2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yonca___ Yonca___ maşalllah canım yumurtaların hepsi döllenmiş çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gitsin kaliteli embriyolar olsun. Ben de cuma kan tahlili yaptırdım 1900 çıktı dr gel bakalım kese oluşmuştur dedi ama ben biraz beklemek istedim önümüzdeki hafta gidicem belki kalp atışıda olur ikisi de bir arada çıksın istiyorum, her adım ayrı bir stres anlıycan

neden sızdırdığını düşünüyorsun canım benim de tüplerim kapatıldı hidrosalpenks nedeniyle. doktor asla sızıntı olmaz dedi.

Kapattırdıktann sonra hsg de çekildim sızıntı Yok , ama aylardır bende var bu sıvı doktorum da medicalparkta, takibimi yapıyor , hani kötü biri de değil , bilemiyorum çözüm Yok gibi , Rabbim bi bahane veriyor işte , yoksa istedikten sonra OL demesi yeter

Yonca___ Yonca___ maşalllah canım yumurtaların hepsi döllenmiş çok sevindim inşallah hepsi 5. Güne gitsin kaliteli embriyolar olsun. Ben de cuma kan tahlili yaptırdım 1900 çıktı dr gel bakalım kese oluşmuştur dedi ama ben biraz beklemek istedim önümüzdeki hafta gidicem belki kalp atışıda olur ikisi de bir arada çıksın istiyorum, her adım ayrı bir stres anlıycan
Şu an hangi ilaçlara devam ediyosnuz?

Merhabalar arkadaşlar bende uzun protokolle tüp bebek tedavisindeyim. 22 eylülde Lucrin ile başladık tedaviye.
2.deneme bizim ilk denemeden 3 yaşında bir kızım var ikinci çocuk için yeniden tedavi gerekti. Ankara Tolga Ecemiş doktorumuz

Bu yolda olan herkesin Rabbim elini boş çevirmesin. Herkese tattırsın anneliği.. Sevgiler hepinize..

Cok tsk ederim. Masallah cok sevindimmm. Allah tamamina erdirsin. Haberleri yaz:KK15::KK36:

Ben 7.gun test yapicaktim Allah nasip etmedi bole seylere cok inanirim idrarimi yaptigim kap catlakmis idrarim hep bosa akmis ve bu yuzden yapamamistim sonrada vazgectim 9.gun oldu artik yapabilirim varsa cikar demistim .ve de Silik bir sekilde cikti kendi kendime dedimki demekki 7.gun yapsam cikmayacakti ve de cok uzulecektim rabbim nasip etmedi dedim

Bende çok üzüldüm şimdide hiç umudum kalmadı. Sürekli araştırıyorum. 7. Gün negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif çıkanları araştırıyorum. :KK43:

Kapattırdıktann sonra hsg de çekildim sızıntı Yok , ama aylardır bende var bu sıvı doktorum da medicalparkta, takibimi yapıyor , hani kötü biri de değil , bilemiyorum çözüm Yok gibi , Rabbim bi bahane veriyor işte , yoksa istedikten sonra OL demesi yeter

elbette sadece allah izin verirse olur ona şüphemiz yok çok şükür canım. zaten inancımız olmasa başa da çıkamazdık bunca şeyle.
başka bir doktora da görünmeyi düşündün mü? belki ikinci bi görüş daha iyi olur. ayrıca sıvı çok yoğun değilse gebeliğe ve canlı doğuma engel değil. ben de çok araştırmıştım. kaldı ki ben sızıntı olduğuna da sanmıyorum. dediğim gibi başka bir doktordan da görüş alsan kafan daha rahat olabilir. açıkcası ben memorial semra hanım'ı öneririm. benim operasyonlarımı o yaptı. hatta önce tüpleri alacaklardı ama yapışıklık çok fazla olduğundan hatta bağırsaklarımı bile yapıştırdığından alamamış kapatmışlar.

X