- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- Konu Sahibi floransa17
- #3.701
Rabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)
gözün aydın canım hayırlısı olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim dinlendirme yapıyor dr eylülde opu yapıldı Ekimin ikinci haftası gibi transfer olucak kısmetseSiz de bi ay yumurta toplanip diger ay mi transfer yapiliyo
heycandan buraya bakmayi unutmusum cnm ya :)Süperrr :) senden dün ses cikmayinca endişelenmiştik:))
heycandan buraya bakmayi unutmusum cnm ya :)
Darisi tum olmayanlarin basina isteyen herkes icin dua ediyorum rabbim onlarada nasip etsin
neden sızdırdığını düşünüyorsun canım benim de tüplerim kapatıldı hidrosalpenks nedeniyle. doktor asla sızıntı olmaz dedi.
Evet canim cem beyHimmm :) bizi unuttun demeeek :))
Biz seni unutmadık ama gozlerimiz seni aradi
Bu arada senin doktorun da mi cem di?
Şu an hangi ilaçlara devam ediyosnuz?Yonca___ maşalllah canım yumurtaların hepsi döllenmiş çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gitsin kaliteli embriyolar olsun. Ben de cuma kan tahlili yaptırdım 1900 çıktı dr gel bakalım kese oluşmuştur dedi ama ben biraz beklemek istedim önümüzdeki hafta gidicem belki kalp atışıda olur ikisi de bir arada çıksın istiyorum, her adım ayrı bir stres anlıycan
Cok tsk ederim. Masallah cok sevindimmm. Allah tamamina erdirsin. Haberleri yazYonca___ maşalllah canım yumurtaların hepsi döllenmiş çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gitsin kaliteli embriyolar olsun. Ben de cuma kan tahlili yaptırdım 1900 çıktı dr gel bakalım kese oluşmuştur dedi ama ben biraz beklemek istedim önümüzdeki hafta gidicem belki kalp atışıda olur ikisi de bir arada çıksın istiyorum, her adım ayrı bir stres anlıycan
Ben 7.gun test yapicaktim Allah nasip etmedi bole seylere cok inanirim idrarimi yaptigim kap catlakmis idrarim hep bosa akmis ve bu yuzden yapamamistim sonrada vazgectim 9.gun oldu artik yapabilirim varsa cikar demistim .ve de Silik bir sekilde cikti kendi kendime dedimki demekki 7.gun yapsam cikmayacakti ve de cok uzulecektim rabbim nasip etmedi dedim
Bende çok üzüldüm şimdide hiç umudum kalmadı. Sürekli araştırıyorum. 7. Gün negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif çıkanları araştırıyorum.
Bugün 9. Günüm yarın kanda baktıkcam. İdrar testini 7. Gün yapmıştım çok uzulmustum. Umudumda kalmadi
Sonra tekrar test yaptinmi bugun
Kapattırdıktann sonra hsg de çekildim sızıntı Yok , ama aylardır bende var bu sıvı doktorum da medicalparkta, takibimi yapıyor , hani kötü biri de değil , bilemiyorum çözüm Yok gibi , Rabbim bi bahane veriyor işte , yoksa istedikten sonra OL demesi yeter
Yok başka yapmadım. Ama umudum hiç yok gibi.
Aynı ben canım gün olaraktaTransferin 6. Günü canım.
Tedirginlik başladı.
Sabırsızlık