- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.081
Sagol cnmMaşallah canım.
Canim lutfen cok uzulme olurmu. Yilmak yok yola devam edecegiz. Allahin bir bildigi zamani vardir ne desem bos biliyorum seni teskin etmez ama soyle dusun 3. 4. 5. Deneyen insanlar var. Bunun garantisi yok. Sakin tedavi birakma bizimde olacak elbetKizlar üzgünüm ama sitenin ilk kötü haberini veriyorum
İdrardan sonra dayanamadim kan vermeye gittim
Ve sonuc negatif
Tebrikler tekrar canim
Canim lutfen cok uzulme olurmu. Yilmak yok yola devam edecegiz. Allahin bir bildigi zamani vardir ne desem bos biliyorum seni teskin etmez ama soyle dusun 3. 4. 5. Deneyen insanlar var. Bunun garantisi yok. Sakin tedavi birakma bizimde olacak elbet
Canim inan bu sefer olmadı diye kendini çok üzersen bu senin hormonlarını etkiliçek ve adet olacağın varsa bu süre uzucak kendini üzme sakin tamam mı ben çok üzdüm kendimi sıkıntıdan 1 ay adet olamadım . Inşallah bir sonraki seferde olur elbet olur ama zamanını Allah bilir ..Kizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
Ve sonuc negatif
Masallah canim benim cok sewindim sorunsuz bir hamilelik olur insallah :)Cok şükür 462 olmus cnm degerim :)
Evet cnm baktırdım 462 olmus cok sükür :)
Evet cnm baktırdım 462 olmus cok sükür :)
Ay o anı hiç yaşamak istemiyorum canım yaaa bir an önce normalleşmek istiyorumceymi test gününde bile belki idrarda cikmayabilir canım. Kan kesin çözüm. Salı günü senin için dananin kuyruğu kopacak
12. Gün 124 çıkmasi çok normal yani 12.gün uzun bir süre 300 lerde olması gerekiyor çoğul gebelik için
Uzulme canim hersey bizim icin mutlaka mukafatini bir gun alacaksin bunda olmazsa digerinde Rabbim ruhuna sakinlik wersinKizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
Ve sonuc negatif
Bebeğin zamanını bekliyor canım.Kizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
Ve sonuc negatif
Üzüleceksin biliyorum hemde dibine kadar ama bu anlık olacak bizlerde öyle birgüç varki küllerimizden doğuyoruz yaşın kaç bilmiyorum ama Emin'im deneyecek yine zamanın ve gücün olacak bak benden sadece 2 yumurta çıktı 2 si kondu ya hep ya hiç yani ne yapalım ilk şok geçince hayat devam edecek bizim içinde ha bu benim ilk ve son denemem olacak ama senin için son değil bu bile mutlu etmeye değmez mi senin için dua edeceğim tez zamanda dileğine kavuşursun inşallahKizlar üzgünüm ilk kötü haberi veriyorum
Ve sonuc negatif
:)Ay o anı hiç yaşamak istemiyorum canım yaaa bir an önce normalleşmek istiyorum
Ben sadece test günümde idrar testi yapacağım ve sonrasında kan testi yapmayacağım adet olmayı bekleyeceğim umut beni ayakta tutuyor
Haftaya işe başlıyorum ve bu süreçte düşündükçe isyan etme noktasına geldiğimi fark ettim bütün gün bunu düşünür oldum bu beni rahatsız ediyor o yüzden zaman geçsin bakalım adet olmazsam zaten hamileyimdir belki böyle daha heyecanlı olur eşim o konuda sakin o daha tevekküllü eğer çıkmazsa sanki daha çok hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum belkide kaçıyorum belirtide olmayınca umudum azalıyor ondan bakalım nasip kısmet:)
Hersey olacağına varıyor canım.
İnşallah hayirlisiyla yüzün güler.
Esin ile birlikte mi sonucu öğrenmek istiyorsun.
Kendin mi öğreneceksin.