2017 Eylül Anneleri

Ben bugun gittim doktora pembe leke geldi bakti keseyi gordu sadece bi problem yok dedi ama yinede progestan verdi.ona biraz canim sıkıldı.on gun sonra tekrar gidicem.sen gittin mi
Bende dün sabah gittim canım üstten baktırdım cok minik zar zor görüyorum 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya cagardı kalp atısları icin

kızlarr son adet tarihime göre 6 haftadayım ama benim doktor henüz bi hafta söylemedi bana,size hemen nasıl söyledi..bebek biraz büyüyünce ölçüp ona göre söylicem dedi.bebek nokta kadardı çünkü..sizinkileri hemen söylemiş doktorunuz ne güzel
ptesi doktora gitcem kalp atışı için.umarım duyabiliriz çünkü sonraki 10 gün yurtdışındayım insanın hergün doktora gidesi geliyo

Ben ilk 5. Haftamda gitmiştim Doğum tarihinden haftasıyla uyumlu olduğuna kadar söyledi. 6+5te kalp atışını gördük ama duyamadık minnacıkmış daha :) inşaallah inşaallah duyarsın minik kuzuyu

Sevgili anne adayları ben geçen hafta kan tahlilleri yaptırdım bugünde sonucumu öğrenmek için doktorumu aradım. Tiroidim biraz yüksek çıkmış kaç olduğunu söylemedi ama gebeliğin erken dönemindesin bekleyelim tekrar ölçeriz dedi. Ama içim bi huzursuz oldu, bir zararı olmaz değil mi beklemenin ?

Tiroit yuksekliginin dusuge neden olacagini soylemisti bana doktorum.hemen ilaca basladik.

Hemen endokrin uzmanına görünün ihmal etmeyin ilaç kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…