- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.061
Cnm yarin hayirli sonuclar alacaksin ins allahin izniyle bak ne kadar zaman var diyorduk geldi bile cumaErken yapilan idrar hcg testi yaptim tek cizgi
Yarin test yapacaklar siz yapmayin can sıkıcı oluyo
3. de bana sansın %80-85 demişti doktor öylede oldu. inşallah Allah nasip eder tedaviler çok yıpratıyor insanı
İşte onu diyorum. Sadece hcg den anlaşılabilen bişey değil çoğul gebelik12. Gün 124 çıkmasi çok normal yani 12.gün uzun bir süre 300 lerde olması gerekiyor çoğul gebelik için
3. de bana sansın %80-85 demişti doktor öylede oldu. inşallah Allah nasip eder tedaviler çok yıpratıyor insanı
Cok şükür 462 olmus cnm degerim :)İnsallah canim sende yarin yukselen degerini alirsin insallah
Başkent üni hastanesinde ankarada. Doktor bana düzenli artıp 1000i geçince gel dediSen hangi merkezde yaptırmıştın? Benim üniversite hastanesinde oldu. Sonuçtam sonra doktor beni kucaklayacak sandım. Sekreter pazartesi de kan verip bize bilgi ver 10 gün sonra muhtemelen doktorla görüşeceksiniz dedi. Özelde durum nasıl acaba
Canim ... sıkma canını. .. nolur... kanda belli olur.Ya bi de size sakın test yapmayin yarindan önce dedikce ben yapiyorum valla şaka gibiyim
Böyle ele basi olur mu hic :) yaptigimdan beri agliyorum cok gıcık bi durum
çok haklısın ben 3 yılda 3 deneme yaptım ama her seferinde acayip strese giriyordum.Hiç olmayacakmış gibi geliyordu.ama oldu.ümitsizliğe kapılma sperm ve yumurta oldugu sürece ümit var demektir. olur inşallah bu sefer olmazsa biraz ara verirsin dediğin gibi sağlık açısındanda zorluyor insanı vücuda anormal bir durum yaşatılıyor her seferindecanım banada transfer ederken çok kaliteli bir emriyo koyduk kalitesi çok iyi hata onu riske atmamak için 1 tane koyalık dedi doktorum bu sefer beni dinle dedi inşallah yanılmaz inşallah çok zor bide benim ilk tüp bebek 2014 oldu bu marta başladım eylüle kadar aslında 3 deneme bir tanesi kabul etmedikleri yanlış bilgilendirme yüzünden transfere kadar geldim transferim iptal oldu bir sonraki ay tekrar transfer oldum yani yaklaşık 7 ayda 3 transfer oldum bu benim için o yüzden çok yıpratıcı oldu özelikle sağlık açısından
çok haklısın ben 3 yılda 3 deneme yaptım ama her seferinde acayip strese giriyordum.Hiç olmayacakmış gibi geliyordu.ama oldu.ümitsizliğe kapılma sperm ve yumurta oldugu sürece ümit var demektir. olur inşallah bu sefer olmazsa biraz ara verirsin dediğin gibi sağlık açısındanda zorluyor insanı vücuda anormal bir durum yaşatılıyor her seferindecanım banada transfer ederken çok kaliteli bir emriyo koyduk kalitesi çok iyi hata onu riske atmamak için 1 tane koyalık dedi doktorum bu sefer beni dinle dedi inşallah yanılmaz inşallah çok zor bide benim ilk tüp bebek 2014 oldu bu marta başladım eylüle kadar aslında 3 deneme bir tanesi kabul etmedikleri yanlış bilgilendirme yüzünden transfere kadar geldim transferim iptal oldu bir sonraki ay tekrar transfer oldum yani yaklaşık 7 ayda 3 transfer oldum bu benim için o yüzden çok yıpratıcı oldu özelikle sağlık açısından
Ben sadece test günümde idrar testi yapacağım ve sonrasında kan testi yapmayacağım adet olmayı bekleyeceğim umut beni ayakta tutuyorErken yapilan idrar hcg testi yaptim tek cizgi
Yarin test yapacaklar siz yapmayin can sıkıcı oluyo
Ya bi de size sakın test yapmayin yarindan önce dedikce ben yapiyorum valla şaka gibiyim
Böyle ele basi olur mu hic :) yaptigimdan beri agliyorum cok gıcık bi durum
Hamileyimmmm diye hastaneye gittin mi canım. Hemşire ya da doktor falan nasıl karşıladı.Başkent üni hastanesinde ankarada. Doktor bana düzenli artıp 1000i geçince gel dedi
oyy oyyy maşallah sübhanallah çok sevindim inşallah hayırlısı ile alırsın artık yeni anne :)Cok şükür 462 olmus cnm degerim :)
Maşallah canım.Cok şükür 462 olmus cnm degerim :)
oyy oyyy maşallah sübhanallah çok sevindim inşallah hayırlısı ile alırsın artık yeni anne :)Cok şükür 462 olmus cnm degerim :)
canım ben 7 gün iş başı yaptım daha erken başlıcaktım normalde ama ağrılarım çok fazla olduğu için gidemedim işe çok şükür benim işyerim çok anlayışlı olduğu için sorun olmadı hata onlar bana bir hafat daha gelmememi istedi ama ben kafam dağılsın diye başladımYahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?
Canim istanbulda evine işine hastane uzak mi yakın mi bilemiyorum ama. İş yeri ile konuştum ben amirim ile. Bu süreçte muayene ve kan için önce hastaneye gidiyordum. Sonra işe. . Opu ve transferde yıllık izin aldım. Transferde sonra da 5 gün raporYahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?
Sagol canim ya allah razi olsun :) hepimiz saglikla kucaklayalim ins :)oyy oyyy maşallah sübhanallah çok sevindim inşallah hayırlısı ile alırsın artık yeni anne :)
Yahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?