2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bence kan tahlili yap. İnşallah pozitif sonuç alirsin

Kızlar bugün ignelerimin 5. günü yumurta takibindeyim karnım çok şişti rahatsız eder vaziyette yapışkan saydam bi akıntı da var daha önce hiç böyle olmamıştı gonal-f ve merional kullanıyorum yumurtalar için sizde de böyle oldu mu

Normal canım.

akıntı olması normal canım bende de olmuştu. şişlikte kabızlığın varsa ondan olabilir

Banada opudan sonra 7-8 gün içinde olursun demişlerdi. Normalde günüm hiç geçmez hatta hep gününden erken olurum opudan 12 gün sonra oldum, regl ama olucaz diye bekliyoruz ya stresden geç geliyor regl

Siz de bi ay yumurta toplanip diger ay mi transfer yapiliyo

Kizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Ben yaptırdım achim çarşamba günü.agrili olmuyor.cok az bi anestezi verdiler uyumadım ama agri sizi hissetmedim.korkma hiç anlamıyorsun bile ne oldugunu bence çok gerekli benim kürtaj sonrası yapışıklık varmis onu actilar birde rahim filminde gözükmemişti ama histeroskopide gözüktü iki adet minik polip varmış onu kesmisler

Kızlar negativ içim acıyor yüreğim yanıyor
Önce bikaç gün için acıyacak niye ben diye soracaksın ama sonra ben güçlü Bi kadınım bunu da atlatacağım yine yeniden diyerek tekrar başlayacaksın çünkü sen kadınsın anne olacaksın bu Bi imtihan sabrın deneniyor Allah sevdiği kulunun sesini duymak için dert verirmiş duasında sesini duyayım diye ağla üzül ama çabuk toparlan lütfen hele bugün aşure günü bolca dua et en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun

Sağol canım mecbur güçlü olmak zorundasın başka şansımız varmı içimizin acısını bizden başka kim bilebilirki ama güçlü gözükmen lazım başka çare yok yemiyırsa öyle durma anne gözünün içine bakar kayınvalide kayınpeder kardeşin eşin dostun gözünün içine bakar gelde üzüntünü beli et onlaramı üzülesin üzülüyorlar diye kendinemi üzülesin off içine at güçlü ol güçlü ol sen güçlüsün lafından ve üzme kendini lafından yemin ederim nefret eder oldum ya artık diğiliz biz güçlü olmaya çalışıyoruz ama değiliz sadece öldürmeyen acı derlerya onu yaşıyoruz

Düşük yaptıktan sonra herkes sen güçlüsün Dedi ağlamama bile müsade edilmedi herkesten habersiz terapiye gittim ikinci denemeye hazırlıyor beni yılların birikimini de böylece atıyorum galiba

Yok canim yaşım 40 hic gebelik yaşamadım cocugum yok.
EN fazla yasadigim gecen hafta transfer sonrasi ilk gün hamile olduğum hissi
O bile guzeldi
canım ben eminim gerçekten pozitif sonucu gördüğün gün de olacak allahın izniyle . dondurulmuşu olmayanlar var bak senin ne güzel dondurulmuşunda var . hem herkes seni gerçekten çok seviyor ve emin ol sen eğer üzüntünü paylaşmazsan biz üzülürüz . iyi kötü herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek olmak için burdayız. bizi biz anlamazsak başka kim anlar ki zaten

Benim de 5. Gün embriyosu ,5. Günüm transferin, teste başladım negatifi aldım oturdum . Zaten umudum azdı alıştırıyorum kendimi

5. Gun daha tutunma bitmediki Nescafe87 hcg salinsin
Teste en erken tranferinin 7-8. Gunu baslamani tavsiye ederim hergun bak istersen sonrasinda
Daha vucutta salinmaya baslamayan bir hormon icin kendini strese sokuyosun
Unut o testi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…