2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

3. de bana sansın %80-85 demişti doktor öylede oldu. inşallah Allah nasip eder tedaviler çok yıpratıyor insanı

canım banada transfer ederken çok kaliteli bir emriyo koyduk kalitesi çok iyi hata onu riske atmamak için 1 tane koyalık dedi doktorum bu sefer beni dinle dedi inşallah yanılmaz inşallah çok zor bide benim ilk tüp bebek 2014 oldu bu marta başladım eylüle kadar aslında 3 deneme bir tanesi kabul etmedikleri yanlış bilgilendirme yüzünden transfere kadar geldim transferim iptal oldu bir sonraki ay tekrar transfer oldum yani yaklaşık 7 ayda 3 transfer oldum bu benim için o yüzden çok yıpratıcı oldu özelikle sağlık açısından

3. de bana sansın %80-85 demişti doktor öylede oldu. inşallah Allah nasip eder tedaviler çok yıpratıyor insanı

canım banada transfer ederken çok kaliteli bir emriyo koyduk kalitesi çok iyi hata onu riske atmamak için 1 tane koyalık dedi doktorum bu sefer beni dinle dedi inşallah yanılmaz inşallah çok zor bide benim ilk tüp bebek 2014 oldu bu marta başladım eylüle kadar aslında 3 deneme bir tanesi kabul etmedikleri yanlış bilgilendirme yüzünden transfere kadar geldim transferim iptal oldu bir sonraki ay tekrar transfer oldum yani yaklaşık 7 ayda 3 transfer oldum bu benim için o yüzden çok yıpratıcı oldu özelikle sağlık açısından

Başkent üni hastanesinde ankarada. Doktor bana düzenli artıp 1000i geçince gel dedi

çok haklısın ben 3 yılda 3 deneme yaptım ama her seferinde acayip strese giriyordum.Hiç olmayacakmış gibi geliyordu.ama oldu.ümitsizliğe kapılma sperm ve yumurta oldugu sürece ümit var demektir. olur inşallah bu sefer olmazsa biraz ara verirsin dediğin gibi sağlık açısındanda zorluyor insanı vücuda anormal bir durum yaşatılıyor her seferinde

çok haklısın ben 3 yılda 3 deneme yaptım ama her seferinde acayip strese giriyordum.Hiç olmayacakmış gibi geliyordu.ama oldu.ümitsizliğe kapılma sperm ve yumurta oldugu sürece ümit var demektir. olur inşallah bu sefer olmazsa biraz ara verirsin dediğin gibi sağlık açısındanda zorluyor insanı vücuda anormal bir durum yaşatılıyor her seferinde

Ya bi de size sakın test yapmayin yarindan önce dedikce ben yapiyorum valla şaka gibiyim
Böyle ele basi olur mu hic :) yaptigimdan beri agliyorum cok gıcık bi durum

kaşınıyorsun ne diyim arkadaşım yapma artık yapma güzelim az söz dinle yahu yok sakal bırakacam topikte ben yapmadım yapmam da bişey anlatım de kop ben ikindi denemem de gebelik testi bakıyordum :) toz şeker ile limon ile çamaşır suyu ile sirke ile aklına ne gelirse internet her gördüğü denedim ama kafam bastığında çok geçti :) hep pozitifti sonuçlar ama hesaba katmadığım tek şey idrar asitli olduğu için bildiğin neyin üzerine işersen işe köpürüyormuş :) tecrübeyle sabit :)

Başkent üni hastanesinde ankarada. Doktor bana düzenli artıp 1000i geçince gel dedi
Hamileyimmmm diye hastaneye gittin mi canım. Hemşire ya da doktor falan nasıl karşıladı.
Acaba ben hamile olursam .
Gitsem gogsen bey özlem hanim ben Hamileyimmmm desem ne derler ki.
Opu den çıkıp ilaç yazdırmaya doktor yanına gidince hala narkoz etkisinde idim.
Ve sapür Süpür konuştum.
Doktor güldü ve bir şeyler dedi.
Sımsıkı sarıldı.
:)
Kendimi iyi hissetmistim.

Yahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?
canım ben 7 gün iş başı yaptım daha erken başlıcaktım normalde ama ağrılarım çok fazla olduğu için gidemedim işe çok şükür benim işyerim çok anlayışlı olduğu için sorun olmadı hata onlar bana bir hafat daha gelmememi istedi ama ben kafam dağılsın diye başladım

Yahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?
Canim istanbulda evine işine hastane uzak mi yakın mi bilemiyorum ama. İş yeri ile konuştum ben amirim ile. Bu süreçte muayene ve kan için önce hastaneye gidiyordum. Sonra işe. . Opu ve transferde yıllık izin aldım. Transferde sonra da 5 gün rapor

Ben normalde çalışıyorum
Calisacaktimda ama sagolsun sagdan soldan aman ayaga kalkma aman egilme duser dedikleri icin:) bi haftadir yatiyorum kafayi yiycem
Hayatimda hic tam bir gün evde olmadim
Acayip strese girdim
Siz oyle yapmayin
Hamile kalan arkadaslar var onlar dengeyi bulmuşlar onlarin tecrübelerine gore davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…