- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.141
Ederim cnm etmezmiyim darisi basiniza ins . cok sagolMaşallah gözün aydın canım bizlerede dua et
Yok yani mecbur yapilmasi gerektigi icin ücretsiz demek istedim cnm . yani ama emin olamazsin ki kanda baktirmadanCanım derdim gebelik testinin ücretli olması değilde nedense kendimi çok yıpranmış hissediyorum
Canım Allah razı olsun zaman ayırıp derdime derman olduğun için rabbim işlerini kolaylaştırsınYok yani mecbur yapilmasi gerektigi icin ücretsiz demek istedim cnm . yani ama emin olamazsin ki kanda baktirmadan
Offff bu stresler ömürden ömür götürüyor yaş 41 olunca utanıyorum birazda gidip kan vermeye çünkü ben Ankara'nın ilçesinde oturuyorum burada yaptırırım muhtemelen herkes tanıdık:)canım kan testi mutlaka yapmalısın çünkü ilaclarimiz var ve onları hamilelik varsa bir sure daha kullanıcaz idrar testi benim şuan bile silik.çıkıyorken sen kan testi yapmadan ben hamile değilim diyemezsin ya varsa bebegin kullandığımız ilaçlardan zaten adet olamıyoruz onları birakmann lazim sen testi yapmadan ilaçları da bırakınca adet olduğunu sanıp başka şeylerde başına gelebilir.tamam bende o gün ke simde değil dim acayip korkum vardı ama mecburdum yani ve sonuç çıkınca bana kesinlikle aksatmak yok ilaçlara devam dediler
Evet kizlar yatmayin muhtemelen bendeki sorun o
Doktor normal hayatina dön dedigi halde ben yattım
Siz yatmayin
Ağlıyorum ama kabulleniyorum elimden baska birsey gelmiyor
Bir tane dondurulmuşum var allahtan o var
Şu an tek tesellim
Ama ilaçlarına devam etmen gerekiyor gebelik varsa. Devam etmezsen bebeği riske atıyorsun çünlü. Gebelik yoksa da ilaçları bırakmalısın. Bu yüzden mutlaka kanda gebelik testini yaptırıp emin olman lazım. İlaçları kullandığın sürece zaten adet olmazsın. Gebelik yoksa da ilaçları kullanmanın faydası değil zararı olur. Üstelik idrar testi yanıltıcı. Bence test gününde git kan testi yaptır.Ben sadece test günümde idrar testi yapacağım ve sonrasında kan testi yapmayacağım adet olmayı bekleyeceğim umut beni ayakta tutuyor
Sanırım bütün zırhımı takınıp o gün gidip kan vereceğim sonuca internetten bakarım artık:)Ama ilaçlarına devam etmen gerekiyor gebelik varsa. Devam etmezsen bebeği riske atıyorsun çünlü. Gebelik yoksa da ilaçları bırakmalısın. Bu yüzden mutlaka kanda gebelik testini yaptırıp emin olman lazım. İlaçları kullandığın sürece zaten adet olmazsın. Gebelik yoksa da ilaçları kullanmanın faydası değil zararı olur. Üstelik idrar testi yanıltıcı. Bence test gününde git kan testi yaptır.
Ne demek cnm bnm birbirimize destek olmak icin burdayizCanım Allah razı olsun zaman ayırıp derdime derman olduğun için rabbim işlerini kolaylaştırsın
Offff bu stresler ömürden ömür götürüyor yaş 41 olunca utanıyorum birazda gidip kan vermeye çünkü ben Ankara'nın ilçesinde oturuyorum burada yaptırırım muhtemelen herkes tanıdık:)
yok gitmedim. Watsapdan yazdım. İki güne bir tekrarla dedi. Yükselişini takip edelim dediHamileyimmmm diye hastaneye gittin mi canım. Hemşire ya da doktor falan nasıl karşıladı.
Acaba ben hamile olursam .
Gitsem gogsen bey özlem hanim ben Hamileyimmmm desem ne derler ki.
Opu den çıkıp ilaç yazdırmaya doktor yanına gidince hala narkoz etkisinde idim.
Ve sapür Süpür konuştum.
Doktor güldü ve bir şeyler dedi.
Sımsıkı sarıldı.
:)
Kendimi iyi hissetmistim.
Ne kadar güzel anlatmışsınız.herkes üzülme dese de üzülüyorsun bir süre kabullenemiyor insan. ama sonra yeniden ümitle tekrar denemeye başlıyorsun ve zamanı gelince pozitifi görüyorsun
Kızlar crinone jel bel ağrısı yaptı mi sizde benim belim çok ağrıyor
canım hayırlı olsun inşallah.o şurubu iç canım bol bol su ve lifli yiyecekler yemeye çalış ayrıca arada gezin hep yatmakta kabız yapıyor ama ilk zamanlar daha çok oluyor insanı rahatsız ediyor
Merhaba canim benim kurtaj olmustu. Simdi yenid3n tedavideyim. Gereken tüm testler rahim filmi ve histeroskopi yapildi. Kanda pihtilasma tasiyiciligim varmis. Genetik testlerimiz temiz cikti. Bebegim ya pihtidan gitti yada genetiktir onu bilemiyoruz genetik test yapilmadigi icin bebege. Bu adetimle bende basliycam. Umarim güzel gecer hersey bu defaseyirdefteri seni ilk tedavi olduğum zamanlardan hatırladım ozaman ilk defa topikleri okumaya başlamıştım . Neyaptjn sen nasıl süreçlerden geçtin ??
Saol cnm.sendemi yeni transfer oldu
ben hamişim canım pazartesi öğrendim daha taze yani
Bende de bel ağrısı var ama jelden mi bilmiyorumKızlar crinone jel bel ağrısı yaptı mi sizde benim belim çok ağrıyor
Ya elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba