- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.181
Kızlar 14 günüm 2 gündür hafif koyu renk akıntım oluyor bu akşamda progestanı yaparken göbek altında ve kasıklarda resmen horon tepiyorlar :)
Eşim de beni teselli etmekten kendi üzülemedi bile
Kizlar buu göbeğimdeki bantları sökebilir miyim artik ?
Bu arada eve geldim, temizlik yaptim bi güzel, camasir bulaşık ne varsa giriştim, egildim kalktim. Agir kaldirdim :)
bi de köpüklü sabunlu sıcacık bi duş alicam şimdi:) siz hamileleri kıskandırmak gibi olmasın ama :))
Valla 6. His Sanirim:
Pazartesi den beri kendimi alıştırıyordum bu fikre..sizde de böyle olmusmuydu, olmuycani hisseden var mi onceki transferlerinde?
Canım hiç sorma ya doktorum öyle istedi eşimde tuturdu bekliyelim diye yarın son yarın akşam 21 de akşam 9 da dananın kuyruğu kopacakNAsi 14 gün sabrettin niye o kadar gec degil mi?
Canım niye ilk ve son denemen bende bu duyguyla başladım iki yumurta döllendi biri transferin yedinci günü düştü ikinci bende kaldı ama sonunu göremedik nasip dedik düşükten on gün sonra tekrar karar verdim tek yumurta olsa da deneyeceğim ve sonuna kadar götüreceğim diye umut et lütfenÜzüleceksin biliyorum hemde dibine kadar ama bu anlık olacak bizlerde öyle birgüç varki küllerimizden doğuyoruz yaşın kaç bilmiyorum ama Emin'im deneyecek yine zamanın ve gücün olacak bak benden sadece 2 yumurta çıktı 2 si kondu ya hep ya hiç yani ne yapalım ilk şok geçince hayat devam edecek bizim içinde ha bu benim ilk ve son denemem olacak ama senin için son değil bu bile mutlu etmeye değmez mi senin için dua edeceğim tez zamanda dileğine kavuşursun inşallah
Canım benim de transfer günü ile birlikte 4. Günüm ara ara sızlama oluyor kasıklarımda. Ve ayaklarıma üşüme geliyorKızlar transfer sonrası 3. Günüm ve hiçbir belirti yok
Canım hayırlısı olsun öncelikle benimde 4. Günüm çok şükür kabız olmadım anneme daha transfer olmadan kuru kayısı aldırıp haşlattım ve rondo dan geçirdi onu içiyorum iyi geliyor yemeklerden sonraSelam kizlar benimde dun oldu transferim 2tane 3.gun dondurulmus koyuldu.Rabbim cumlemize nasib etsin ins.suan kabiz olan varmi ya??ben transfer oncesi ilaclardan dilayi kabiz oldum ve suan hic wc hissim yok sukur.belli belli kabizim yani.duphalac verdi doktorum onuda icmeye korktum bugun.getiriyo tamam ama genede ikinmam gerek basta.sizlerin durumu nasil?hep yatiyomusunuz napiuosunuz?akil verin bna
Benim de 5. Gün bana da oluyor arada. İlaçlardan olabilir. Şişkinlik varCanım benim de transfer günü ile birlikte 4. Günüm ara ara sızlama oluyor kasıklarımda. Ve ayaklarıma üşüme geliyor
Cnm bende miratech marka 4 tane almistim en son yaptigimda kop koyu olmustu. Sonra baska bir idrar testi aldim dün yaptim silik çıktı ödüm koptu kesin degerim düstü kimyasal oldu dedim hatta bugün kendimi olumsuza hazirlamistim ki meger degerim 4 kati katlamis . yani diyecegim idrar testlerine belli olmuyor cnm kafani teste takip morelini bozmaYa elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
Canım benim de transfer günü ile birlikte 4. Günüm ara ara sızlama oluyor kasıklarımda. Ve ayaklarıma üşüme geliyor
Çok fazla ilaç alıyoruz vücudumuza. Ve adet belirtileri ile gebelik belirtileri benzer biliyorsun canım olumlu düşünelim öyle olsun inşallahBenim de 3. Gün , ayaklarım benim de üşüyor , tıpkı adet öncesinde olduğu gibi ... umutlar bende kara yani
Ay bak bu yüreğime su serpti. Bence de yaaa kıçıkırık bi test yüzünden kendimi üzmeyeceğim. Biri şu topiğe bi nazar boncuğu koysun beeCnm bende miratech marka 4 tane almistim en son yaptigimda kop koyu olmustu. Sonra baska bir idrar testi aldim dün yaptim silik çıktı ödüm koptu kesin degerim düstü kimyasal oldu dedim hatta bugün kendimi olumsuza hazirlamistim ki meger degerim 4 kati katlamis . yani diyecegim idrar testlerine belli olmuyor cnm kafani teste takip morelini bozma
Ama bişey diyeyim mi hep sen soktun test yapmayo aklıma. Her gün kontrol ediyorum koyulaşıyor mu diye dedin ya ben de hemen atladım işte.Cnm bende miratech marka 4 tane almistim en son yaptigimda kop koyu olmustu. Sonra baska bir idrar testi aldim dün yaptim silik çıktı ödüm koptu kesin degerim düstü kimyasal oldu dedim hatta bugün kendimi olumsuza hazirlamistim ki meger degerim 4 kati katlamis . yani diyecegim idrar testlerine belli olmuyor cnm kafani teste takip morelini bozma
Hayır ya ilk 3 günde ne belli olmuş ki umutlar kara diyorsun en olumlu olanı düşünüyoruz canım lütfen daha embriyo bile 5. Gün anca yerleşiyormuş bakalım o günleri görelim sonra yorum yaparızBenim de 3. Gün , ayaklarım benim de üşüyor , tıpkı adet öncesinde olduğu gibi ... umutlar bende kara yani
Kiz ben yapmayin diye bir yerimi yırttım ama :) artik yapmiycam zaten yeter :) kan testinde de gördüm katladi daha yapmam :)Ama bişey diyeyim mi hep sen soktun test yapmayo aklıma. Her gün kontrol ediyorum koyulaşıyor mu diye dedin ya ben de hemen atladım işte.
Yapma millete de örnek olma kız yeter
Yok yok devam edeydin her saat yapaydın deli kız ya bide bi daha yapmam yo :) :) bundan sonra gününden önce test yapana anne terliği atıyoz :) %100 isabet eder biliyonuz :)Kiz ben yapmayin diye bir yerimi yırttım ama :) artik yapmiycam zaten yeter :) kan testinde de gördüm katladi daha yapmam :)
Benim de 3. Gün , ayaklarım benim de üşüyor , tıpkı adet öncesinde olduğu gibi ... umutlar bende kara yani
Yok yok devam edeydin her saat yapaydın deli kız ya bide bi daha yapmam yo :) :) bundan sonra gününden önce test yapana anne terliği atıyoz :) %100 isabet eder biliyonuz :)
Hayır ya ilk 3 günde ne belli olmuş ki umutlar kara diyorsun en olumlu olanı düşünüyoruz canım lütfen daha embriyo bile 5. Gün anca yerleşiyormuş bakalım o günleri görelim sonra yorum yaparız