2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım sağol desteğin için benim çocuğumda var zaten o Benim tesellim yaş 41 olmuş yapmadım dememek için yaptım ben zaten hep dualarımda rabbim önce olmayanlara ver dedim hep çünkü ben anneliği tattım dilerim yaradandan hepinizin kucakları dolar benim olup yada olmaması Allah'ın takdiri ama ben bir kere daha yapmayacağım ama hep sizlere dua edeceğim

Kizlar bi soru
Dondurulmus embriyoyu koyarken yinemi bi tüp bebek parasi vericez?
Bilgisi olan var mi

yok canım sadece transfer ücreti. merkezden merkeze fark eder mi bilmem tabii. ben şişli memorial'dayım. sadece transfer için 3100 ya da 3500 vereceğiz hatırlamıyorum şimdi tam.

Canım, regl değildir ağlayıp üzme minik susam tanesini de azcık kahverengi leke gelebilir tutunma sonrası dedi bana hemşire. Bende de gelmedi diye korkuyorum tutunmadimi acaba diye.. ayetel kürsiyi oku dua et...

Canım ya mubdi nin hikmeti ne esin öyle yapınca ?sen eşine yaptırdın mi

Kizlar bi soru
Dondurulmus embriyoyu koyarken yinemi bi tüp bebek parasi vericez?
Bilgisi olan var mi
Tabiki veriyorsun canım kim kime beleşe ne veriyor :) ama yumurta toplama vesayre şeyler olmadığı için sadece transfer parası ödeniyor onun içinde takip ve bir kaçta tetkik oluyor tabi bunu dondurduğun yerde oluyorsan ama embriyılarını taşıtıyorsan taşıma parası bazı doktorlar ilk muayne ücreti alıyor bazı doktorlar transfer parasının içinde bize ödetiriyor çok nadir bir kesimde kıyak yapıp almıyor :)

Canım ya mubdi nin hikmeti ne esin öyle yapınca ?sen eşine yaptırdın mi

yoktan var eden bütün varlıkları yaratan demek Allahın 99 isminden biri canım.eşime yaptırdım ve hala hergun de yaptırıyorum bende tekrar ediyorum.ayrıca meryem suresinin de hikmetine çok inanıyorum 41 defa okumuştum önceden rabbim kabul etsin inşallah

canım kanama olabilirmiş zaten bu normal demişlerdi sade çok yoğun gibi olursa haber ver demişler bende olmadı ama bencede tutunmadir ilaçlar kullanıyor adet gelmiyor ki

Canım benimde boyumca kızım var yaş kırk ama evlat birde beşte olsa farketmiyormuş inan Allah olmayanlara tattırsın bu topikteki tüm arkadaşlara be herkese duam arkasından da bize tekrardan inşallah

BEN de 41 kez okudum olmadı bebis ama ... ya mubdi yi transfer sonrası deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…