi sızı
Evet evde sürekli olmakta bunaltıyor açıkçası bi uğraş bulmak lazım hoş iki hareket etsem uzanıp yatıyorum elim karnımda Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah canım benim tek Embriyo zaten sonrası Yok herşeyim bu yavrucak anasına sıkı sıkı tutunsun inşallah eşimde sabah gel kahvaltıya gidelim demişti içimden bi his istemedi ama yarın çıkıcam evin yakınında bi kahvaltı yapar gelirimHayirlisiyla inşallah bebeğin seninle.
Benim komşular pek öyle yanlarına inebilecegim gibi değil çok sıkılıyorum
Ya mubdi bende aklıma geldikçe okuyorum.
Dün kafe ye gittik eşimle ilk kez.
Bugün ne yapaçagim bilmiyorum.
Duygusala bağladım.
Bunaldim
Kaç gündür evde yat yat yat
Çık canım çık. Bi degisiklik olur. Dondurulmuş yok senine heralde.Evet evde sürekli olmakta bunaltıyor açıkçası bi uğraş bulmak lazım hoş iki hareket etsem uzanıp yatıyorum elim karnımda Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah canım benim tek Embriyo zaten sonrası Yok herşeyim bu yavrucak anasına sıkı sıkı tutunsun inşallah eşimde sabah gel kahvaltıya gidelim demişti içimden bi his istemedi ama yarın çıkıcam evin yakınında bi kahvaltı yapar gelirim
Ben ilaç kullanmıyorum canım bu ay reglimle 3.tedaviye başlıycaktım ama reglim gelmedi ve hamile kalmışımŞu an hangi ilaçlara devam ediyosnuz?
Canim sen nasılsınBen ilaç kullanmıyorum canım bu ay reglimle 3.tedaviye başlıycaktım ama reglim gelmedi ve hamile kalmışım
İnşallah sağlıklı şekilde pit pit o kalp seslerini duyarsın canım.İyiyim canım tedirgin bir şekilde bekliyorum, kalp atışını duymadan rahatlamam zor gibi, kan değerim 1900 çıktı dr tekrarlatmadı gel bakalım keseye dedi ben istemedim haftaya gidicem bana kalsa daha beklerim hem kese hem kalp atışı aynı olsun diye ama dr um haftaya gel dedi, bakalım hayırlısı.
Senin de az kaldı sonuca geri sayım başlamış, inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de
Ben varım cnmBahçeci umutta ebru hnm ın hastası bi tek benim galiba, olmazsa 2. Denememi bende cem beyle yapacağım
Canım baktırdım baktırmazmışım bu kaçıncı doktor her biri başka bi ilaç verdi , herşeyi denedim ama yine oldu işte . Orayı çok duydum ben de bi ön görüşme yaparım olmadı bu sonuçlanınca. Bende sızdırma Yok aslında ama anlamıyorum işte . Hakkımıza hayırlısı sen ne aşamadasın canım ?elbette sadece allah izin verirse olur ona şüphemiz yok çok şükür canım. zaten inancımız olmasa başa da çıkamazdık bunca şeyle.
başka bir doktora da görünmeyi düşündün mü? belki ikinci bi görüş daha iyi olur. ayrıca sıvı çok yoğun değilse gebeliğe ve canlı doğuma engel değil. ben de çok araştırmıştım. kaldı ki ben sızıntı olduğuna da sanmıyorum. dediğim gibi başka bir doktordan da görüş alsan kafan daha rahat olabilir. açıkcası ben memorial semra hanım'ı öneririm. benim operasyonlarımı o yaptı. hatta önce tüpleri alacaklardı ama yapışıklık çok fazla olduğundan hatta bağırsaklarımı bile yapıştırdığından alamamış kapatmışlar.
Evet canım şöyle ki 2 embriyom dondurulmuştu zaten 3. Gün embriyo su transfer olurken çözdürdüklerinin biri iyi kalitedeymiş diğeri gelişimi yavaşlamış tek embriyo transferi yaptılar o açıdan diğeri içinde sonrasında bişey demediler Yok sayıyorum bende o açıdan canım aslında verdikleri kağıtta 7 ekim yazıyor cımartesi ama ben Cuma yaparım dedim eşimeÇık canım çık. Bi degisiklik olur. Dondurulmuş yok senine heralde.
İnşallah bebis seninle dün canım. Sen kan tahlili 6 ekimde mi yapacaksin
Türk kahvesi icilebiliyor mu? Bana doktorum kafein yasak asit yasak dedi sadece günde bir tane çok canın isterse açık çay iç demiştiCanım dün bahsetmiştim az leke geldi kan pıhtısı giib diye hemen yâttım elimi karnıma koydum yâ mübdi okudum bildiğim esmaları çektim Meryem süresi dinledim çok şükür leke devam etmedi bugğn daha iyiyim alt komşuma indim bi Türk kahvesi içtik şimdi evde dinleniyorum yine ara ara karnımda bi kazıntı hissi oluyor genelde de sağ kasıkta bi sızı
Bana yasak demedi hatta canın isterse bir tane iç sadece Türk kahvesi için ama diğer herşey içinde abartmadan dedi bende 4. Gün den sonra bi fincan içtim olumsuz düşünmeden tabi annecik bi keyif yapsın muhabbet etsin ihtiyacı var değil mi gibisinden kendime olumlu davranarakTürk kahvesi icilebiliyor mu? Bana doktorum kafein yasak asit yasak dedi sadece günde bir tane çok canın isterse açık çay iç demişti
Ben keşke bunu senden daha önce duysaydim kahveyi çok seviyorum içerdim hehehe :) artık olan oldu pazartesi testBana yasak demedi hatta canın isterse bir tane iç sadece Türk kahvesi için ama diğer herşey içinde abartmadan dedi bende 4. Gün den sonra bi fincan içtim olumsuz düşünmeden tabi annecik bi keyif yapsın muhabbet etsin ihtiyacı var değil mi gibisinden kendime olumlu davranarak
Canım benim yaaaCanım şuan gözlerim yaşlı yaşlı oturuyorum dua ve ilahi okundukca boğazım dugumleniyor tuvalete kaçıyorum iki dakika da bir ağlamak için
Allah razı olsun birbirimize yapılan dua günahsız ağızdan gibi olurmuş rabbim kabul etsin Allah'ım gönlümüzün yangınını söndürsünCanım benim yaaasabret allah gönlüne göre verecek dualarimdasin
Ben varım cnm ebru hanim di benim doktorum Allah nasip etmedi negatif oldu . Cem beye geçtim çok şükür ilk kan testim güzel çıktı pazartesi ikinci testi yapıcam inslalah çok güzel devam eder. Sen hangi aşamadasin?Bahçeci umutta ebru hnm ın hastası bi tek benim galiba, olmazsa 2. Denememi bende cem beyle yapacağım