- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.681
maşallah cnm rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinRabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)
Amin çok teşekkür ederim bana ilk sen umut oldun bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.amin rabbim cümlemizd nasip etsin.Olmayanlara da bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah :)maşallah cnm rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Maşallah Allah tamamına erdirsinRabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)
Ağrı iyidir iyidir bence canım.Regl ağrılarım başladı hayrola
Amin cnm cok teşekkür ederim.5.gün embriyosuydu 9. Gün idrar yaptım silik cıkınca gittim hemen kan verdim 203 cıktı
Cok tesekkur ederim rabbim size de nasip etsin . Ağrı bi ara bende de oldu endişe etmeyin Allahın izniyle tutunmuştur bebeğiniz dua edelim bol bolMaşallah Allah tamamına erdirsin
Evet oluyor ama havada soğukAğrı iyidir iyidir bence canım.
Ayaklarda üşüme var mi
Senin kaçıncı gün embriyosu idi ve kaçıncı günün canımCok tesekkur ederim rabbim size de nasip etsin . Ağrı bi ara bende de oldu endişe etmeyin Allahın izniyle tutunmuştur bebeğiniz dua edelim bol bol
Aynıydı aslında. Su tüketimi, yapılan saat falan da etkiliyor sanırımFar
Farklı bi marka mi kullanmıştın
Ben 7.gun test yapicaktim Allah nasip etmedi bole seylere cok inanirim idrarimi yaptigim kap catlakmis idrarim hep bosa akmis ve bu yuzden yapamamistim sonrada vazgectim 9.gun oldu artik yapabilirim varsa cikar demistim .ve de Silik bir sekilde cikti kendi kendime dedimki demekki 7.gun yapsam cikmayacakti ve de cok uzulecektim rabbim nasip etmedi dedimBen 7. Test yapmıştım negatifti. Sen 9. Günden önce silik çizgiyi gormusmuydun
Sağol canım benim. Çok destek oldun banaya bak ben sana dedim canım değerin de güzel katlamış maşallah maşallah
Evet oluyor ama havada soğuk
Bende de oluyor korkma canımRegl ağrılarım başladı hayrola
Sürekli mi oluyor canım.Bende de oluyor korkma canım
Ha doğru.Aynıydı aslında. Su tüketimi, yapılan saat falan da etkiliyor sanırım
Sebebi belli olmayan sıvı var bende hidrosalpinks vardı , bağlandı ama bence sızdırıyor öyle yani , o sıvı varken zor
ay canım ne mutlu bana o zaman . inş sağlıkla güzel bir hamilelik geçiririz hepbirlikte :) dediğin gbi rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inşAmin çok teşekkür ederim bana ilk sen umut oldun bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.amin rabbim cümlemizd nasip etsin.Olmayanlara da bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah :)
Sağol canım benim. Çok destek oldun bana
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah :) Darısı bizlere olsun :)Rabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)