2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım şuan gözlerim yaşlı yaşlı oturuyorum dua ve ilahi okundukca boğazım dugumleniyor tuvalete kaçıyorum iki dakika da bir ağlamak için

canımm seni çok iyi anlıyorum ama sakın sakın öyle yapma kimseye belli etme. dost var düşman var. sevenlerini üzüp sevmeyenin varsa sevindirme. allah güç versin sana, dua et sadece dua et allah sana da bize de nasip etsin inşallah.

Amin canım aynen dostta var düşman da onun için kaçıp gidiyorum arka odaya lavaboya çaktırmamak için oturduğumda da hepimiz için dua ediyorum hazır kuran okunuyorken Allah'ım sen yardım et lütfen bize lütfen yüce Rabbim

Bişey olmamıştır korkma. Benim de bigün ağrıyıp bigün ağrımadığı oldu. Ben inanıyorm olacak senin:)

Sebebi belli olmayan sıvı var bende hidrosalpinks vardı , bağlandı ama bence sızdırıyor öyle yani , o sıvı varken zor
Evet hidrosalpinks engel oluyor ama çaresi var baglanmasindan çok tamamen alınması daha iyiymiş tüpün . Sizdirdigindan şüphen bile varsa önce onu hallet iyi bir doktora git . Canını sıkma test günün gelsin bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…