-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.661
Canım şuan gözlerim yaşlı yaşlı oturuyorum dua ve ilahi okundukca boğazım dugumleniyor tuvalete kaçıyorum iki dakika da bir ağlamak için
Yaptım valla. Korkup sakındıkça daha kötü oluyor.Aman da aman gebelik takvimi ne yakisirmis maşallah :)
Rabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)
Amin canım inşallah iyimser ol kötü düşünüp kendini kasma güzel ilerliyor çok sukurYaptım valla. Korkup sakındıkça daha kötü oluyor.
Sağol canım benimmm. Darısı başına inşallah canım arkadaşım
Merhaba arkadaşlar. Ben test yaptırdım. 230 çıktı. İlkinin hemen hemen 2 katı.
Demekki neymiş gebelik testlerine güven olmazmış
Amin canım aynen dostta var düşman da onun için kaçıp gidiyorum arka odaya lavaboya çaktırmamak için oturduğumda da hepimiz için dua ediyorum hazır kuran okunuyorken Allah'ım sen yardım et lütfen bize lütfen yüce Rabbimcanımm seni çok iyi anlıyorum ama sakın sakın öyle yapma kimseye belli etme. dost var düşman var. sevenlerini üzüp sevmeyenin varsa sevindirme. allah güç versin sana, dua et sadece dua et allah sana da bize de nasip etsin inşallah.
Bişey olmamıştır korkma. Benim de bigün ağrıyıp bigün ağrımadığı oldu. Ben inanıyorm olacak senin:)Kasik ağrım oluyordu. Bugün yok. O tedirgin ediyor beni. Bu de biraz griptim. Dün gece hapşırdim sağ karnim kasildi. Bugunde ağrım olmayınca canım sıkıldı acikcasi. . Bu tiksirik ile bebeğim varsa onu kaybetmek istemem.
Hayirlisi Allah büyük.
İyi bir habere
İhtiyacım var.
Beklemek beni geriyor
Sbirsizlandim
Rahim sıvısı derken?
3. Gün ebriyosuydu. 9. Gün idrar testinde çıktı. 2 gün sonra tekrarladığımda silikleşmişti ben de kimyasal diye çok korktum ama şükür alakası yokmuş. Katlandı değerimCanim sen idrar testi yapmismiydin. Kaçıncı gün embriyosuydu
AyyyyBişey olmamıştır korkma. Benim de bigün ağrıyıp bigün ağrımadığı oldu. Ben inanıyorm olacak senin:)
Farklı bi marka mi kullanmıştın3. Gün ebriyosuydu. 9. Gün idrar testinde çıktı. 2 gün sonra tekrarladığımda silikleşmişti ben de kimyasal diye çok korktum ama şükür alakası yokmuş. Katlandı değerim
Gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına al. Kaçıncı günü yaptın test.Rabbime şükürler olsun ki pozitif cnm :)
ÇıkabilirKızlar selam 5.gün emriyosu bugun 7.günüm. Test günüm pazartesi. Yarın idrarda çıkarmı sizce
Amin cnm cok teşekkür ederim.5.gün embriyosuydu 9. Gün idrar yaptım silik cıkınca gittim hemen kan verdim 203 cıktıGözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına al. Kaçıncı günü yaptın test.
Kan testi kaç cikti
Maşallah değerde güzel sağlıkla kucaklayan bebeğini ...Amin cnm cok teşekkür ederim.5.gün embriyosuydu 9. Gün idrar yaptım silik cıkınca gittim hemen kan verdim 203 cıktı
Evrt ilkti tesekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallahMaşallah değerde güzel sağlıkla kucaklayan bebeğini ...
İlk denemendi .sanırım demi cnm
Evrt ilkti tesekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah
ya bak ben sana dedim canım değerin de güzel katlamış maşallah maşallahMerhaba arkadaşlar. Ben test yaptırdım. 230 çıktı. İlkinin hemen hemen 2 katı.
Demekki neymiş gebelik testlerine güven olmazmış
Evet hidrosalpinks engel oluyor ama çaresi var baglanmasindan çok tamamen alınması daha iyiymiş tüpün . Sizdirdigindan şüphen bile varsa önce onu hallet iyi bir doktora git . Canını sıkma test günün gelsin bi bakalımSebebi belli olmayan sıvı var bende hidrosalpinks vardı , bağlandı ama bence sızdırıyor öyle yani , o sıvı varken zor