2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben 7. Test yapmıştım negatifti. Sen 9. Günden önce silik çizgiyi gormusmuydun
Ben 7.gun test yapicaktim Allah nasip etmedi bole seylere cok inanirim idrarimi yaptigim kap catlakmis idrarim hep bosa akmis ve bu yuzden yapamamistim sonrada vazgectim 9.gun oldu artik yapabilirim varsa cikar demistim .ve de Silik bir sekilde cikti kendi kendime dedimki demekki 7.gun yapsam cikmayacakti ve de cok uzulecektim rabbim nasip etmedi dedim

Sebebi belli olmayan sıvı var bende hidrosalpinks vardı , bağlandı ama bence sızdırıyor öyle yani , o sıvı varken zor

neden sızdırdığını düşünüyorsun canım benim de tüplerim kapatıldı hidrosalpenks nedeniyle. doktor asla sızıntı olmaz dedi.

Amin çok teşekkür ederim bana ilk sen umut oldun bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.amin rabbim cümlemizd nasip etsin.Olmayanlara da bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah :)
ay canım ne mutlu bana o zaman . inş sağlıkla güzel bir hamilelik geçiririz hepbirlikte :) dediğin gbi rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…