-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.041
tey tey tey teyyyygozunuz aydin canım rabbim kucağınıza almayı nasib etsin
hep böyle güzel sonuçlar alalım Allahım tamamına erdirsin inşallah
Canlarımmm çok teşekkür ederim iyi ki varsınızztey tey tey teyyyygozunuz aydin canım rabbim kucağınıza almayı nasib etsin
Erken yapilan idrar hcg testi yaptim tek cizgi
Yarin test yapacaklar siz yapmayin can sıkıcı oluyo
Aynen cok haklisin canim benim bakalim artiktransferden sonra ki durumunu şuan netleştiremesin canım ağrıların olurmu o süreçte yoksa hiç ağrısızmı geçirirsin orasını bilemesin her transfer de aynısı olmuyor ağrı sızı bakımından canım bunu çok iyi düşünüp bence eşinizle aslı ortak bir karar vermen lazım bence çünkü gülüm zor bir karar allah korusun allah yaşatmasın negatif olur sonra kendini suçlarmısın keşke gitmeseydim dermisin yada eşin böyle bir şey dermi sen sadece kendini en iyi tanıyabilirsin ve eşini en iyi sen tanıyabilirsin canım bu kararı en doğru sen verebilirsin ben kendimi biliyorum ben gitmezdim çünkü kendi kendimi yerdim oraya gittim dikkat etmedim keşke gitmeseydim derdim kendime ama dediğim gibi canım kendini sen tanırsın ve eşinide ortak bir karar almalısınız
Yaptım bileeeCook mutlu oldum canım darısı bAşıma inşallah günde bir kez darısı esranin başına de karnına dokun ne olur :)
benimde 3.cü denemem inşallah banada 3 denemede nasip olurbenim 3. denemeden oğlum oldu 4. denemeyle ikinciyi istiyorum inşallah sonu hayırlı olur
Canımm merhaba topiğin yazışmalarını okuyordum da ordan gördüm. Sen Mersin tıp fakültesinde mi yaptırdın tüp bebeği? Ben de orda tedaviye başladım daha yumurta toplanmadı ilaçların 7. Günündeyim. Bu arada hamilesin az önce okuyordum yazılarını da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah:)Ben de ağrıda görev yapıyorum. Tedavi için geldim. Annemde kalıyorum. Eşim de transfer sonrası döndü
inşallah Allahın iznıyle, çok arkadaşımın ilk denemede çocuğu oldu benim 3. de nasipmiş[
Allah bağışlasın canım benim.. benim ilk olucak nasipse.
3. de bana sansın %80-85 demişti doktor öylede oldu. inşallah Allah nasip eder tedaviler çok yıpratıyor insanıbenimde 3.cü denemem inşallah banada 3 denemede nasip olur
Dur canım strese sokma sen kendini. Yarın ola hayrolaErken yapilan idrar hcg testi yaptim tek cizgi
arkadaşıma katılıyorumtransferden sonra ki durumunu şuan netleştiremesin canım ağrıların olurmu o süreçte yoksa hiç ağrısızmı geçirirsin orasını bilemesin her transfer de aynısı olmuyor ağrı sızı bakımından canım bunu çok iyi düşünüp bence eşinizle aslı ortak bir karar vermen lazım bence çünkü gülüm zor bir karar allah korusun allah yaşatmasın negatif olur sonra kendini suçlarmısın keşke gitmeseydim dermisin yada eşin böyle bir şey dermi sen sadece kendini en iyi tanıyabilirsin ve eşini en iyi sen tanıyabilirsin canım bu kararı en doğru sen verebilirsin ben kendimi biliyorum ben gitmezdim çünkü kendi kendimi yerdim oraya gittim dikkat etmedim keşke gitmeseydim derdim kendime ama dediğim gibi canım kendini sen tanırsın ve eşinide ortak bir karar almalısınız
Yani bende öyle düşünüyorum yada kullamdığımız ilaçlardanBenim de 3. Gün canım ağrı gibi değilde çok rahatsız etmeyen bi sizi gibi. Belki aklımız hep orda. ondan da olabilir
ay inanmıyorum valla dövücem seni :) ya kadın test yapma dedikçe inadına yapıyon kendini üzecek yer arıyorsun
Evet cnm baktırdım 462 olmus cok sükür :)sezenorhan canım sen ikinci değerine bugün mu bıktıracaktın merak ettim
Öyle miii belki karşılaşmış, konuşmuşuzdur bile :)) çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Gürkan hoca da mısın Devrim hoca da mı?Canımm merhaba topiğin yazışmalarını okuyordum da ordan gördüm. Sen Mersin tıp fakültesinde mi yaptırdın tüp bebeği? Ben de orda tedaviye başladım daha yumurta toplanmadı ilaçların 7. Günündeyim. Bu arada hamilesin az önce okuyordum yazılarını da hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah:)
Sagol canim allah razi olsun ben seni bir yerden hatirliyorum ama nerden :)Tebrikler tekrar canim
Aaaa benim de Gürkan hoca:))))Öyle miii belki karşılaşmış, konuşmuşuzdur bile :)) çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Gürkan hoca da mısın Devrim hoca da mı?
Benim doktorum Gürkan bey