- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 33
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
amin canım inşallahaynen öyle canım çokta zorlamaya gerek yok inşallah yükselir değerlerimiz
maşallah canım darısı banaDoktor amca eylül 10 doğum dedi kesemizi de dün gördük maşallah şimdi bebis ve kalp atışı kaldi
18i doktora gidicem,gidince tarihi söylerim benide eklersin :)arkadaşlar ilk sayfaya tahmini doğum tarihlerimizi girdim. zamanı gelince cinsiyetlerini de eklicem bebişlerimizin.bilgisi olmayan yada eksik olan arkadaşları ekleyebilirim
eklerim tabi18i doktora gidicem,gidince tarihi söylerim benide eklersin :)
356 cıktı canım.
Benimde 20 eylül ama henüz doktora gitmedimarkadaşlar ilk sayfaya tahmini doğum tarihlerimizi girdim. zamanı gelince cinsiyetlerini de eklicem bebişlerimizin.bilgisi olmayan yada eksik olan arkadaşları ekleyebilirim
Ben de ultrasounda 20'sinde gidicem doktorum öyle dedi :))Benimde 20 eylül ama henüz doktora gitmedim
Bende dün sabah gittim canım üstten baktırdım cok minik zar zor görüyorum 5 haftalık dedi 2 hafta sonraya cagardı kalp atısları icinBen bugun gittim doktora pembe leke geldi bakti keseyi gordu sadece bi problem yok dedi ama yinede progestan verdi.ona biraz canim sıkıldı.on gun sonra tekrar gidicem.sen gittin mi
Ben ilk 5. Haftamda gitmiştim Doğum tarihinden haftasıyla uyumlu olduğuna kadar söyledi. 6+5te kalp atışını gördük ama duyamadık minnacıkmış daha :) inşaallah inşaallah duyarsın minik kuzuyukızlarr son adet tarihime göre 6 haftadayım ama benim doktor henüz bi hafta söylemedi bana,size hemen nasıl söyledi..bebek biraz büyüyünce ölçüp ona göre söylicem dedi.bebek nokta kadardı çünkü..sizinkileri hemen söylemiş doktorunuz ne güzel
ptesi doktora gitcem kalp atışı için.umarım duyabilirizçünkü sonraki 10 gün yurtdışındayım insanın hergün doktora gidesi geliyo
Inşallah canım mujdelerini bekliyoruzmaşallah canım darısı bana
Tiroit yuksekliginin dusuge neden olacagini soylemisti bana doktorum.hemen ilaca basladik.Sevgili anne adayları ben geçen hafta kan tahlilleri yaptırdım bugünde sonucumu öğrenmek için doktorumu aradım. Tiroidim biraz yüksek çıkmış kaç olduğunu söylemedi ama gebeliğin erken dönemindesin bekleyelim tekrar ölçeriz dedi. Ama içim bi huzursuz oldu, bir zararı olmaz değil mi beklemenin ?
tesekkur ederim canım benim tabi yazarımInşallah canım mujdelerini bekliyoruz
benimde 5 kusur çıktı endokrin e gitmistim ilaç dozunu arttırdı 50 mg kullanıyorum eutrhyrox hamile kalmadan levatiron 25 mg kullaniyodum sizin kaç tshTiroit yuksekliginin dusuge neden olacagini soylemisti bana doktorum.hemen ilaca basladik.
Sevgili anne adayları ben geçen hafta kan tahlilleri yaptırdım bugünde sonucumu öğrenmek için doktorumu aradım. Tiroidim biraz yüksek çıkmış kaç olduğunu söylemedi ama gebeliğin erken dönemindesin bekleyelim tekrar ölçeriz dedi. Ama içim bi huzursuz oldu, bir zararı olmaz değil mi beklemenin ?
Ben de vakit kaybetmeden doktora gideyim, teşekkürlerTiroit yuksekliginin dusuge neden olacagini soylemisti bana doktorum.hemen ilaca basladik.